Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז כרגע אנחנו מתלבטים בין Subaru B3 ל Mazda 3 שניהם משנת 2010, אני מניח ששניהם באותה קטגוריה לכן אשמח לתגובה.

ואולי יש רכב אחר באותו תקציב באותה קטגוריה שעדיף משניהם?

הפקטורים הכי משפיעים הם בטיחות מעל הכל, סחירות, וחווית נהיגה.

רב תודות לכל המגיבים

פורסם

לB3 יש יתרון יחיד על המאזדה,נוחות נסיעה טובה מאוד,המאזדה תיהיה יותר זריזה,יותר מהנה לנהיגה,יותר סחירה,וגם יותר מאובזרת.

שיקולים שלך.

פורסם

שברולט קרוז בטוחה מעל לכל... נראית נהדר, מנוע מודרני עם תיבת הילוכים מודרנית אך יכולה לעצבן מספר אנשים שאוהבים פתיחות..

יש לה אבזור בשפע..

מה עוד צריך?

פורסם

בטיחות - שתיהן טובות.

סחירות - כנראה למאזדה עדיפות מסוימת, אם כי לך תדע (עם כל המכוניות מהליסינג).

חווית נהיגה - בנוחות עדיפה הסובארו, ביכולת דינמית ה-3. הסובארו גם יותר מאובזרת, אבל ה-3 נראית ומרגישה הרבה יותר טוב מבפנים.

מתחרות נוספות? בוודאי שיש. כמעט לכל המשפחתיות הנמכרות כיום יש יתרונות כאלה ואחרים. בצע חיפוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה איבזור עדיף מציעה הסובארו?

המאזדה מודרנית וחדישה יותר, הסובארו מרגישה לי מיושנת וקצת עתיקה ותא הנוסעים שלה נכון אולי לרכב מתחילת המילניום אבל לא עומד בתחרות של המתחרות כמו הג'טה, האוקטביה, I30 ואפילו של האחיות פורטה וסיד מבית קיה וכמובן מול ה-3 המדוברת.

שבת שלום!

פורסם

דווקא מבחינת עידון ונוחות אין תלונות כלפי ה-B3. היא מכונית נוחה מאוד עם בידוד רעשים מצויין ומושבים מעולים, והיא גם יחסית מודרנית (כן, תא הנוסעים קצת פלסטיקי והוא לא בדיוק השראה עיצובית). יש לה בעיות אחרות: כמו שציינו כאן, יכולת דינמית טובה פחות - לא מעט בזכות שילוב הגיר-מנוע העצל. עם גיר ידני היא עדיפה בהרבה.

לצורך הדרישות שלך - קח את המאזדה. האם אין אופציות אחרות שאתה מוכן לשקול?

פורסם

כן, אני לא יודע למה אבל אנחנו קצת מסתייגים מאירופאיות, מה שכן אנחנו לא כל כך רוצים את השברולט קרוז, אבל בכל מקרה אם כבר, מה הייתם ממליצים חוץ מהמאזדה והB3?

פורסם

יונדאי I30 (אם אתם לא מסתייגים גם מקוראניות), טויוטה קורולה, פולקסוואגן ג'טה, סקודה אוקטביה שמגיעה עכשיו עם מנוע מעניין מאוד, מיצובישי לאנסר, פיג'ו 308 ובעצם כל חברות קבוצות המשפחתיות.

אני לא חושב שיש לכם להסתייג סיבה מרכב מסויים בגלל ארץ היצור/מוצא שלו.

פורסם

מתלבט באותה התלבטות כרגע לפני סגירה עם חברת הליסינג.

ממליץ לך לבדוק את הקיה סיד במיוחד בגירסאת הסטיישן, רכב שלטעמי גם נראה טוב בניגוד ל I30.

אני באופן אישי בוחן גם את האורטביה \ פלואנס החדשה, שורה תחתונה מדובר על העדפות אישיות בלבד , מרבית הרכבים נמצאים באותה רמה פחות או יותר, ומדובר על העדפה אישית .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הקיה סיד בגירסת הסטיישן היא עם בסיס גלגלים קצר יותר מה-i30 בחמישה סנטימטרים מאד משמעותיים.

אם כבר סטיישן - הייתי לוחץ את עצמי קצת והולך על הפורד פוקוס שני ליטר ב-125000 ש"ח, שלמרות גילה המתקדם מהווה תמורה מצויינת לכסף.

ולעניין ה-B3 והמאזדה - אני חושב שהמאזדה עולה על ה-B3 בכל פרמטר, אם אתם מסתייגים מהמאזדה הייתי שוקל גם את הניסן טידה מכונית טובה עם עיצוב סתמי שמוצעת בתנאים טובים ובהנחות נאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיאט בראבו עדיפה מבחינת אבזור וביצועים מכול המשפחתיות בטווח מחירים זה (אפשר לקנות מיד 2 יד 1 0 ק"ם גם יותר זול), ונראית מצוין, אחזקה תהיה זולה אם לשפוט לפי הפונטו, סחירות לא ידועה אבל ההיסטוריה של פיאט לא מזהירה פה.

פורסם

מנהיגת מבחן על הרכב הגיר לא היה מעיק בכלל, והבעיה העיקרית (בשבילי בקורולה) שהיא התדרדרות בעליה נפתרה ע"י ההיל הולדר.

פורסם

לפני כמה חודשים התלבטתי ועברתי על כולן, למעט המזדה.

הסובארו B3 מאד יפה לטעמי אבל היא מרגישה ממש, אבל ממש עגלה.

בסוף בחרתי לנסר מהדגם החדש בגלל הגיר האוטומטי ה"מיושן" ולוח המכוונים הפשוט.

מאז עברתי בה כ 14000 ק"מ ואני לא מתחרט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...