Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של 70000 ש"ח שעומד לרשותי.

אני רווק, וכרגע מחפש רכב קטן.

הדרישות:

שנת 2004 ומעלה,

אוטומטי,

חסכוני בדלק,

מפנק,

אמין, חלפים לא יקרים.

אמרו לי שהפג'ו 307 מתאימה לתיאור,

וגם הקורולה RunX.

מה אתם חושבים? אשמח לשמוע עוד רעיונות לרכבים שיתאימו לי.

תודה !

בוגי.

פורסם

שווה לברר גם פיג'ו 206 1600 בנוסף הייתי בודק גם פולו.

אם החסכון חשוב לך, שווה לנסות לרכוש רכב ידני, זה יוצא יותר חסכוני בדלק, בטיפולים וגם עשוי להיות יותר מהנה לנהיגה (תלוי בנהג).

לאחר שמתמצא מספר רכבים רלבנטים, תמשיך להעלות התייעצויות ויעזרו לך פה מאוד.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התשובות.

האם לא עדיף רכב יפני?

ואם כן - על איזה יפניות אתם ממליצים בתקציב האמור?

פורסם

למה בחור רווק צריך רכב משפחתי?

אני קודם הייתי עושה סיבוב על סוזוקי אלטו ויונדאי I10 כדי לבדוק האם רכב חדש מהחברה עם אבזור בטיחותי עדיף מרכב שנת 2004 לא עושה לך את זה יותר מתוספת הגודל של רכב חדש.

אם רכב קטן וחסכוני לא קורץ לך אז אני הייתי מתלבט בין איביזה/סיריון/סוויפט/206/פולו. ממליץ לעשות סיבוב בכל הרכבים כדי לבדוק למה אתה יותר מתחבר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
למה בחור רווק צריך רכב משפחתי?

אני קודם הייתי עושה סיבוב על סוזוקי אלטו ויונדאי I10 כדי לבדוק האם רכב חדש מהחברה עם אבזור בטיחותי עדיף מרכב שנת 2004 לא עושה לך את זה יותר מתוספת הגודל של רכב חדש.

אם רכב קטן וחסכוני לא קורץ לך אז אני הייתי מתלבט בין איביזה/סיריון/סוויפט/206/פולו. ממליץ לעשות סיבוב בכל הרכבים כדי לבדוק למה אתה יותר מתחבר.

בגלל שהגדולות בטוחות יותר.

זה לא רק למה אני מתחבר, לדעתי. זה גם למה יש חלפים יקרים, ביטוח יקר והוא זולל דלק.

אם אני כבר מוציא הרבה על רכב - אז אני רוצה להתפנק ולא להוציא הרבה יותר אחר כך על השאר.

פורסם

א'.גם אני רווק ולפני חודשיים קניתי מאזדה 3

אני הייתי ממליץ לך לך ותבדוק את המאזדה, למרות שמאזדה לא חסכונית בדלק

אבל זאת מכונית טובה אמינה ושומרת על הערך שלה.

תבדוק גם את הסובארו גם מכונית טובה אבל פחות מתקדמת מהמאזדה.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם
בגלל שהגדולות בטוחות יותר.

זה לא רק למה אני מתחבר, לדעתי. זה גם למה יש חלפים יקרים, ביטוח יקר והוא זולל דלק.

אם אני כבר מוציא הרבה על רכב - אז אני רוצה להתפנק ולא להוציא הרבה יותר אחר כך על השאר.

א) נא לא לצטט הודעה מעלייך, זה סתם מפריע לקריאה וברור שאתה מגיב להודעה זו (אחרת היית מצטט).

ב) מה יותר פינוק מ-3 שנים של שקט נפשי מבלי לדאוג לכל רעש חדש שצץ כל שני וחמישי?

RTY, כל הכבוד לך, נכנסת ברגע זה לרשימת הישראלים שקונים מה שיש לשכן ולא מה שהם צריכים. ד"א, אני לא אומר שמאזדה 3 זה רכב גרוע, פשוט העובדה שבישראל נדבקה הסטיגמה שבחור רווק (בן 20+) ישר צריך להתחיל את החיים עם 1600 אוטומט מדהימה אותי כל פעם מחדש. מחר אתה גם הולך לקנות דירת 4 חדרים?

פורסם
א) נא לא לצטט הודעה מעלייך, זה סתם מפריע לקריאה וברור שאתה מגיב להודעה זו (אחרת היית מצטט).

ב) מה יותר פינוק מ-3 שנים של שקט נפשי מבלי לדאוג לכל רעש חדש שצץ כל שני וחמישי?

RTY, כל הכבוד לך, נכנסת ברגע זה לרשימת הישראלים שקונים מה שיש לשכן ולא מה שהם צריכים. ד"א, אני לא אומר שמאזדה 3 זה רכב גרוע, פשוט העובדה שבישראל נדבקה הסטיגמה שבחור רווק (בן 20+) ישר צריך להתחיל את החיים עם 1600 אוטומט מדהימה אותי כל פעם מחדש. מחר אתה גם הולך לקנות דירת 4 חדרים?

תומך במה שנאמר כאן.לרווק 20+ מספיק אוטו עד 1300 סמ"ק.

משמע: אלטו, ספלאש, סוויפט, סיריון וכו

כפיר הג'ינג'י

פורסם
תומך במה שנאמר כאן.לרווק 20+ מספיק אוטו עד 1300 סמ"ק.

משמע: אלטו, ספלאש, סוויפט, סיריון וכו

למה?

רווק צריך לעלות פחות עליות? פחות כח של המנוע?

פורסם

אם אתה רוצה ראש שקט וחיסכון אתה יכול ללכת על אלטו וטיפה להגדיל את התקציב לI10, אבל בוא נגיד ככה אלה לא רכבים לכל אחד גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת המראה.

הייתי ממליץ לך על 206 1600 ידני רכב נהדר ועל הדרך תבדוק גם פולו ואיביזה.

פורסם
למה?

רווק צריך לעלות פחות עליות? פחות כח של המנוע?

נסעת על הרכבים האלה לאחרונה? ה-I10 הידנית לא נופלת ממאזדה 3 1600 אוטומט מבחינת ביצועים.

לי יש I10 אוטומטית ופה באילת יש עליות רציניות מאוד וממש לא חסר לאוטו כח.

פורסם

אני באופן אישי לא יכול לינהוג במכונית 1400 סמ''ק המכונית הראשונה שלי היתה 1800 ועכשיו המאזדה

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• תוכן חדש...