Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש ברשותי פיאט פונטו ספייס HGT שנת 2001 דגם ספורט.

מנוע 1800

138 כוח סוס.ידני

מה ניתן לשדרג כדי להגיע לכמה שיותר כוח,כאשר המגמה היא להגיע ל 150-155 כוח סוס.בכמה שפחות הוצאה כספית.

תודה שי.

FIAT Punto HGT 2001

פורסם

עוד מעט ימצאו נפט כל מחפשי השיפורים בHGT.

חפרו על העיניין לפחות 3 פעמים בשבועיים האחרונים,

תריץ חיפוש ותקבל תוצאות.

אחרי שחיפשתי מעט מאד קיבלתי תוצאות על הרבה שירשורים בנושא,

המסקנה היא שקשה מאד להעלות את ביצועי המנוע היות והוא אטמוספרי ולא קיים קיט טורבו אשר מתאים לו או דגם מנוע זהה עם טורבו, לשפר מנוע אטמוספרי זה לא קל, קל יותר אם אתה מיליונר -

לכן תקציב לנו תקציב ונתקצב לך תכנית,

כל זאת במידה והשרשור ישאר פתוח ב12 שעות הבאות (סביר להניח שלא).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

גם לפי מה שידוע לי מהשרשורים שהיו פה על HGT בשביל להגיע למספרים שאתה רוצה, ההשקעה תעבור את ה10K עם ציפ, צנרת מלאה וקיט יניקה של GSR.

דרך אגב אם מי הכבוד? עוד עתליתי בפורום כבוד:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

טוב כנראה שאני לא יעשה כלום חוץ מלהכניס אולי פילטר פתוח.

חשבתי לגם לגבי אגזוז זרימה חופשית,אבל הרעש המרעיש זה לא בשבילי,האם קיים אגזוז כזה אם רעש נמוך יחסית?

אגב, אני שי. חדש בעתלית (הממ, שנתיים?)

נעים מאוד חח.

FIAT Punto HGT 2001

פורסם

כמו שאני יודע הסיבה שקשה להוציא כוס סוס מהמנוע הזה היא עקב כך שיש לו יחס דחיסה מאוד גבוה. דוד זרימה חופשי לא יתן לך כלום ,צנרת מלאה אולי כמה חמורים

פורסם

אני לא מבין גדול אבל...

קמשפטים חמים ופורטינג לא יתנו לו את התוצאה שהוא רוצה בעלות סבירה ? (אולי גם שינוי קל בתוכנה שתתאים ללהספק החדש)

פורסם

יש פה עתליתים ולא אומרים(אני קרוב אליכם טירת הכרמל),יהיה מענין לעשות מפגש צפון עם מכוניות חזקות יותר חזקות פחות וכו',קיט יניקה,אולי לנסות להרכיב קיט מצערות,עדיף ליהיות יצירתיים ולהיתחזק מאשר להישאר מקובעים ולהסטנדרט(להישאר סטנדרטים למי של הבין)

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

כמה תיקונים לכל הכותבים למעלה:

א. לא קיים צ'יפ לרכב

ב. הרכב מגיע כבר עם קאמשפטים "חמים", למרות שאני חושב שיש ל-GSR קיט קאמשפטים "חמים" יותר.

ג. דוד אחורי לא ייתן לך כלום מלבד רעש.

ד. פילטר פתוח לא יהיה יעיל יותר בהכרח, ויכול להיות שאפילו ייגרע מהרכב, דווקא ב-HGT הפילטר המקורי יעיל מאוד, שואב את האוויר היישר מהטמבון ככה שאני לא חושב שכדי לך לגעת כאן - אם כבר אז אני ממליץ ללכת על הקיט יניקה של GSR שע"פ הצהרות יצרן הקיט מוסיף כ-5 אחוז, בפועל אני לא יודע אם זה מה שקורה אבל הוא בהחלט קיט יעיל שמוסיף.

בגדול בתור בעל הרכב אני יכול לומר לך שיש לו מספיק כוח זמין, וזה בסה"כ מנוע אטמוספרי, תנצל את האוטו אם אין לך בעיה להשקיע כסף בקיט יניקה ופליטה, תשקיע בזה ותנצל עד שתרצה להתקדם, תעבור לרכב אחר עם יותר כוח.

לפי דיונים רבים ומרובים, השילוב האולטימטיבי ל-HGT זה: קיט GSR וצנרת מלאה פתוחה - מי שרוצה יותר להשתגע, יש קיט נוס שנוסה כבר על כמה HGT בארץ.

הייתי ממליץ לך לשפר את התנהגות ברכב שאחרי שנה וחצי עם הרכב אני יכול לומר לך שזה בהחלט משהו נדרש = קיט בולמים + קפיצי הנמכה או קויילאוברים.

