Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על תשובותכם המעמיקות. קראתי את כל התשובות בעיון רב וההתלהבות שלי מהפולו קצת ירדה.

כמו שהבנתם העדפה שלי הייתה לפולו והסיריון קצת קלילה מידי בשבילי, אבל לא ירדה לגמרי מהפרק. כיום אני נוהגת בפיאסטה 1998 ובסוברו B4 שנת 2007.

את הפיאסטה היקרה שלי אני רוצה להחליף ברכב יותר חדש. הפיאסטה במצב מצויין, ולכן אני יכולה לחכות עד שאתגבש בהחלטה או שאמצא רכב ראוי.

אני מוכנה לרדת בשנתון (אבל לא יותר מידי) אבל הרכב חייב להיות בטיחותי רצוי אמין ואם אפשר גם ידני, רצוי 1400 סמ"ק (למען איכות הסביבה) אבל אני מוכנה "להתפשר" על רכב 1600 סמ"ק. התקציב הוא 60K-70K

והשימוש הוא בעיקר עירוני ובערך פעם בחודש נסיעה ארוכה מאוד מחוץ לעיר.

מה אתם מציעים:?:

בכל מקרה שוב תודה על תשובותכם. :roll:

ענת

פורסם

אני חושב שבשביל נסיעות כאלו חבל לרכוש רכב משפחתי 1600 סמ"ק.

גם הסיריון וגם הפולו, כמו עוד סופר-מיני מאותן השנים, מתאימות בצורה טובה יותר לדרישות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לנו היתה במשפחה פולו, אומנם אוטו', ועכשיו יש במקומה סריון.

לדעתי את צריכה להחליט מה את רוצה יותר בתור רכב, כי הן מכוניות

מאוד שונות.

הפולו מאסיבית יותר, נותנת תחושה יותר בטיחותית ויציבה, ולדעתי גם מרווחת יותר.

מבחינת כוח, לפחות הדגם האוטו', קצת "עגלתי", במיוחד בעליות, אבל כיוון שרוב

הנסיעות שלך הן עירוניות, זה לא אמור להוות מכשול.

הסריון יותר מצועצעת, פחות יציבה, ופחות מרווחת.

היא יותר חסכונית בדלק, ובינתיים גם אמינה יותר מהפולו, למרות שבפולו לא היו תקלות רציניות,

אבל היו כמה קטנות ומעצבנות.

בקיצור, אם השיקול הוא בטיחות,נוחות ומראה, הפולו היא המתאימה.

אם השיקול הוא אמינות וחסכון בהוצ', הסריון עדיפה.

פורסם

אני לא הייתי יורד מהפולו, במיוחד אם ההצעה לגבי הפולו שמצאת עדיין רלבנטית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...