Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לדעת כמה מורידים מהמחירון על רכב יד שניה כאשר יד ראשונה הייתה ליסינג תפעולי.

כמובן בהנחה שהכל תקין ברכב.

מחירון יד2 אומר 13% אבל אני חושב שזה קצת אופטימי מאחר וכאשר קונים ישירות מליסינג מקבלים הנחה של 15-20% וזה כולל אחריות לשנה שלמה.

אישית אני לא אוהב לקנות מליסינג, זה יוצר בעיות בעתיד למכור את הרכב.

הבעיה היא שהרכב המדובר הוא סיטרואן קסארה פיקסו (לא בדיוק הרכב הנפוץ בשכונה) ולכן קשה מאוד למצוא אחד סביר וזו הסיבה שאני לא פוסל מראש.

ובאותו הקשר, האם כדאי פיקסו מהדגם הפשוט אך פרטית על פני הדגם המפואר אך מליסינג, בהנחה ששניהם באותו מצב.

תודה,

אלון

פורסם

שלום לך.

מורידים עד 14% ממחירון שלך הרכב.

כמובן שאתה יכול להוריד עןד אם היה לרכב מכות וכו..

על השאלה מה עדיף אני באופן אישי היתי מעדיף את הדגם המובזר יותר,כי לי אין בעייה לקנות מליסנג.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

לא כדאי פיקסו, זו התשובה.

ידידה שלי היתה בעלת רכב כזה עד שגלתה שהשנה היא השקיעה קרוב ל 20,000 ש"ח בתיקונים, (ראש מנוע 8000 ש"ח).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
לא כדאי פיקסו, זו התשובה.

ידידה שלי היתה בעלת רכב כזה עד שגלתה שהשנה היא השקיעה קרוב ל 20,000 ש"ח בתיקונים, (ראש מנוע 8000 ש"ח).

בוא נאמר בעדינות שהחברה שלך פראירית לא קטנה.

8000 ש"ח לראש מנוע ? , תרשה לי לפקפק בנושא, בסכום הזה ניתן להביא מנוע קומפלט מיבוא ולהישאר עם עוד 3000 ש"ח עודף.

הפיקאסו רכב מעולה במיוחד במחיר המצחיק שבו הוא נמכר כמשומש.

בדוק את מצב הרכב הספציפי אותו אתה קונה , זה הדבר החשוב ביותר.

את הפיקאסו של רעיתי קניתי באופריט ליס, הרכב טופל במוסך מורשה של סיטרואן (דניאל בת"א) עם היסטוריה מלאה.

לאחר הבדיקה , כל הליקוים ברכב תוקנו במוסך סיטרואן מורשה בחיפה , וטפו טפו הרכב נוסע מעולה ובעל שימושיות מעולה למשפחה.

טיפולים פעם בשנה בעלות של בין 800-1000 ש"ח , טיפול טיימינג כל 3 שנים בעלות של כ 2000 ש"ח כולל טיפול גדול .

לטעמי קניה מעולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עוד דעות?

14% זאת ירידת הערך לפי מחירון הרכב אבל נראה לי שזה קצת עדין...

אין לי בעיה לשלם 14% מתחת למחירון אבל אני לא רוצה לגלות ביום שאני ימכור את הרכב שמורידים הרבה יותר.

פורסם

לעניות דעתי אין דבר כזה "הפחתה ריאלית" הכל צריך בהתאם להיצע, לביקוש ולמצב הרכב לאשורו.

על קסרה פיקאסו מליסינג עם קילומטראז' סביר שמורה ומטופלת יתכן שהייתי משלם גם 10% מתחת למחירון ואולי אף יותר.

רכב עם מכת שילדה או מכוסח לא הייתי משלם גם 25% פחות.

כשאתה קונה רכב תזכור שאתה לא סוחר. קשה מאוד לדעת מה יהיה ערכו של הרכב כשתמכור אותו.

מאזדה 3 / מיצובישי לנסר / מגאן שמאות מהן עומדות במגרשי חברות הליסינג ללא דורש נמכרות גם ב-20% - 30% פחות.

נסה לקנות הונדה סיוויק מליסינג ותגלה שכמעט לא יורידו כלום מהמחירון ? למה ? היצע וביקוש ידידי.

ואם תנסה להסתמך על מיודענו לוי יצחק - הוא כבר שנים חי בבועה משלו שהקשר בינה לבין השוק מיקרי בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עכשיו ראיתי שבמחירון לוי-יצחק המחיר נמוך בכ-3000 ש"ח ממחירון יד -2.

בנוסף במחירון לוי-יצחק ההפחתה על ליסינג תפעולי בבעלות חברת ליסינג היא 18%! לעומת 13% במחירון יד-2.

ת'אמת 18% זה יותר ריאלי מ-13% מאחר וסוכנויות המכירה של חברות הליסינג נותנות 15-20% הנחה ובנוסף מתחייבות לתקן כל ליקוי ונותנות אחריות של שנה + תשלומים ללא ריבית.

כך שנראה לי שמחירון יד-2 בכל הנוגע להפחתה קצת רחוק מהמציאות.. :roll:

• תוכן חדש...