Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כובע של ה WRC

fbi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל...

אם תקרא תגובות של אנשים על EBAY ואם תסתכל מה מוכרים שם אולי תשנה את דעתך.

בנאדם לא יברח לך עם הכסף אבל נראה לי שיש אפשות שאם מרמים אותך לקבל את הכסף בחזרה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש לי כובע של סובארו אם החתימה של ריצארד ברנס שהזמנתי מהאתר הרשמי של סובארו.

אני לא זוכר כמה זה עלה זה היה לפני המון זמן אבל אני זוכר שזה לא היה יקר.

אהה והכובע של פירלי זה היה מראלי קפריסין שהנערות הכוסיות של פירלי חילקו חינם :lol:

בתמונה השכן שלי מדגמן כובע+חתימה של ברנס :lol:

P3290051.JPG

P3290050.JPG

פורסם

עד כמה שזה משעשע - לא יפה לתת סמים לקטינים ולצלם אותם עם המבט הסטלני בעיניים. :twisted:

פורסם

עד כמה שזה משעשע - לא יפה לתת סמים לקטינים ולצלם אותם עם המבט הסטלני בעיניים. :twisted:

:roflmao: הרגת אותי מצחוק מה אני יעשה שהוא נכנס לחדר שלי והוא ראה אותי מעשן גוניט והוא רצה גם אז נתתי לו גם. צריך להיות נחמד לא ככה :?::hihi:

יהיה בסדר אני עוד יעשה ממנו נהג ראלי מעכשיו אני מכניס לו את כל המכוניות האלה.

אם תשים לב תראה שהוא דומה לריצארד ברנס, והכינויי שאני ננתי לו הוא "חוש-חש" :lol:

יהיה בסדר עוד כמה שנים יהיה לנו ברנס קטן או אולי סטלן קטן :drinking:

פורסם

יש כובעים של פג'ו, ביחד עם שאר חפצים של פג'ו, ראיתי ברשת ושכחתי איפה, אני אחפש... אבל ללא ספק יתן למצוא קובעים של קבוצות פג'ו בגוגל... אישית, נורא רציתי וגם עכשיו אני רוצה, אבל אין תקציב :(

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
יש כובעים של פג'ו, ביחד עם שאר חפצים של פג'ו, ראיתי ברשת ושכחתי איפה, אני אחפש... אבל ללא ספק יתן למצוא קובעים של קבוצות פג'ו בגוגל... אישית, נורא רציתי וגם עכשיו אני רוצה, אבל אין תקציב :(

אם תמצא תודיע לי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מהיכן אפשר להשיג כובע של מזדה ? אהבתי את השלך.

שמוליק

אם אתה מכיר מישהו ששוהה כרגע בדרום אמריקה בקש ממנו,שם מוצרי הלבשה של חברות רכב הם מאוד פופולרים (לא מקוריים) נראים טוב והאיכות גבוהה (קניתי כובע פרארי),גם מעילים של קבוצות פורמולה 1 אפשר להשיג ב-40$ ובקניון גדול בבואנוס איירס אפילו יש חנות רישמית של פרארי ושם יש הכל מתחתונים למעילים.

יש אתרי אינטרנט באנגליה שמוכרים הלבשה מסוג זה וגם עושים משלוחים לארץ,שכחתי את השם אבל בזמנו שלחו לי קטלוג חינם הביתה מאנגליה.

פורסם

:roflmao: הרגת אותי מצחוק מה אני יעשה שהוא נכנס לחדר שלי והוא ראה אותי מעשן גוניט והוא רצה גם אז נתתי לו גם. צריך להיות נחמד לא ככה :?::hihi:

יהיה בסדר אני עוד יעשה ממנו נהג ראלי מעכשיו אני מכניס לו את כל המכוניות האלה.

אם תשים לב תראה שהוא דומה לריצארד ברנס, והכינויי שאני ננתי לו הוא "חוש-חש" :lol:

יהיה בסדר עוד כמה שנים יהיה לנו ברנס קטן או אולי סטלן קטן :drinking:

:roflmao:

בקרוב יהיה לי כובע של "סקודה" :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...