Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SYGIC היא לא תוכנה חינמית , בניגוד ל WAZE.

אתמול ניסיתי את WAZE ודווקא מאוד מצא חן בעיני הנושא של דיווחי התנועה, זה עזר לי להמנע מכניסה לאיילון צפון שהיה פקוק עקב שני נתיבים חסומים אחרי חולון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכשתי כבר היום דרך סלקום ב40לחודש כפול 36 חודשים.

אם החשבונית סה"כ מגיעה ל150 (והיא מגיעה) אז אני לא משלם עליו,ככה שיצא כביכול 0שקלים :)

ביטלתי את הביטוח כי שנה ראשונה היא דרך היצרן,ולשלם כל חודש כמעט 50ש"ח רק ביטוח זה לזרוק כסף לפח לדעתי.

באורנג' לא רצו למכור לי אותו משום מה (גם לא ניתן לרכישה דרך האתר) ובסלקום לא היה כמעט באף סניף שבדקתי עד שמצאתי בסניף אחר שקרוב לביתי :).

אגב באג - התייעצתי עם חברים בחו"ל שיש לכולם את המכשיר כבר כמה חודשים ואף אחד לא התלונן על באג,אם תהיה בעייה כלשהי נהיה חכמים אז ;).

תודה בכל זאת לכלל העוזרים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא מחוייב אליהם,והקשר היחידי הוא המכשיר (שבחישוב כללי עולה 1600 לעומת 1300-1500 בחנויות אחרות).

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
הקפצה - גם לי מתחשק הE52 אך אבוי,אין ל ELINE אותו :(

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735658

מישהו יכול להמליץ על אחת החנויות? תודה מראש :)

גם אני חיפשתי אותו ב E-LINE שבוע שעבר ולפני שבועיים ולא היה.

נחש מה? עכשיו יש :?

http://www.eline.co.il/index.php?act=ecommerce&cat=202&id=61&str=e52

(אני קניתי אותו בסוף בחנות 220V ב-1400 ש"ח, אז לא איכפת לי :-)).

באורנג' לא רצו למכור לי אותו משום מה (גם לא ניתן לרכישה דרך האתר) ובסלקום לא היה כמעט באף סניף שבדקתי עד שמצאתי בסניף אחר שקרוב לביתי :).

קראתי שאורנג' לא מוכרים את המכשיר זה כי הם מקבלים אותו מהיבואן SIM-FREE ולא רוצים למכור ללקוחות מכשיר SIMFREE..

שמעתי מאבא שלי, שהתעניין ברכישת E52 באורנג' ובסלקום לפני החג, שהמכשיר ירד מהמדפים זמנים בעקבות באג מסויים.

שווה בדיקה.

יצא עדכון גרסה למכשיר לא מזמן, אז כנראה אורנג' וסלקום העדיפו לעשות לו עדכון גרסה.

בכל מקרה, אני לא מצאתי ונתקלתי בשום באג אחרי כמעט שבוע עם ה-E52 (וחרישה מאסיבית עליו - הסוללה שלו לא נגמרת :shock:)

בעצם, יש משהו קטנטן: אם אני מנסה ליצור מטלה חדשה בלוח-שנה, אז כשאני יוצא מהלוח שנה ונכנס שוב, אז מתחת ל"מטלות ממתינות" מופיעה המטלה בכתב ראי..נתקלת גם אתה בזה, EZUF? אני מאמין שבעדכון מכשיר/גרסה זה ייפתר. בכל מקרה, זה זניח. אני מרוצה מהמכשיר לחלוטין ונהנה מכל רגע.

אגב, 40X36 זה 1440, איך הגעת ל-1600 ש"ח (שכחת לציין שגם אתה משלם על חבילת גלישה, שבחנות פרטית אתה לא חייב לקחת)?

זה המחיר שהם מציעים לכל לקוח סלקום, או שמא אתה לקוח עסקי/מועדף/נודד או משהו כזה?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

1) זה המחיר לכל לקוח סלקום,אם אתה לא לקוח סלקום המחיר הוא כפול (ברזל).במקרה שלי אם החשבונית מעל 150,אז אני לא צריך לשלם 40ש"ח לאותו חודש.

2) אני משלם על חבילת גלישה כמו כל אחד שיש לו מכשיר דור3 ומעלה (22שקל,היה לי כך מאז ומעולם ואי אפשר להפתר מזה אלא אם כן אתה לוקח מכשיר דור 2.75 או משהו בסגנון שהוא בלי אינטרנט וכו').

