Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MX-5 ומגבר Shrwood XA-7800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני כשבועיים מאזדה MX-5 שנת 04'.

באוטו יש רדיו דיסק ל-6 דיסקים, מגבר Shrwood XA-7800 (משהו ישן מאוד!!!), סאב וופר גדול של PIONEER ורמקולים שנשמעים גמורים לגמרי.

אני רוצה לעשות שם שינוי, לא מרוצה בכלל כרגע מאיכות הסאונד.

אני לא מחפש ווליום גבוהה אל איכות (יחסית...)

מישהו מכיר את המגבר הזה ויודע אם כדאי לי להמשיך להשתמש בו ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות כדאי שיתאימו לו. (כרגע אני לא מעוניין לחבר את הסאב, הוא ענק ואין לי מקום באוטו הזה.

הבנתי שמידת הרמקולים המתאימה ברכב היא 5*7. יש למשהו המלצה?

דבר נוסף,

אני צריך להחליף גם את הרדיו דיסק כדי שאוכל לשמוע MP3 ולחבר את הפלאפון ב- AUX. אם אני משתמש במגבר זה חשוב מה הספק היציאות ברדיו דיסק?

אני מוכן להוציא על רמקולים ורדיו דיסק בסביבות 1500 ש"ח (בהנחה שהמגבר הזה בסדר).

זה מה שמצאתי ב-GOOGLE על המגבר הזה: http://amp-performance.de/166-Sherwood-XA-7800.html.

לי זה לא אומר כלום... אשמח להמלצות. 

16032010021.jpg

16032010020.jpg

24032010024.jpg

24032010026.jpg

תודה מראש.

פורסם

המגבר הזה זה מגבר ישן ובטח הספק שרשום באתר מסופק באחוז עיוות ענקיים,תמתח את התקציב תוכל לקבל גם מגבר וב וחדש,הסאב שיש לך זה סאב פיוניר(לא מכיר אישית אבל לפי האופי של פיוניר זה סתם בומים בלי שום איכות או רצון לאיכות)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

המגבר הנ"ל הוא מגבר 4 ערוצים חזק מסידרה גבוהה של שרווד נחשב מגבר טוב בזמנו

אם הוא עובד תקין,אין בעיה להשתמש בו.

1500 שח זה תקציב דיי נמוך,אתה צריך להחליף גם מסגרת רדיו אם אתה עדיין עם המערכת המקורית

של הרכב ,ללא סאב לא יהיה לך באס באוטו עם רמקולים קדמיים בלבד זה לא ישמע טוב.

פתרון יכול להיות או סאב בזוקה 8 אינצ או רמקולים 6X9 בתיבות מאחורי הכיסאות אם יש מקום.

את הרמקולים 5X7 המקוריים בדלתות תחליף לקומפוננט.

בשורה התחתונה ב-1500 שח לא תצליח לעשות את כול זה.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה מעיק על הקריאה. קרא את כללי הפורום***

אין מקום.

על איזה קומפוננט (לקדמי) היית ממליץ ואיזה בזוקה?

נו טוב, נגיד שאני חורג מ-1500 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם

אתה מחפש סאונד. אבל לשמור על הבגז ריק.

תתקין סט קומפוננט קידמי טוב. עם טיפה בידוד. ומגבר טוב.

יהיה לך בס סביר. מהקומפוננט. וסאונד טוב.

אבל ! ב1500 זה לא יקרה.

קומפוננט זה בין 1000- 2000 שקל.

התקנה + בידוד בין 600-1000 שקל.

מגבר טוב מ 1000 שקל ומעלה.

ורדיו דיסק החל מ 600 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
***אין ורך לצטט את ההודעה שמעליך, זה מעיק על הקריאה***

תמליץ לי על סט קומפוננט.... ***אפשר להוסיף בבקשה, אף אחד כאן לא עובד אצלך. כמו כן הקפד על סימני פיסוק מתאימים***

תודה מראש.

פורסם

קומפוננטים טובים.

אני לא מתייחס לסגנון שלהם. (חד. חם. קר. זורם. וכו)

אגב. להתקנה תצטרך לעשות טבעות למידה 5.25 או 6.5.

פוקל למיניהם. סדרת K ומעלה.

היבריד אודיו - קלארוס.

מחפש סט של CDT.

זפקו.

ועוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לסטים של רוקפורד יש באס טוב יחסית והם במידה 5 על 7

פורסם

נכון לרוקפורד יש בס יחסית טוב. אבל זה למספר סטים בודדים בלבד! וזה רק לבס. כל השאר בסאונד זה סביר ומטה.

בכל מקרה לא הייתי מחפש באיזור הזה.

לא שווה את ההשקעה.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכל אנשי הפורום

שלום שוטר מה שלומך ?

לשאלתך לגבי מגבר השרווד אז נכון זה מגבר ישן ומיושן

אני ממרום שנותיי זוכר את שרווד כאחד המגברים הנמכרים ביותר בארץ, אני מניח שרוב החברה הצעירים אולי אפילו לא מכירים את המותג

בכל אופן שרווד אף פעם לא נחשבו כפונקציה כבדה בהיי אנד, אבל מצד שני מגברי שרווד עבדו יפה מאוד לאורך שנים והמון רכבים בארץ נסעו עם מגברי שרווד ברכב

לכן עם המגבר עובד והוא תקין אז אין שום סיבה להשתמש בתקציב הלא כל כך גדול שלך לטובת מגבר

בנושא הרמקולים אז עד כמה שאני יודע (ואני מדגיש שבהחלט אני עלול לטעות) יש ברכב המקורי זוג רמקולים "9 מקדימה

לצורך העיניין זה לא כל כך משנה כי גם אם יש מידה של 5*7 (כמו שציינו מכובדים לפניי) עדיין בשני המקרים כנראה שתתקין קומפוננט במידה "6.5 קדימה

ב--1800=1500 ש"ח אתה בהחלט יכול להתקין סט קומפוננט סביר ומכשיר רדיו קדמי טוב כולל כבלים והתקנה עם מגבר השרווד שלך

שבוע טוב

דרור

• תוכן חדש...