Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתם חושבים על מאזדה 2? רכב ששווה התבוננות?

אכן, רכב די זריז, נעים למי שלא מסיע כדורסלנים מאחור, והכי יפה בירוק.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מאזדה 2 וסוויפט אכן מציעות רמות אבזור טובות יחסית וגיר אוטומט עם מנוע בנפח נורמלי.

האלטו והI10 לא עונות על הדרישה של הפינוק מהרכב ומספקות חבילה בסיסית שלא מתאימה לצרכים של כל אחד, ו3 שנים אחריות זה לא פינוק, זה אולי נוחות במקרה הטוב.

מאזדה 3 אכן נכנסת יפה בתקציב וגם אני שקלתי אותה, רק תשתדל לא לקנות מהשכרה/ליסינג.

פורסם

מוכרחים להודות שיש הגיון מסוים בדבריו של 'redroze' וגם אני עצמי חושב שרווק בן 20+ לא חייב להתחיל את החיים עם 1600.

בכל זאת, מכוניות כמו מאזדה 3 נועדו עבור אנשים עם משפחות (מתוקף היותן 'מכוניות משפחתיות'...) ורווק צעיר בהחלט יכול להסתפק

במכונית עם מנוע מעט חלש יותר ועלויות אחזקה מעט זולות יותר - שבסופו של דבר רק יעזרו לך לחסוך מצרך חשוב - כסף.

(אלא אם כן עלינו להתחשב בגורם ה'פוזה' ואז פנינו מועדות לשביל הלא נכון.)

אם בכל זאת החלטת ללכת על אוטומטית 1600, הייתי ממליץ לך לבדוק לעומק את הCOROLLA RUNX מבית טויוטה.

אוטו חזק אמין וחסכוני עד מאוד. (מנסיון, אנו מחזיקים אחת במשפחה מודל 2007).

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם
מוכרחים להודות שיש הגיון מסוים בדבריו של 'redroze' וגם אני עצמי חושב שרווק בן 20+ לא

...במכונית עם מנוע מעט חלש יותר ועלויות אחזקה מעט זולות יותר - שבסופו של דבר רק יעזרו לך לחסוך מצרך חשוב - כסף.

קורולה RUNX זולה יותר לטיפולים מכל אוטו אוטומטי אחר מאותה שנה, כולל מכוניות קטנות יותר.

• תוכן חדש...