Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 שאלות איביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני רואה יותר ויותר מכרזים באיביי שנסגרים כאשר ההצעה הכי גבוהה משאירה את המוכר בהפסד כלכלי. האם יש למוכר אפשרות לבטל את המכירה לאחר סגירת המכרז? האם יש לו אפשרות להגדיר סכום "אישור עיסקה" מינימאלי שלא תלוי בסכום ההצעה הכי נמוכה במכרז?

במידה והמוכר מפרסם שהוא שולח רק לארה"ב ואני זוכה במכרז בלי הסכמה שלו לשלוח לישראל, מה עולה בגורל המוצר?

פורסם

יש אפשרות לקבוע שאם המכירה לא מציעים מינימום סכום מסויים, העסקה נסגרת ומבוטלת.

זאת אומרת שהמכירה מתחילה מדולר אחד, וכדי לא להפסיד אתה קובע שאם מציעים פחות מ-50 דולר, העסקה מבוטלת.

ואז אין בעיה עם זה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מעולם לא הבנתי את הרעיון הזה

אם המוכר לא מוכן למכור בפחות מ-X דולר, למה להתחיל את המכירה מ-99 סנט?

הרי הוא משלם על ה"תענוג" הזה עמלה נוספת.

מוזר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

איך המציעים יכולים לדעת אם והאם הוגדר סכום מכירה מינימאלי?

האם הקונה משלם עמלה כלשהי לאיביי?

האם רכישה באמצעות פייפל/הרשמה לפייפל עולה כסף?

פורסם

קונה יכול לדעת, כי מתחת למחיר הנוכחי של המכירה הפומבית כתוב "Reseve not met", כלומר המחיר עוד לא הגיע לרף התחתון אותו קבע המוכר

הקונה לא משלם עמלה כלל

רכישה באמצעות PayPal או הרשמה ל-PayPal לא עולים כסף.

המוכר משלם את כל העמלות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אז אם הבנתי נכון זה עובד בצורה כזאת:

המוכר מגדיר כי הסכום המינימאלי עבור מוצר מסויים יהיה 50$ אך המכירה תתחיל מ1$, כשאני אנסה להציע 2$ במקום שירשם שיש הצעה על ערך 2$ אני אקבל הודעה שאני לא יכול להציע סכום כל כך נמוך כי הוא לא עונה על דרישות המוכר?

אם זה ככה ההגיון לשלם על האפשרות להתחיל את המכרז מסכום נמוך נשגב מבינתי, אלא אם כן המוכר חושב שזה ימשוך אנשים ואז הם לא יעמדו בפיתוי לשבת חצי שעה לנסות לנחש את הסכום המינימאלי.

סתם חומר למחשבה, לפני רבע שעה נמכר ארקוס 605 30GB WIFI ב83$, במקביל נמכרו שני ארקוסים זהים אך לא תקינים אחד במחיר 35$ והשני במחיר 50$.

פורסם

ניתן להציע כל סכום במכרז, גם אם לא הגעת לרף המכירה של המוכר ועדיין רשום RESERVE NOT MET.

זה לא אומר שלא ניתן להציע, אלא מתחיל את המכירה במלחמת מציעים כדי לחמם אותה, אל תשכח שהמכירות בדר"כ פרושות על מספר ימים. רוב ההצעות מגיעות בשעות ובדקות האחרונות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

האם רק מי שנותן הצעת מחיר יכול לראות את ההודעה שההצאות נמוכות מידי?

כמובן אני יודע, מבין ומצפה לזה. זאת בדיוק הסיבה שאני כבר יומיים עוקב בשקט אחרי מה שמתחולל באיביי.

פורסם

זה רשום בדף הראשי של המכירה, ע"י המחיר המפוסם.

Untitled.jpg

פורסם

אני מצטער שאני ממשיך להעיק בשאלות, אני לא מצליח למצוא את הכיתוב.

למשל: IPOD ב0.99$, לא הגיוני בעליל, ועדיין:

http://cgi.ebay.com/Apple-iPod-Nano-4GB-3rd-Gen-Silver-MP3-Player-Video-N-R_W0QQitemZ120545996408QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item1c1119ee78

בנוסף נאנו אייפוד דור שלישי חדש שההצעה היחידה שניתנה עליו בינתיים היא 5$:

http://cgi.ebay.com/PERFECT-Apple-iPod-Nano-3rd-Gen-4GB-NO-RESERVE_W0QQitemZ320504519650QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Players?hash=item4a9f8edbe2

עריכה: לא שמתי לב שהוספת תמונה.

המון תודה על העזרה, עזרתם לי המון.

פורסם

אלו נראות מכירות רגילות, אך המתן לסופם, לדעתי יהיה מעניין.

תנצל את הזמן בינתיים לברר עם המוכר אפשרות שליחה לארץ ועלויות שילוח.

דברים כאלה יכולים להוסיף משמעותית לעלות הסופית.

פורסם

למען האמת אלה לא בדיוק הדברים שמעניינים אותי אלא מוצרים שעברתי עליהם תוך חיפוש הכיתוב המדובר. אני מחפש מכשירים דוגמאת ארקוס 605 /705 שניתן למצוא משומשים במצב טוב באיביי תמורת 80-100$.

בכל מקרה לפני הצעת מחיר אני מתכוון לסכם עם המוכר משלוח לארץ.

פורסם

שים לב שיש ליצנים שמוכרים לך נגן mp3 ב- 0.99$ Buy it now. והמשלוח עולה לך 99 דולר. הם עושים את זה כדי להמנע מעמלות לאיי ביי וכדי למשוך קונים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...