Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

הבוקר לקחתי את המיצובישי לנסר 93' שלי לטסט. יש לציין שהשבוע לקחתי את הרכב לבדיקה במוסך לפני טסט ופרט לכיוון אורות הכל היה מעולה (האוטו מטופל במוסכים מורשים של מיצובישי מאז 93).

אני מגיע למכון עם אישור על הבלמים וכל מה שצריך ונכנס לטסט.

האוטו עבד כמו גדול אבל עם סעיף קטן "לוחיות רישוי לא תקינות".

אוקיי אני ניגש למשרד והפקידה אומרת לי לשלם 100 שקלים, אמרתי לה על מה, היא אמרה לי על לוחיות חדשות, תלך למוסך שלנו וירכיבו לך.

את החתימה על הרישיון+מדבקה קיבלתי עוד לפני שהרכבתי את הלוחיות.

אני משלם כי חבל על הזמן שלי, מגיע למוסך שלהם ומוצא את כל אלו שעשו איתי טסט באותו מוסך.

אין שם אחד שעובר טסט, את כולם מכשילים על לוחיות רישוי. (שבוע שעבר גם אותו סיפור היה לסיאט לאון 2002 של ההורים באותו מכון).

שלא נדבר על זה שבאותו מוסך אתה צריך להתחנן שירכיבו לך את הלוחיות ואתה מחכה שם המון זמן.

אותי זה ממש הרתיח.

איתמר

פורסם

אתה לא הראשון עם הסיפור הזה. זאת שערוריה אמיתית. באופן עקרוני, לא הייתי מרכיב לוחית חדשה אם הלוחית הנוכחית תקינה. צלם את הלוחית המקורית, לך משם ושלח להם מכתב חתום ע"י עורך דין.

היה כאן אפילו בחור שסיפר שבצורה הזאת קדחו לו ברכב חורים ללוחית רישוי חדשה.

פורסם

אם אתה בטוח בוודאות שהלוחיות הקיימות הן תקינות - אל תחליף.

שמור את החדשות עטופות ומוכנות לטסט הבא. בטסט הבא כשיכשילו אותך על אותה סיבה, שלוף את הלוחיות החדשות מהשנה שעברה וסע לשלום.

מצד שני, אם חשוב לך להוכיח צדקתך, פנה בתלונה למשרד התחבורה וכמובן ביכולתך להציג את הלוחיות הישנות (שלך ושל הוריך) שאמורות לדבריך להוכיח מעל לכל ספק שהמכון טועה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אפשר לדעת באיזה מכון מדובר.

כי במכון שאבא שלי עושה באשקלון...אין איתו בעיות כאלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם אתה בטוח בוודאות שהלוחיות הקיימות הן תקינות - אל תחליף.

שמור את החדשות עטופות ומוכנות לטסט הבא. בטסט הבא כשיכשילו אותך על אותה סיבה, שלוף את הלוחיות החדשות מהשנה שעברה וסע לשלום.

מצד שני, אם חשוב לך להוכיח צדקתך, פנה בתלונה למשרד התחבורה וכמובן ביכולתך להציג את הלוחיות הישנות (שלך ושל הוריך) שאמורות לדבריך להוכיח מעל לכל ספק שהמכון טועה.

.

+1

בדיוק מה שאני עושה. כשהם קולטים שהם נפלו על אחד שלא נמרח בקלות, המדבקה המבוקשת מגיעה מהר מהר

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

המוסכניק שלי טוען שאי אפשר להכשיל אותך על לוחית רישוי,

אתה יכול להצהיר שאתה לא רוצה להחליף ואז ידרשו ממך לחתום שאם תקבל דו"ח על לוחית רישוי הם לא אחראים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
המוסכניק שלי טוען שאי אפשר להכשיל אותך על לוחית רישוי,

אתה יכול להצהיר שאתה לא רוצה להחליף ואז ידרשו ממך לחתום שאם תקבל דו"ח על לוחית רישוי הם לא אחראים.

המוסכניק שלך צודק ב100 אחוז.

אני חתמתי על וישרים, שאני מודע שגומיות של הוישרים יבשות והמכון אינו אחראי עליהם, (הטסט של הרכב שלי בקיץ) כל פעם שאני מגיע הם יבשות.

