Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבנאדם קוראים לירון.

החנות היא בחיפה באגד הישן .

הטלפון שלו הוא 058-494647 או 056-899801

יש לבנאדם ה כ ו ל.

אני ממליץ אליו בחום רב כול מה שיש לי באוטו זה ממנו.

ממש ממולץ בחום.

אני ממש ממש מצטער עם פעלתי לא טוב בזה שפרסמתי את החנות עם כן נא למחוק את ההודעה . תודה וסליחה

רז

פורסם
לבנאדם קוראים לירון.

החנות היא בחיפה באגד הישן .

הטלפון שלו הוא 058-494647 או 056-899801

יש לבנאדם ה כ ו ל.

אני ממליץ אליו בחום רב כול מה שיש לי באוטו זה ממנו.

ממש ממולץ בחום.

אני ממש ממש מצטער עם פעלתי לא טוב בזה שפרסמתי את החנות עם כן נא למחוק את ההודעה . תודה וסליחה

איך קוראים לחנות ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

יש בחיפה-באגד 2 חנויות שמוכרות אביזרי שיפורים. תלך לחנות של לירון, כי הוא זול יותר מהשניה. שם תמצא נאונים ודברים חמודים למיניהם. אני קונה אצלו דברים לפעמים, למרות שהוא גם מפציץ במחירים. מקום אחר שאני קונה אצלו הוא בחנות של יזיד, אחרי נהריה וליד עכו, אם אתה נוסע מחיפה אז זה בקניון שליד הכביש (לא זוכר את שמו, אבל אני יכול לברר בשבילך אם תרצה) יש לו גם הרבה מאד דברים שווים. אם אתה מחפש לדים מאד חזקים לאוטו, כאלה שנמכרים בהמון כסף. אז חבר שלי מזמין אותם מנתניה ב-5 ש"ח לאחד ואני רק מוסיף את הנגד. אם אתה רוצה לקנות את הלדים בחיפה תיגש "ללאון אלקטרוניקה" בעצמאות ליד תחנת המשטרה בימאים (בסמטה ליד תחנת הדלק) המחירים שלהם על הלדים נמוכים, אבל אני לא בטוח שיש להם את כל הצבעים שתרצה.

יש גם באוטו-דיפו ליד הבולאינג בחוצות המפרץ כל מיני נאונים, אבל שם יקר בטרוף!

דרך-אגב, לפי דעתי אם אתה משפר את האוטו זה לא אומר שאתה עארס! האוטו שלי מאד יפה בלילה מבפנים בגלל "דברי התאורה הרבים", ואני חושב שאם יש לך אוטו סטנדרטי והוא נראה סטנדרטי אז גם אתה די סטנדרטי!!! השקעתי באוטו שלי כדי שיראה יפה, כי אני אוהב לשפר את האוטו שלי. זה נותן לך הרגשה טובה כשאתה נוסע באוטו. מי אמר שהבית שלך צריך להיראות כמו בפרסומת? איך שאתה אוהב אותו, ככה גם תעשה אותו!

הניאונים ודברים אחרים אסורים לפי החוק בתוך האוטו, כי זה "מפריע לנסיעה". אם שוטר עוצר אותך אז הוא נותן לך קנס! גם לנסוע עם מנורת אור קריאה זה אסור, ואם השוטר יעצור אותך הוא יגיד לך לכבות אותה.

הבאתי הרבה דברים מחו"ל, כי זה זול פי 5-4 מאשר בארץ ויש מבחר עצום!

פורסם
יש בחיפה-באגד 2 חנויות שמוכרות אביזרי שיפורים. תלך לחנות של לירון, כי הוא זול יותר מהשניה. שם תמצא נאונים ודברים חמודים למיניהם. אני קונה אצלו דברים לפעמים, למרות שהוא גם מפציץ במחירים. מקום אחר שאני קונה אצלו הוא בחנות של יזיד, אחרי נהריה וליד עכו, אם אתה נוסע מחיפה אז זה בקניון שליד הכביש (לא זוכר את שמו, אבל אני יכול לברר בשבילך אם תרצה) יש לו גם הרבה מאד דברים שווים. אם אתה מחפש לדים מאד חזקים לאוטו, כאלה שנמכרים בהמון כסף. אז חבר שלי מזמין אותם מנתניה ב-5 ש"ח לאחד ואני רק מוסיף את הנגד. אם אתה רוצה לקנות את הלדים בחיפה תיגש "ללאון אלקטרוניקה" בעצמאות ליד תחנת המשטרה בימאים (בסמטה ליד תחנת הדלק) המחירים שלהם על הלדים נמוכים, אבל אני לא בטוח שיש להם את כל הצבעים שתרצה.

יש גם באוטו-דיפו ליד הבולאינג בחוצות המפרץ כל מיני נאונים, אבל שם יקר בטרוף!

דרך-אגב, לפי דעתי אם אתה משפר את האוטו זה לא אומר שאתה עארס! האוטו שלי מאד יפה בלילה מבפנים בגלל "דברי התאורה הרבים", ואני חושב שאם יש לך אוטו סטנדרטי והוא נראה סטנדרטי אז גם אתה די סטנדרטי!!! השקעתי באוטו שלי כדי שיראה יפה, כי אני אוהב לשפר את האוטו שלי. זה נותן לך הרגשה טובה כשאתה נוסע באוטו. מי אמר שהבית שלך צריך להיראות כמו בפרסומת? איך שאתה אוהב אותו, ככה גם תעשה אותו!

הניאונים ודברים אחרים אסורים לפי החוק בתוך האוטו, כי זה "מפריע לנסיעה". אם שוטר עוצר אותך אז הוא נותן לך קנס! גם לנסוע עם מנורת אור קריאה זה אסור, ואם השוטר יעצור אותך הוא יגיד לך לכבות אותה.

הבאתי הרבה דברים מחו"ל, כי זה זול פי 5-4 מאשר בארץ ויש מבחר עצום!

אצל מי הכי טוב והכי זול ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כך טיפ לחיים תמיד תחפש תחפש תחפש תעשה סקרים ורק אחרי שתראה מחירים מכולם אז תחליט.

כול אחד והקומבינה שלו על מחיר לך תתעניין ושיהיה לך בהצלחה.

רק אל תשכח לצלם לנו את מה שיצא

רז

• תוכן חדש...