בהצלחה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
פילטר פתוח לא יהיה יעיל יותר בהכרח, ויכול להיות שאפילו ייגרע מהרכב, דווקא ב-HGT הפילטר המקורי יעיל מאוד, שואב את האוויר היישר מהטמבון ככה שאני לא חושב שכדי לך לגעת כאן

קודם כל הפילטר אוויר שלו כבר מתפורר - ביום שישי האחרון הוא ניגש למוסך מורשה פיאט בחיפה ע"מ לעשות לרכב טיפול, לפני תחילת הטיפול הוא ביקש להחליף (גם) את הפילטר במסגרת הטיפול, אחרי שהוא הגיע הביתה התברר שלא החליפו :shock:.

מעבר לזה נהגתי על הרכב ויש רעש של שריקה בסל"ד גבוה - בתור בעל רכב כזה האם ידוע לך על מה מדובר? יש סרטון שצילמתי ושומעים את השריקה, אם אתה מעוניין אעלה אותו.

לסיום, האם אתה יודע (פלוס מינוס) כמה עולה כל העסק של הקיט GSR והצנרת? תודה.

פורסם

זה שלא החליפו זה ממש רמאות ויש פה מקום לפנות לאיגוד המוסכים ואם לא נעשה כלום בעניין לאיים בתביעה, כל עוד זה לא נעשה בתום לב.

בנוגע לשריקה אני מכיר את העניין המדובר, וגם אצלי זה קורה כמה חברים כבר הספיקו לשאול אותי "מה זה השריקה הזאת זה נשמע כמו טורבו", בעיקרון מה שקורה לפי ההשערה שלי זה שבסל"ד גבוהה המנוע יונק כמויות של אוויר בלחץ גבוהה, וכניראה במקום כלשהוא בצנרת היניקה בשילוב עם כמות האוויר הגדולה שהמנוע יונק בסל"ד גבוהה והלחץ שמופעל שם, במקום כלשהוא יכול להיות חריר או מצינור כלשהוא ותוך כדי שהאוויר עובר דרכו נשמע רעש השריקה - זה משום מה נפוץ יחסית גם אצל חבר עם קליאו ספורט נשמע רעש כזה בתחום הסל"ד הגבוהה.

הקיט GSR אתה מזמין מחו"ל והוא עולה משהו כמו 1100 ש"ח כולל משלוח אם אני לא טועה (בחור ממועדון פיאט הזמין והרכיב אחד כזה), בנוגע לצנרת יש אפשרות להזמין דרך סדנאות צנרות מוכנות או לקבל הצעת מחיר עבור בנייה של צנרת, לא חסר מקומות שמתעסקים עם זה - מחיר משוער אני לא יודע להגיד לך מדוייק אבל הייתי מציע לך לקבל המלצה על מקום וללכת לשאול הצעת מחיר.

בהצלחה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

thesting3 - לגביי הקיט GSR וצנרת מלאה פתוחה,קיט בולמים,וקפיצי הנמכה.

תוכל להביא לי לינק מ EBAY? לא כל כך יודע איך הם נקראים באנגלית,אני מאוד בקטע של להביא אותם הרבה המליצו לי את זה.

liorharush,MaorXXX - אפשר בהחלט לארגן איזה מפגש בין כמה חברים בצפון,חשבתי לכיוון שאפילו נוכל לעשות קצת על האש באיזה שמורה נחמדה,מה אתם אומרים?

אגב,בקשר לפילטר שלא החליפו לי,דיברתי איתם והם אמרו שלא החליפו לי כי לא היה להם במלאי, וצריך להזמין את זה.

מוזר לי שלמוסך מורשה של פיאט אין פילטר אויר פשוט....., כמובן שלא האמנתי ואמרתי להם שלפחות היו מעדכנים אותי בזה,ולא שולחים אותי הבייתה ככה וכנראה שאת המשך הטיפולים אני יעשה במושך מורשה של פיאט אחר.

FIAT Punto HGT 2001

פורסם

ערב טוב לכולם.

הייתי היום במוסך והרכיבו לי את הפילטר אויר,וכפיצוי שמו לי גז ברכב היה חסר גז אז שמו לי אותו בחינם.

ואם כבר,אני מחכה מספר ימים לתשובה אולי הפעם אני יקבל אותה אני אחזור עליה מלמעלה

לגביי הקיט GSR וצנרת מלאה פתוחה,קיט בולמים,וקפיצי הנמכה.

תוכלו להביא לי לינק מ EBAY? לא כל כך יודע איך הם נקראים באנגלית,אני מאוד בקטע של להביא אותם הרבה המליצו לי את זה.

תודה שוב

FIAT Punto HGT 2001

• תוכן חדש...