Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת ברכב שישמש אותי בעיקר לנהיגה בתוך העיר, ומעט, בערך פעם בחודש לנסיעה ארוכה מחוץ לעיר.

אני נוטה לפולו, כי אני נוטה להעדיף גיר ידני וכי יש לדגם של הפולו החדשה ESP, הבטיחות חשובה לי ביותר. אמרו לי כי הפולו פחות זריזות ויש בהם תקלות ובכלל עדיף לי סיריון כי הן יפניות. האם הדעה הזאת על הפולו נכונה? ובכלל, מה עדיף? המחיר של שתיהן דומה באזור ה-70K :?:

פורסם

בתור נהג על הרכב הנ"ל, פולו 2008 בגירסת טרנדליין,

אני ממליץ על הפולו.

אוטו נוח, מסיבי, ולפחות הפן הבטיחותי לדעתי לוקח לגמרי.

אם השיקולים שלך כלכליים נטו, בדקי את הסיריון..אני חושב שמחירי האחזקה של הפולו אינם זולים כמו הסיריון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בסיריון יש שרשרת תיזמון שאין צורך להחליפה,

ולכן התחזוקה שלה יותר זולה

עד כמה התחזוקה של גולף יקרה ואני לא מדברת רק על טיפולים שוטפים אלא על אמינות, תקלות וזמן מוסך.

ראיתי רכב עם 22K ק"מ בתקציב שלי, ומאחר והפולו תשמש אותי כרכב שני, אני לא חושבת שאעלה הרבה את הקילומטרז'.

פורסם

תיקון קל - פולו 2008 היא לא פולו "החדשה" אלא מתיחת פנים של הפולו "הישנה".

גם לפולו וגם לסיריון יש 4 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק של Encap, כך שההבדל העיקרי בינהן הוא כנראה העדרה של מערכת הESP בסיריון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם יש לך יותר פרטים על הפולו ... עם 22000 ק"מ, לשנת 2008, נשמעת הצעה די טובה.

(הרכב שלנו בדיוק באותו המצב. זה יוצא בערך 10000 ק"מ לשנה, שזה ממש לא הרבה).

מה לגבי הסיריון? בדקת מחירי ביטוחים ותיקונים?

(עדיין ממליץ על הפולו, אבל לא פוסל את המועמדת השניה, במיוחד לאחר שהוסיפו פרטים כאן).

Skoda Fabia 2025 

פורסם
אם יש לך יותר פרטים על הפולו ... עם 22000 ק"מ, לשנת 2008, נשמעת הצעה די טובה.

(הרכב שלנו בדיוק באותו המצב. זה יוצא בערך 10000 ק"מ לשנה, שזה ממש לא הרבה).

מה לגבי הסיריון? בדקת מחירי ביטוחים ותיקונים?

(עדיין ממליץ על הפולו, אבל לא פוסל את המועמדת השניה, במיוחד לאחר שהוסיפו פרטים כאן).

פולו 2008 בגירסת טרנדליין 5 דלתות, גיר ידני, שנה וחצי על הכביש, אחריות עד ספטמבר, ללא תאונות. לפי דברי המוכר, האוטו ראה מוסך רק בשביל טיפול.

אני יודעת שזה נשמע מצויין, אבל החבר'ה בעבודה אומרים לי להזהר מהפולו, כל אחד מכיר מישהו עם נסיון רע עם פולו.

אף אחד מהם לא יותר ספציפי מזה, ולא אומר לי על איזה שנתון הוא מדבר. לא ברור לי מאיפה הגיע הדעה הזאת על הפולו והאם היא רלוונטית אלי.

אגב מישהו אמר לי שהאחריות היא רק לקונה, ואני צריכה לברר אם האחריות ממשיכה גם אלי, שמעתם משהו על זה?

תודה.

פורסם

הפולו מרווחת יותר (תא נוסעים ובגא'ז) ועדיפה משמעותית בנסיעה בין עירונית.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

קחי את הסיריון,הטיפולים בפולו יקרים ובכלל הפולו הוא מקרה קלאסי אוברריטד,מוערך יתר על המידה ללא כל ביסוס

פורסם

אם הכל נכון מבחינת הנתונים

האוטו ראה רק טיפולים... ותו לא, ומס' הקילומטרים אותנטי, בעיניי זאת מציאה.

