Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טסתי לחו'ל לכמה חודשים והפקרתי את הרכב בידי אחותי

אחרי שחזרתי אני מפעיל את הרדיו דיסק ועל המסך לא רואים כלום

כאילו הרדיו דיסק על מצב חיסכון...

ניסיתי לבדוק אולי זה על האופציה של השומרי מסך האלה שיש את כל השטויות האלה של הדולפינים

אבל לא זאת לא הבעיה.

איך אני יכול לפתור את זה? אין לי בעיה לאפס את הרדיו דיסק כי במילא הוא לא מכוון

תודה

פורסם

נסה לאפס או לחילופין לנתק מהמתח לכמה שניות.

אם לא עוזר,נראה לי שהבעיה הידועה היא-פלאקס.

צמת החיבור שבין הפאנל למכשיר.

פורסם

בכל מה שקשור לנשים ומכוניות הייתי אומר לך לחשוב פעמיים אבל כבר מאוחר מידי

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם לא עוזר,נראה לי שהבעיה הידועה היא-פלאקס.

ידועה? עד היום את מס' הפעמים שהוזכרה תקלת flat cable אפשר לספור על יד אחת ואפילו נשארות כמה אצבעות עודף (ואין לי מושג מאיפה הגיע השם המעוות פלאקס, אם כבר flex, גמיש).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התיקון. MR. FLEX 8)

זוהי תקלה ידועה מאד לפחות בשבילי.אני נתקלתי בה פעמיים עם שני מכשירי פיוניר שהיו ברשותי.

יש אחד למכירה ביד 2 עם הבעיה הזאת והיו למיטב זכרוני עוד 2 שפירסמו כאן בשנה וחצי .

זה כבר 5 אצבעות.נשארו עוד 5....:lol:

פורסם

אוקיי לאפס אני לא זוכר איך בישביל זה שאלתי פה

אני חייב להגיד שהרדיו דיסק עובד וגם הפנל עצמו תקין וכשאני מוציא את הדיסק אני רואה על המסך את הסימולציה של הוצאת הדיסק

פורסם

אינני יודע היכן מאפסים בדגם שלך אבל חפש על הפאנל שלך נקודה זעירה,כמו חור קטן.לחץ שם בעדינות עם שפיץ של ראש עיפרון או עט למשך שניה ותראה מה קורה.

ואם בלי איפוס,נסה לנתק ממקור מתח לכמה שניות.

תעדכן.

פורסם

אכן נמצא כפתור שחור זעיר על הפנאל.

מיקומו(אני כמעט בטוח,אל תתפוס אותי במילה)שהוא נמצא בצידו הימני למטה.

הוא מאפס את כל המכשיר,תכונות אודיו,תצוגה,וזיכרונות של תחנות הרדיו.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

• תוכן חדש...