Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום שבוע טוב וחג שמח!!!

יש לי שאלה שלא בורורה לי, יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2001 1840 סמ"ק.

כל התיקונים וההחלפות של החלקים והכל אני עושה במוסך מורשה למרות שהוא יקר יותר ממוסך רגיל,

אך כל מוסך שהלכתי אליו ושאתם המלצתם עליו חייגתי ואף אחד לא מתעסק עם חלפים מקוריים...

אז אני שואל מה הטעם לטפל ברכב שלך כשאתה מכניס לו חלפים שלא מתאימים לו במאה אחוז?!

לדוגמא, החלפתי יום שני תושבות מנוע למאזדה, חייגתי למוסך רון, הוא אמר לי שכל התושבות 1200 ש"ח

וזה כולל עבודה, אמרתי לו יאלה אני בא רק לפני שאלתי האם מקורי?, הוא אמר שלא זה חליפי אם אני רוצה

מקורי עלי ללכת למורשה לטענתו, וכך עשיתי הלכתי למזאדה בקרית אתא החלפתי תושבות מקוריות קיבלתי

עוד סימון לריזומה של הספר רכב והכל כולל עבודה עלה לי 1700 שקל, השאלה לא שווה לשלם מחיר מעט

גבוה בכדי לקבל חלקים מקוריים בטחון וטיפול 100 אחוז שמתאים לרכב שלך במקום משהו פרוביזורי?

אותו הדבר לגבי הבולמים והברקסים עם הרפידות שהחלפת אף אחד לא מתעסק עם מקורי מלבד רק מורשה ו

לדעתי זה עדיף אפילו שזה 30 אחוז יקר יותר, אחרי הכל משלמים על המקורי והאמין...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...