לא לשכוח לקחת את האוטו לבדיקה, ולהעלות את טופס הבדיקה (בטשטוש פרטים מזהים) לפורום.

לגבי הדייהטסו אין לי ניסיון.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כתבתי על סמך נסיון.

להורים שלי יש פולו 07' ידנית נהגתי באוטו לא מעט.

בסיריון נהגתי כשבוע (כרכב חלופי) , אני חושב שצברתי מספיק זמן בשתי המכוניות כדי לתת חוות דעת.

הפולו לא יקרה משמעותית בטיפולים לעומת מכוניות אחרות. כן, אני יודע שעלות רצועת טימניג זה סיפור לא זול אבל זה קורה כל 5 שנים לערך.

הפולו יכולה לשמש כרכב עיקרי בבית , בעוד הסיריון מתאימה להגדרה "רכב שני".

[h=2][/h]

פורסם

1.זה מה שהיא ביקשה קרא את הדרישות,רכב לעיר ומידי פעם מחוץ לעיר

2.בפולסווגן עושים טימינג כל 3 שנים או 60K

3.היא בעצמה אמרה שכל מי שדיברה איתו סיפר סיפורי זוועות על תיקונים בפולו,לצערי הכל נכון

4.לאמא של חבר שלי יש פולו 2003 עם 12K הוחלף ממיר ועוד ירקות ,אוטו חדש יד ראשונה אוטומטי

העובדה שאינך מתמצא בלוחות הזמנים של הטיפולים אומרת דרשני,לא לתת עצות אחיטופל

פורסם

אני לא מתווכח.

ברכבי VW לא מחליפים רצועת טימינג כל 3 שנים.

עלות ההחלפה כ-2500 שקלים כולל הכל.

לא לקנות רכב רק כי עקב עלויות החלפת טימינג, זה לא הגיוני. העלות זניחה לעומת ירידת הערך של הרכב.

בד"כ דגמי VW שומרים על ערכם פרט לדגמים מסוימים כמו GOLF V5 .

אורן

[h=2][/h]

פורסם

תבדוק ותיווכח,3 שנים או 60K

לא מדובר רק על טימינג,האוטו לא אמין נקודה,והטיפולים יקרים להחריד

שמירת ערך זה לא משהו שפולסווגן בכלל,ופולו בפרט חזקים בו,נהפוך הוא

יוצאי דופן לאחר שירדו במחיר בצורה חזקה וזוכים לשוק אש גרסאות ידניות ספורטיביות שמורות כגון

1.פולו GTI

2.גולף GTI

3.פולו 16V

מעקב קצר ביד 2 יראה לך את הסחירות הנמוכה וצניחת מחירון של המותג

גילוי נאות אני נוהג בגולף MK3 כך שאי אפשר לספר לי סיפורים על אמינות סחירות וכו,בעבר היה לי גולף MK1 אוטו אמיתי

לא כמו הזבל שנמכר היום

פורסם

המדובר כאן בפולו 2008.

למיטב ידיעתי (ויעלה המשתמש רון, ממוסך רון ויכתוב את זה) רצועת טיימינג מוחלפת כל 120,000 ק"מ או 90000 ק"מ (אני לא סגור על זה כרגע, אבל בהזדמנות אבדוק בספר הטיפולים).

טיפול גדול (מצתים, טיימינג, שמנים ופילטרים) עשוי להגיע למחיר של כמה אלפים כפי שציין אורן בתגובה הקודמת.

להערתך האחרונה, כל אוטו שמור,עם ספר טיפולים, ועם ק"מ פחות ממהממוצע יזכה לשוק אש.

כל הקטע הוא שקשה להשיג רכבים כאלו. ואני מדבר בתור אחד שעוד שנה בערך יחפש רכב... (התחלתי כבר עכשיו לעבור על הלוחות ולבדוק מחירים).

מניסיון שלי בעבר, סיאט איביזה 2004, נמכרה באותו היום שבו הוצעה למכירה, בטרייד אין , מיד לאחר בדיקת הרכב (מידע פנימי ללקוחה במוסך...או משהו כזה).

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...