Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע כיום בטויוטה היאס ומזה 5 שנים אני די מרוצה.

רוצה להחליף לרכב קצת יותר מפנק מההיאס האמין אך הספארטני.

אין לי ניסיון עם טרנספורטר.

ייעוד הרכב הינו להסעת ילד נכה וכן הובלות לא רבות של סחורה (פעמיים בשבוע למרחקים של עד 60 ק"מ).

מה עלויות התחזוקה של ה T5?

מהי רמת האמינות שלו?

בהנחה שאני עושה ממוצע של 30000 ק"מ בשנה האם הפולקסווגן הוא בחירה טובה?

אשמח לשמוע דעות ממי שנוסע כמה שנים בטרנספורטר.

תודה

אביים

פורסם

לאבא שלי יש טרנספורטר 2009 מה שאני יכול להגיד לך מההיכרות שלי עם כל הרכב זה ככה הטרנספורטר 2009 אוטו חזק,נוח נסיעה חלקה הצריכת דלק עם רגל ימין מאוד בכושר עם מזגן פועל ואוטו עמוס 5 אנשים זה 1 ל11 בערך בנסיעה מנהלתית מגיע ל 1 ל16-1ל18

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

ליאור, האם הרכב הוא עם מנוע 1.9 ליטר ו 84 כ"ס? תוכל לברר אם אבא שלך מה עלות של טיפול תקופתי ממותע?

תודה

פורסם

לגבי הפולסווגן

הרכב דיי אמין, אם מבצעים טיפולים בזמן ונוהגים עם האוטו בצורה רגועה.

לגבי הנפח מנוע מומלץ 2500 סמ"ק, גם יותר כח, וגם קיים עם תיבת הילוכים אוטומטית.

טיפולים ואחזקה לא זולה אם אתה מתכוון לטפל במוסך מורשה של רשת צ'מפיון.

לגבי הדגם 1.9, קיים ב 84 כ"ס וקיים ב 103 כ"ס, עדיף ה103, טיפה יותר חזק!

בסה"כ רכב נוח מאוד לנסיעה, לגבי צריכת דלק , לא ידוע לי.

ולגבי הסעת נכה, אם אתה מתכוון להתקין מעלית ברכב, אז מומלץ הדגם 2500 סמ"ק, יותר חזק!

בסה"כ רכב מהנה, תחפש אחד שלא היה ממשלתי או הסעות!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

• תוכן חדש...