Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

המשאבה נמצאת בין המצבר לפנס השמאלי

בערך בגובה של תושבת המצבר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כן רון תודה.

היום פירקתי את המגן בצד שמאל ,וזיהיתי את המיכל של הנוזל הגה,אך הגישה לפקק היא לגמרי לא משם.על מנת להגיע לפקק היה צורך בפירוק פילטר אויר,פירוק מצבר לאחר מכן פירוק התושבת של המצבר והבית של הפילטר אויר ואז הגישה "מאוד" נוחה לאחר פירוק כל הדברים האלה.

ועכשיו בדבר הנזילה,כנראה שזה באמת משם כי היה חסר כוס וחצי של נוזל,אני פשוט לא מצליח לחשוב על חלק כלשהו שיכול לנזול מאזור הצד הימני(הצד ההפוך מהמכל של הנוזל הגה),כמובן שאני אלך למוסך יום ראשון,פשוט עד אז אולי למישהו יש איזה רעיון,בוכנה כלשהי או משהו בסגנון?

פורסם

התשובה פשוטה מאוד...בדגמי סיאט 6L1 הייצרן התקין שלוש סוגים שונים של משאבות הידראוליות של חברת TRW ,Koyo ולכן הגישה למשאבה ולמדיד שונה מעט.

האם בדקת את מפלס השמן כאשר הוא חם (בסביבות 50 מעלות צלזיוס) או כאשר השמן קר ?

השמן המומלץ הינו מקורי בלבד והמק"ט שלו G 002 000.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן הגישה למילוי דרך פירוק המצבר והתושבת שלו.

אם חסר הרבה שמן הגה אז תידלק לך נורת התרעה של ההגה כוח בלוח שעונים.

אני מקווה בשבילך שזה לא נזילה במסרק הגה כוח.

פורסם

ד"א מרק - רציתי להודות לך על התיקון ולהגיד שאתה כנראה צודק - אחרי עילעול מקיף יותר בספר יש אכן ציון לגבי ההתנהגות הנכונה עם הגה כח הידראולי - אז בלי לחפש בתא מנוע - אתה צודק.

מה שכן - יש לומר שהרפרנסים שלי למחשבה הזו היא העיתונאות רכב הישראלית שבכמה כתבות התייחסו להגה כחשמלי! וזה פשוט לא נכון.

ליביו , שלמד היום משהו חדש.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מערכת התיגבור של הגה הכוח ברכב שברשותך הינה מאוד קומפקטית לכן קשה לזהות את סוג המערכת קרי אלקטרו-מכנית או אלקטרו-הידראולית.

בעיקרון משאבת השמן, המנוע החשמלי ומודול הבקרה הינם מכלול אחד בלתי נפרד כולל מיכל השמ, למעשה זו יחידה סגורה שלא ניתנת לתיקון ויחיסת מאוד אמינה.

אישית אני מעדיף את המערכת הזו על-פני מערכת הגה כוח אלקטרו-מכנית.

צירפתי תמונה עם הסבר.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מסכים - היא אידאלית מבחינת אמינות ויעילות על פני הידראולית מונעת רצועה , ומבחינת רגש על חשמלית לגמרי.

(האחרון קצת לוקה באיביזה , או שאולי אני פשוט מפונק מזה שירדתי מS16 משופרת בהתנהגות)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

נהגתי בGTI MK5 - הייתי לוקח את ההגה שם על פני האיביזה - ANY GIVEN DAY OF THE WEEK.

(ועוד כמה דברים , אבל זו קטנוניות ....)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...