Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שהולך תמיד עם שני מכשירים בדרך כלל אחד זה תמיד של מירס והשני זה או אייפון או N95 8 ג'יגה תלוי מה מוטען באותו היום אני כרגע מתלבט בין כמה דגמים חדשים שהתווספו לאוסף (סליחה שאני שואל על הרבה דגמים) התלבטות שלי היא בין הדגמים הללו: נוקיה E66, נוקיה N86,נוקיה E72, נוקיה N97 למרות שהייתה לי אחת כזאת והמכשיר נחצה לשניים אני מכניס אותה שוב להתלבטות רק אם תוכלו לציין מה היתרונות של כל אחד או החסרונות או מי הכי טובה תודה.

N86 - יש לבת-דודה שלי אחד כזה מהעבודה. שיחקתי איתו קצת: מרגיש זול ופלסטיקי מידי, כפתורים מתפרקים בקלות, מסך קטן.. בקיצור - זה לא זה. לא ממליץ.

נוקיה E72 - מכשיר מעולה. מפרט טוב, ביצועים טובים ומקלדת QWERTY מלאה. אני לא קניתי אותו כי אני לא צריך מקלדת וכי חיפשתי מכשיר צר יותר (ה-E72 די רחב). אם אתה לא צריך מקלדת לך על ה-E52 - אותה גברת בלי מקלדת (וזו בדיוק היתה הבחירה שלי) :wink:

נוקיה E66 - אין לי נסיון איתו, אבל המפרט די דומה ל-E52/72, רק שהוא עם סליידר (ונראה על פניו כעשוי מחומרים פשוטים יותר). אם אתה אוהב סליידר זו אופציה, אם לא - רד מזה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלי תוצרת פינלנד - אני התעקשתי על זה.

הדעות חלוקות: חלק אומרים שהפיני יותר איכותי, יותר אמין, יוצר ופוקח בסטנדרטים אחרים וחלק אומרים שזה לא משנה.

די עם זה!!!

יש לי בבית שתי נוקיות 5800, אחד תוצרת הונגריה, השני תוצרת סין, שניהם באיכות מעולה.

תפסיקו לנסות להיכנס למועדון של "גם אני הברחתי פלאפון מאפגניסטן בתוך תחת של חמור, אין לי התחייבות בחברת סלולאר, ואני משלם מחיר משולש, אבל אני מתנחם בעובדה שאני יכול לעבור מתי שבא לי, למרות שאני כבר 13 שנים בסלקום".

זה סך הכל פלאפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לך טוב עם תוצרת הונגריה וסין, לי טוב עם פינלנד.. גם אם זה שטויות ופסיכולוגי וגם אם יש אמת בשוני (ושים לב שלא נקטתי עמדה בהודעה הקודמת - ציינתי שיכול להיות שיש בזה אמת ויכול להיות שזה קשקוש מוחלט), ככה טוב לי. עניין של בחירה :wink:

בקשר למועדונים שהקמת:

פעם אחרונה שבדקתי, לא ניסיתי להתקבל לשום מועדון.

אם להתחייב או לא - זו החלטה של כל אחד. יש יתרונות ויש חסרונות לכל בחירה. עד עכשיו התאים לי להיות בלי התחייבות (כבר שנתיים או 3) משיקולים ענייניים וכלכליים נטו. אני לא פוסל להתחייב ברגע שיציעו לי תוכנית שאי-אפשר לסרב לה (והאמת - הציעו לי אחת כזו לא מזמן, בגלל זה יש מצב שעוד שבוע אני אהיה לקוח סלקום אחרי 10 שנים עם אורנג' :-)).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ממזרשמן - אני לא מחוייב,אני לא משלם מחיר משולש (בעצם לא משלם כלום על המכשיר),אבל אם יציעו לי חבילת דקות+SMS שתתאים לי באופן אישי (ולא ינסו לדחוף לי 400דקות+סמסים+גלישה אינסופית במחיר מופקע של 199ש"ח) - אין לי בעיה להתחייב.

בינתיים הם אלה שרודפים אחרי ולא ההפך :)

ANYHOW - כל אחד עושה מה שטוב לו בשורה התחתונה,אל תיקח את זה קשה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לכל אלה שנתנו את דעתם אני מודה לכם רק עוד שאלה קטנה אחת יש למישהו ניסיון עם ה-N97 שיכול לתת גם חוות דעת עליה יתרונות, חסרונות תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

האם למישהו יש דעה על ה- N97 או ניסיון עם המכשיר והאם הוא מומלץ?.

פורסם

היום קיבלתי את ה N97 שלי.

הרושם הראשוני - המכשיר גדול מאוד וכבד מאוד.

השאלה היא בעצם האם נחוצה לך מקלדת qwerty?

פורסם

LimP כמו שכבר ציינתי היה לי בעבר את המכשיר רק הוא פשוט נחצה לשתיים ורציתי לשמוע איך הוא מול המתחרות שציינתי: נוקיה E66, נוקיה N86,נוקיה E72 .

נ.ב אם אני אחליט על ה- N97 אני ארכוש אותו יד שנייה על מה צריך לשים דגש לפני שאני קונה אותו? תודה.

פורסם
די עם זה!!!

יש לי בבית שתי נוקיות 5800, אחד תוצרת הונגריה, השני תוצרת סין, שניהם באיכות מעולה.

תפסיקו לנסות להיכנס למועדון של "גם אני הברחתי פלאפון מאפגניסטן בתוך תחת של חמור, אין לי התחייבות בחברת סלולאר, ואני משלם מחיר משולש, אבל אני מתנחם בעובדה שאני יכול לעבור מתי שבא לי, למרות שאני כבר 13 שנים בסלקום".

זה סך הכל פלאפון.

כיום אין אף הצעה בהתחייבות שיכולה להיות טובה יותר מהמסלול הנוכחי שלי שהוא ללא התחייבות, אז למה להתחתן עם הספק הסלולרי אם אפשר לקנות E71 ב700 שקל ולסגור עניין? למכור אותו עוד שנה ב500 ולקנות מכשיר מתקדם ומעודכן שוב ב700, כמו שאני עושה כבר שנים על גבי שנים בעוד כל המתחייבים למיניהם תקועים עם המכשיר ל3 שנים או משדרגים כל שנה וסוחבים אחרים שובלים של תשלומים על מכשירים שכבר אין להם בכלל!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיף לרכוש מכשיר ללא היתחייבות (חתמת ל18 חודש) ואתה אמור לדבר מעל X שקלים כדי לקבל כאילו את המכשיר חינם,באחד החודשים אתה בחו"ל ולא דיברת מעל ה-X או שבחודש מסויים לא יוצא לך לדבר מעל ה-X אז תשלם על הפלא כמו גדול!!

ולמכשירים למישהו פה יש התנסות עם ה-X6 32GB החדש המחליף של ה5800 ?

• תוכן חדש...