Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

בבעלותי גולף SDI(דיזל)

וקיים בשוק גולף TDI רציתי לדעת אם ניתן להוסיף למנוע שלי את הטורבו של דגם הTDI?

ומה צריך להחליף שם בדיוק?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

צריך לעשות הרבה שינויים, מדובר ב-2 מנועים שונים לגמרי. האפשרות היחידה זה להחליף את המנוע על כל מכלוליו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למיטב ידעתי הם לא זהים אבל חכה לתשובות של מומחי VAG בפורום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבלוק גל ארכובה והראש זהים מה שונה זה הטלטלים והבוכנות לפי דעתי גם אם לא תחליף טלטלים ובוכנות

המנוע יעבוד בצורה סבירה קח בחשבון שהעלות כמה אלפי שקלים יכול להיות שכדאי למכור ולקנות טי די איי

פורסם

מזרקים שונים, משאבת הזרקה שונה, תצטרך להוסיף מספר חיישנים רב כגון MAF, BOOST PRES ועוד ועוד, אינטרקולר, צנרת, מחשב שונה, טורבו, סעפת יניקה, סעפת פליטה, צמת חיווט שונה, אני חושב שפעם ראיתי ב ETKA שגם השסתומים בראש מנוע שונים, צנרת וואקום אחרת ,עוד מספר סולונואידים, בית מצערת אחר , אפילו המותחן של רצועת אביזרים שונה - ב TDI יש לו גם בולם משכך.

גיר שונה לחלוטין, ידית הילוכים שונה, מצמד שונה,משאבת מצמד שונה, אולי גם גלגל תנופה שונה.

תהנה מהאוטו גם לי היה כזה 5 שנים ועוד היה לפני זה מונית והמנוע הזה אריה גם אחרי 400000 ק"מ , פשוט ואמין, אם זה לא מספיק לך תחליף רכב.

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע אכן שונה לחלוטין ולא ניתן לבצע הכלאה כזאת על הבסיס הקיים ,

באופן תאורטי ניתן להוסיף מגדש כמעט לכל מנוע אבל העליות

הם לא משהו שמשתלם ,ותמיד יהיה שווה יותר פשוט להחליף את הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...