Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שאלו אותי למה אני רוכב. לא הצלחתי להסביר באופן הגיוני ומדעי למה .. התשובה שלי הייתה בנויה מ"ככה" ו"אני אוהב את את זה" וכל מיני ניסוחים של הביטויים האלו.

אם נשים את שני הביטויים האלו בצד... למה אתם רוכבים ?

אני מחפש תשובות מובנות והגיוניות.

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתמול שאלו אותי למה אני רוכב. לא הצלחתי להסביר באופן הגיוני ומדעי למה .. התשובה שלי הייתה בנויה מ"ככה" ו"אני אוהב את את זה" וכל מיני ניסוחים של הביטויים האלו.

ממממ...במקרה של הנשיא, שביום יום נוסע בדמיו..האופנוע עונה אך ורק על ההגדרות האלה.

הנאה...הנאה בלבד, הקטע של להיות לבד, הקטע של לתפעל מכונה עם כול הגוף ולא רק עם יד אחת ורגל אחת, הרגשה של עליונות כל שהיא על הכביש.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

זה כמו לשאול חובב Base Jump למה הוא קופץ...

כי זה כיף.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כי זה כיף.

אתה מתחמק.. תגדיר "כיף"

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

כי זה כיף.

אתה מתחמק.. תגדיר "כיף"

ממתי אני צריך להגדיר את הכיף הפרטי שלי ? :roll:

בכל אופן, רכיבה על אופנוע מספקת לי הנאה, אדרנלין, ריגוש שאני מוצא אותם כמספקים מאוד. דבר, שלא מצאתי בשום תחביב אחר.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

בכל אופן, רכיבה על אופנוע מספקת לי הנאה, אדרנלין, ריגוש שאני מוצא אותם כמספקים מאוד. דבר, שלא מצאתי בשום תחביב אחר.

כורבי ידידי, תנסה חוג מקרמה.. כל הראש... :lol:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אני לא רוכב, אבל שמעתי ממישהו שזה הכי קרוב לתעופה, אבל נשארים עם הרגליים בקרקע.

:)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כי זה כיף.

אתה מתחמק.. תגדיר "כיף"

כיף. אלמנטרי לא?

חווית הרכיבה? - כיף.

תחושת "ניצחתי את המערכת וסבבה לי עם זה"? - כיף.

המיזנטרופיות הממכרת עם חבישת הקסדה? - כיף באבוהה.

פטיש מענג למחלצות רכיבה (כביש וגם שטח) - הו איזה כיף.

לגיטימציה להישאר ילד - על הכיף כיפאק.

נמשיך בהזדמנות אחרת.

בוקר.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

זה כמו שכRובי אמר, זה מריץ את האנדרנלין בגוף ונותן ריגוש לא רגיל

אמנם יש עוד משהו שכRובי לא ציין, משהו לא ניתן להגדרה.. זה כמו רכיבה על אופניים בפעם הראשונה, אתה נוסע, לא מעניין אותך שום דבר אחר מלבד העובדה שאתה נוסע (במיוחד שאתה לבד)

אני בטוח שלכל אופנוען קרה מקרה שהוא נסע למטרה מסויימת ונהנה כל כך עד ששכח לרגע לאין הוא נוסע.

אבל יש בזה עוד, כל העניין שבארץ גם אין כל כך הרבה אופנועים כמו באיטליה וארה"ב וכו.. כך שכל העסק הוא די מצומצם, כולם מכירים את כולם, סחבקיה אחת גדולה :lol:

חוץ מהסיבות הנ"ל יש עוד כמה סיבות שהם מאד משמעותיות כגון השיפורים, התחביב המוטורי עצמו ללא יחס לרכיבה, האפשרוית האין סופיות (דוגמא סופרמוטו) וכו...

אני מאמין שהסיבות הנ"ל הופכות בן-אדם לרוכב. :twisted:

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

אני עצלן מדי כדי ללכת

קלסטרופובי מדי כדי לנהוג

פחדן מדי כדי לעלות על אוטובוסים

עני מדי כדי לקחת מוניות

שמן מדי כדי לרוץ

ומזיע מדי בשביל לדווש.

"ברחל ביתך, זה נכון שיש לך רק בנים?"

פורסם
אני עצלן מדי כדי ללכת

קלסטרופובי מדי כדי לנהוג

עני מדי כדי לקחת מוניות

שמן מדי כדי לרוץ

ומזיע מדי בשביל לדווש.

ו...מכוער מדי מכדי להסתובב בציבור ללא קסדה :p

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
אני עצלן מדי כדי ללכת

קלסטרופובי מדי כדי לנהוג

עני מדי כדי לקחת מוניות

שמן מדי כדי לרוץ

ומזיע מדי בשביל לדווש.

ו...מכוער מדי מכדי להסתובב בציבור ללא קסדה :p

:lol::lol::lol: בהפוכה הביא..יפה..יפה..

פורסם

בי רק ככה הם שותקים......הקולות האלה :crazyeye: ....בראש :crazyeye: ...כל השבוע צרחות ...ורק כשרוכבים במיוחד בלילה - הם שוקטים :screwy::loco:

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

בי רק ככה הם שותקים......הקולות האלה :crazyeye: ....בראש :crazyeye: ...כל השבוע צרחות ...ורק כשרוכבים במיוחד בלילה - הם שוקטים :screwy::loco:

:lol::lol::lol: כדורים יא זאלמה....כדורים.

• תוכן חדש...