Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

מעוניין לקנות באופן פרטי ולא דרך החברת סלולר.

יש המלצות?

אגב, אני נעול על נוקיה E52.. איזו מערכת הפעלה הוא מריץ?

מכירים מכשיר יותר דק?

תודה :)

(באמת מגיע לי מזל טוב, עד עכשיו הייתי עם טלפונים ארכאיים משנת תרפפ"ו).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין ללבך, אני עדיין מסתובב עם נוקיה 6230I כי פשוט לא מצאתי מכשיר שיחליף אותו.

לאחרונה הרמקול הפסיק לעבוד אז כנראה שנצטרך להפרד לאחר יותר מ-5 שנים ששירת אותי בנאמנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המכשיר הכי דק שאני מכיר הוא נוקיה 6500 classic.

עד לפני 3 ימים היה לי כזה (השתמשתי בו בערך שנה) , מדובר במכשיר טוב מאוד , קומפקטי ולא מורגש בכיס (הרבה פעמים חשבתי ששכחתי את הטלפון בכל מיני מקומות בזמן שהוא היה בכיס)

הוחלף בE71 דרך אגב.

E52 הוא סימביאני לפי מיטב ידיעתי, עם תכונות די דומות לE71 שאני רכשתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

E52 הוא סימביאני לפי מיטב ידיעתי, עם תכונות די דומות לE71 שאני רכשתי.

יותר בכיוון של E72.

יש לי אפשרות לקבל מסלקום כל מכשיר שאחפוץ בו. עברתי כמעט על כולם ( בעיקר על סדרות E ו N של נוקיה) ומבחינתי ה E52 הוא המנצח הגדול- כל הטוב שיש ב E72 ארוז באריזה קומפקטית. תענוג לקבל איתו מייל בכל מקום, יש לו סוללה שמסרבת להיגמר והוא גם נראה מעולה.

נ.ב.

תתעקש על מכשיר תוצרת פינלנד, ראיתי שמשווקים בארץ נוקיה גם מתוצרת סין.

פורסם
ההפרש בעובי בין E52 לבין 6500 הוא 0.4 מ"מ. נראה זניח.

בעובי כן, אבל מה עם הרוחב ?

בקשר ל"לקבל" מסלקום כל מכשיר שאתה רוצה, זו אשלייה . אתה משלם כסף טוב על המכשיר הזה ואם חס וחלילה תפסיק להשתמש בו באמצע ההתחייבות של ה36 חודשים למכשיר (או ה18 לתוכנית) מסיבה כזו או אחרת (למשל קבלת טלפון מהמעסיק), אתה תתחיל לשלם סכומי עתק חודשיים בלי שדיברת אפילו לא שניה.

ההבדל בין ה E52 לE71 בגדול זו המקלדת המלאה שאין בראשון והעובדה שהוא מרגיש יותר זול למגע.

אני חייב לציין שהסוללה של ה E71 פשוט מדהימה. (כנראה אותה סוללה של ה E52)

אני כבר יומיים בלי הטענה, שימוש לא מועט ב WIFI, ב BT בנהיגה ברכב וכמובן שימוש שוטף כולל שיחות ואני על 4 מתוך 6 קווים (אם אני לא טועה).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בעובי כן, אבל מה עם הרוחב ?

בקשר ל"לקבל" מסלקום כל מכשיר שאתה רוצה, זו אשלייה . אתה משלם כסף טוב על המכשיר הזה ואם חס וחלילה תפסיק להשתמש בו באמצע ההתחייבות של ה36 חודשים למכשיר (או ה18 לתוכנית) מסיבה כזו או אחרת (למשל קבלת טלפון מהמעסיק), אתה תתחיל לשלם סכומי עתק חודשיים בלי שדיברת אפילו לא שניה.

אל תספר לי איזה סידור יש לי עם סלקום וכמה הוא עולה לי. הסיבה שהזכרתי זאת, ואני חוזר עוד הפעם- שניסיתי והתנסיתי, הרסתי ושברתי, קלטתי וסימסתי כמעט עם כל מכשיר מתוצרת נוקיה (וגם כמה סוני אריקסונים ) שיש לסלקום להציע ובשבילי ה E52 מהווה את הפתרון המושלם.

ההבדל בין ה E52 לE71 בגדול זו המקלדת המלאה שאין בראשון והעובדה שהוא מרגיש יותר זול למגע.

).

גם פה אתה טועה- ה E51, קודמו של ה E52 היה בהחלט זול למגע והיו לו לא מעט דפקטים, רובם ככולם תוקנו. ה E52 מרגיש מאוד יוקרתי כמו אחיו הגדול (E72), עדיף על ה E71 המיושן (יחסית) שהיה מצויין בזמנו, ועד היום זכור לי בתור המכשיר הטוב ביותר שהיה לי.

בנוסף מערכת ההפעלה שונה- E71 מצוייד ב סימביאן S60 גירסה 3.1 ואילו ה E52 מצוייד בסימביאן S60 Rel3.2.