אני מחליף כל תחילת חורף.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

גם בירושלים מכשילים על לוחיות רישוי, למרות שהיו לי לוחיות תקינות לחלוטין גם באופנוע וגם ברכב, שילמתי את הכופר השנתי כי כל שנייה שם עלתה לי בבריאות, הבעיה עם הרעיון של שמירת הלוחיות לא טובה מכיוון שלפחות בירושלים משמידים לך את הלוחית הישנה ומחייבים אותך להתקין מיידית את הלוחית וזאת לפני קבלת המדבקה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
המוסכניק שלך צודק ב100 אחוז.

אני חתמתי על וישרים, שאני מודע שגומיות של הוישרים יבשות והמכון אינו אחראי עליהם, (הטסט של הרכב שלי בקיץ) כל פעם שאני מגיע הם יבשות.

אני מחליף כל תחילת חורף.

מישהו יכול לפרט יותר על נושא החתימה הזה.

כי אני רואה כבר איך אני מתווכח עם ה"רב בוחן" שאין כזה דבר.

יש את זה איפשהוא כתוב?

פורסם
אתה לא הראשון עם הסיפור הזה. זאת שערוריה אמיתית. באופן עקרוני, לא הייתי מרכיב לוחית חדשה אם הלוחית הנוכחית תקינה. צלם את הלוחית המקורית, לך משם ושלח להם מכתב חתום ע"י עורך דין.

היה כאן אפילו בחור שסיפר שבצורה הזאת קדחו לו ברכב חורים ללוחית רישוי חדשה.

בשביל 100 ש"ח ללכת לעורך דין?? חסרות לנו צרות אחרות?

או שאולי אתה מרמז כאן על תביעה ייצוגית ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

2 אפשרויות שיכולות לעזור:

א. לצבוע עם טוש שחור לפני הבדיקה

ב. לפני שהולכים לשלם לפקידה על לוחיות רישוי, להתווכח איתם ולהגיד להם שרק לפני שבועיים החלפת אצלהם ויש אחריות ;)

אז כן זה "שקר" אבל ככה לא מתעסקים איתך עם שטויות ...

פורסם

העניין של הלוחיות רישוי פשוט מרתיח כל פעם מחדש, זו הסיבה שתמיד לפני טסט עוברים על הספרות עם טוש שחור בשביל מראש למנוע את העצבים מהבוחנים שמכשילים על כך.

אני דווקא חייב לציין לטובה את מכון הדרום בת"א, כשהלכתי לשם בזמנו (לפני 4 שנים) לעשות טסט לרכב שלי, הרכב עבר את הכל כמו שצריך, כשהגענו למכונה שבודקת זיהום אויר הרכב לא התייצב על רמה תקינה לפרק זמן הדרוש והבוחן לא ויתר, הוא עיכב את כל התור ובמשך רבע שעה התעסק עם הרכב שלי עד שהצליח להעביר אותו.

לאחר מכן החלפתי חיישן קניסטר שפתר את הבעייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הנושא מוכר היטב.

אני לפני כחודש וחצי העברתי טסט את הסוסה הישנה שלי (הגאלאנט). הרכב עבר חלק למעט 2 דברים:

פסים מחזירי אור

וכמובן, לוחית רישוי אחורית.....

אלוהים יודע מה היה לה. נראתה כחדשה לגמרי בעיני, ומכיון שהיא מעל הטמבון גבוה כמובן, גם ללא שום מכה או עיוות קל שבקלים. לך תתווכח איתם על 130 ש"ח.... והם יודעים את זה טב טוב. בייחוד שמדובר על רכב ישן שבעליו "מת" לעבור את הטסט בלי בעיות גדולות ולא "יעיז" להתווכח על שטויות שניתן לפתור ב100 - 200 ש"ח.

אז כמו הרבה דברים ברפובליקת הבננות שלנו, שילמתי את ה"שוחד". זה פשוט לא נקרא ככה ולא משולם במעטפה תחת השולחן.

זה פשוט שוחד גלוי לאור יום בחסות המדינה. תשלים עם זה. לא שווה את הטרטור.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...