3) וואלה אתה טחנת כבר את המכשיר,אני שעה וחצי רק בדקתי את כל ההגדרות שיש לו :p עכשיו הוא בטעינה כשהוא מכובה 4שעות (פלייר מודפס שבא עם החבילה)

צודק שטעיתי בחישוב :) אגב המכשיר שלי ייוצר בסין,שלך גם? או בפינלנד? ולמה בחנויות לוקחים 250-300ש"ח הפרש על זה? עד כדי כך משמעותי?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אפשר חופשי לשבת עליו שעות..באמת יש הרבה הגדרות. אבל זה כיף.

אני כבר יודע איפה כל דבר נמצא בע"פ :lol:

שלי תוצרת פינלנד - אני התעקשתי על זה.

הדעות חלוקות: חלק אומרים שהפיני יותר איכותי, יותר אמין, יוצר ופוקח בסטנדרטים אחרים וחלק אומרים שזה לא משנה.

לי אין מושג אם זה נכון או לא כי לא השוויתי ביניהם (אם אתה רוצה אפשר להיפגש ולהשוות :-)), אבל אם אני כבר משקיע בסלולרי שעולה 1000+, העדפתי לשלם עוד פחות מ-200 ש"ח ולקחת כבר את הפיני.

ניסית לבקש את הפיני? או שזה לא שינה לך?

בקשר לדיל שנתנו לך: נשמע על פניו כדיל לא רע שכמעט ומגיע למחירים של החנויות הפרטיות - אם כי אני עדיין הייתי מעדיף לקנות מחנות פרטית מכל מיני שיקולים.

עשית אחלה עסקה, תתחדש :lol:

רק תבדוק טוב טוב את תנאי החוזה במקרה של החלפת מכשיר/אי-שימוש בקו ב-36 החודשים הבאים ותוודא שכל מה שהובטח לך באמת מתקיים, כי חברות הסלולר ידועות בשלשלאות שלהן..

נ.ב: איזה גרסה המכשיר שלך (תעשה *#0000#)?

פורסם

אין להם תוצרת פינלנד כבר תחקרתי את כל המוכרים בחנות :D

אני כרגע לא מחוייב לכלום חוץ מתשלום על המכשיר שלי ושל אמי (6500S שהיה לי ועצבן אותי).

אין לי שום חבילת דקות או סמסים שכובלים אותך להתחייבות - פדה את המכשיר שלך ולך עם הסים והמספר :) פשוט וקל (ההתחייבות נגמרה לי לפני שבועיים ככה שבדקתי את העניין לעומק)

רוצה להפגש? אני לא מתמצא בחיפה :p תתקדם ואני יבוא ;)

גרסת מכשיר - מה לעשות אחרי הסימנים האלה? :|

עריכה - 022.009

14 אוקטובר 2009

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

שוב, תלחץ ככה:

כוכבית->סולמית->0000->סולמית ואז יופיע לך מנהל ההתקנים. מה כתוב לך תחת "גרסת תוכנה"?

פורסם

בתור אחד שהולך תמיד עם שני מכשירים בדרך כלל אחד זה תמיד של מירס והשני זה או אייפון או N95 8 ג'יגה תלוי מה מוטען באותו היום אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים חדשים שהתווספו לאוסף (סליחה שאני שואל על הרבה דגמים) התלבטות שלי היא בין הדגמים הללו: נוקיה E66, נוקיה N86,נוקיה E72, נוקיה N97 למרות שהייתה לי אחת כזאת והמכשיר נחצה לשניים אני מכניס אותה שוב להתלבטות רק אם תוכלו לציין מה היתרונות של כל אחד או החסרונות או מי הכי טובה תודה.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

יש לי N85 מהעבודה,אז אני יכול לספר רק עליו.

חסרונות : איטי בטירוף (בין פעולות),לוקח כמעט דקה מרגע הפעלה עד שאתה יכול לחייג,לא רואים טוב בשמש,מקשים קטנים (משמעותי אם יש לך אצבעות גדולות :p).

יתרונות : מצלמה טובה,תומך WIFI GPS ושאר ירקות שאני לא משתמש,סלייידר דו כיווני (ניתן לגלוש\לראות סרטים כשהמכשיר שוכב או עומד).

זהו פחות או יותר מה שעולה לי בראש.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...