פורסם

ה E52 מכשיר מצויין והוא אכן פתרון מצויין למי שלא צריך מקלדת מלאה, לא חלקתי על זה.

בקשר ללהתחתן עם החברות הסלולריות, דיברתי באופן כללי ,לאו דווקא קשור להסדר כזה או אחר שלך יש איתם.

פשוט החברה הסלולרית שלי התקשרה אליי חגיגית והודיעה לי שאני יכול "לקבל" איזה מכשיר שאני רוצה , כשביררתי מה כרוך בלקבל הזה ומה קורה אם מפסיקים להשתמש במכשיר באמצע ההתחייבות הבנתי שזה פשוט לא משתלם.

אז ניגשתי לחברה הסלולרית השניה שלי (זו שאתה נמצא בה) וגם שם קיבלתי הצעה לקבל מה שאני רוצה ואם אני מנייד אליהם את הקו מהחברה השניה אז "לקבל" שבעתיים ובסופו של יום (או שבוע) לא משנה איזה קשרים הפעלתי,

פשוט לא השתלם כלכלית לקחת מהם מכשיר ולהתחייב לתוכנית חדשה.

אני בכלל לא מדבר על האכזבה הכללית מהשירות והמעבדות (כרגע של אורנג') שלא יודעים לטפל בתקלות של המכשירים.

עייפתי מללכת ולחזור למרכזי השירות ולקבל חזרה את המכשירים עם אותה תקלה.

נשבר מסך? מביאים מאיביי בכמה דולרים. נשברה פלסטיקה? כנ"ל. בעייה רצינית כמו טוטאל לוס של המכשיר? אני לוקח את הסיכון. אלו מכשירים של מאות שקלים , לא יותר מזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך ה-GPS ב-E52? נדרש חיבור לרשת כדי להפעיל שם תוכנה? המקלט עובד טוב?

ולגבי המקלדת הגדולה - בשבילי זה חסרון. מה עוד שה-E71/2 טיפה המוני לטעמי, ואיבד את הייחוד. אני רואה אותו אצל יותר מדי אנשים בזמן האחרון.

פורסם
אני קניתי בe-line בת"א, ואני מרוצה.

מצטרף.

לפני שרכשתי מהם את הטלפון הסלולרי, נכנסתי לזאפ וקראתי ביקורות עליהם. מה יש להגיד? כ"כ הרבה תגובות חיוביות הובילו אותי ישר אליהם.

פורסם
איך ה-GPS ב-E52? נדרש חיבור לרשת כדי להפעיל שם תוכנה? המקלט עובד טוב?

ולגבי המקלדת הגדולה - בשבילי זה חסרון. מה עוד שה-E71/2 טיפה המוני לטעמי, ואיבד את הייחוד. אני רואה אותו אצל יותר מדי אנשים בזמן האחרון.

לפי מה שאני הבנתי, ואני עוד טרי בתחום הזה, החיבור לרשת מזרז את ההסתנכרנות עם הלווין ואחר כך אין צורך. (אלא אם כן אתה רוצה עדכוני תנועה מאנשים אחרים וכו')

בטח אתה מכיר את זה שבGPS רגיל לוקח לו דקה-שתיים להתאפס על עצמו.

אגב, קניתי את ה E71 ב650 ש"ח, דרך YAD2 במצב "ניילונים" עם אחריות של יורוקום לעוד 8 חודשים (מאיזה זקן בן 80 שכנראה היה לו מסובך מדי). בELINE רצו עליו 1300 ש"ח שזה בדיוק פי 2.

ככה שאפשר לדוג מציאות ברשת אם יש לך סבלנות.

אם אתה מחפש משהו לפי אם הוא המוני או לא ולא לפי האם הוא מתאים לך ,אז זה שיקול לא נכון לדעתי.

בכלל, היום להיות ייחודי זה לא להכנע לגל האייפונים ששוטף אותנו. :)

אגב, אנקדוטה קטנה בקשר ל ZAP.

יצא לי לקנות ברשת כמה וכמה דברים לאחרונה , חלק מהמוכרים צירפו בתוך החבילה טופס בו הם מאפשרים לי לבחור בין כמה מתנות שאני אקבל אם אתן להם דירוג מקסימלי בZAP אז אני לא יודע כמה הדירוגים האלה שווים

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפי מה שאני הבנתי, ואני עוד טרי בתחום הזה, החיבור לרשת מזרז את ההסתנכרנות עם הלווין ואחר כך אין צורך. (אלא אם כן אתה רוצה עדכוני תנועה מאנשים אחרים וכו')

בטח אתה מכיר את זה שבGPS רגיל לוקח לו דקה-שתיים להתאפס על עצמו.

אפשר להשתמש ב-IGO? אם לא, באיזה תוכנות חינמיות אפשר לנווט (בלי להתחבר לאינטרנט)?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתה יכול להתקין את Sygic. זאת תוכנת ניווט שרצה עם סימביאן ולא דורשת חיבור לאינטרנט.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...