Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה במאוורר, מהירות 1 לא עובדת למרות שמגיע מתח מהקונקטור אל המאוורר. מהירות 2 תקינה.

המוסך המליץ להחליף מאוורר מקורי ב1600 ש"ח כולל עבודה.

הרכב עבר 70 אלף ק"מ, ולפני שנתיים ב40אלף הוחלף המאוורר בגלל תקלה כלשהי.

הגיוני ששני מאווררים מקוריים מתקלקלים אחרי 40 אלף ק"מ כל אחד?

אולי הבעיה לא במאורר?

מחפש פתרונות, תודה לעוזרים

פורסם

בנוסף עוד אינדיקציה שהמאוורר לא עובד.

אני מפעיל מזגן, ומאוורר מנוע לא עובד כלל, אלא בפיקים של 6 שניות ומפסיק. לדברי המוסכניק, מהירות 1 לא עובדת ומהירות 2 נכנסת לפעילות ומפסיקה.

אייל, נראה הגיוני שאחרי כל 40אלף ק"מ צריך להחליף מאוורר? זהו רכיב שיכול להחזיק 10 שנים ברכבים אחרים...

פורסם

ניתן להתקין מאוורר תחליפי במחיר שפוי יותר תוצרת VALEO או VEMO שהם ייצרני ציוד OEM של קונצרן VAG.

צור קשר עם מוסך רון שהינו חבר הפורום לגבי עלות המאוורר+התקנה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אצלי החלפתי מאוורר בבורה למאוורר תחליפי ומנסיון תלך על מאוורר מקורי(במאוורר התחליפי קיימים פחיות איזון והפלסטיקה יותר דקה ומתכופפת ויוצרת רעידות, במקורי הפלסטיקה יותר עבה ולא קיימים פחיות איזון)

הבעיה שבפולו המאוורר המקורי דומה למאוורר התחליפי עם פחיות איזון, תבדוק אם מאוורר מקורי של בורה או גולף מתאימים לפולו.

פורסם
בנוסף עוד אינדיקציה שהמאוורר לא עובד.

אני מפעיל מזגן, ומאוורר מנוע לא עובד כלל, אלא בפיקים של 6 שניות ומפסיק. לדברי המוסכניק, מהירות 1 לא עובדת ומהירות 2 נכנסת לפעילות ומפסיקה.

אייל, נראה הגיוני שאחרי כל 40אלף ק"מ צריך להחליף מאוורר? זהו רכיב שיכול להחזיק 10 שנים ברכבים אחרים...

זה לא קשור לקילומטרז', במיוחד כשהרכב עליו אתה מדבר בכלל לא נוסע. (מה זה 40K ב5 שנים? לא משתלם להחזיק רכב בשביל זה). אצלנו זה קרה אחרי 120K ק"מ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...