Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי את המכסה שבו ממלאים שמן ביונדאי אקסנט 2000 ושמתי לב שיש עליו חומר לבן:|

יש גם ריח קצת של פלסטיק שרוף, אני לא יודע אם זה קשור לזה או שסתם איזה פלסטיק נשרף

זה אומר שהלך מנוע? :brickwall:

פורסם

האם הרכב שורף שמן בצורה לא סבירה?הכוונה כמה שמן הוא צורך לכמה ק"מ?

תבדוק אם יוצא עשן בצבע כלשהו מהאגזוז ותעדכן.

תבדוק בנוסף מים של הרדיאטור/מיכל העיבוי האם משהו ניראה לך חריג.

פורסם

האוטו עבר 173000 ק"מ שכחתי לציין את זה

ואין לי מושג אם אוכל שמן כי רק קניתי אותו לפני כמה ימים (לחבר שלי היה דגם כזה וראיתי שהוא אמין אז קניתי ממישהו בלי בדיקה)

ולא שמתי לב שיוצא עשן

פורסם

בדוק מתי נעשה לאחרונה טיפול לרכב ומתי בכלל ניפתח פקק מילוי השמן לאחרונה לפני שאתה פתחת אותו. אם אינך יודע דבר בעניין הטיפול האחרון בצע אתה טיפול לרכב שכולל כמובן החלפת השמן בין היתר וראה מה קורה בהמשך ואם עדיין יש חומר לבן מעין חומר שניראה לך כרגע. במידה ועדיין תהיה היצטברות חדשה של צבע לבן הקרוי בשפתינו "טחינה" אזי קיים החשש שיש עירבוב של שמן עם מיי הקירור ותצטרך לעשות צעדים מעט יותר חריגים לפתרון הבעיה.

:)
פורסם

זה שקניתי ממנו אמר שעשה טיפול לפני חודש למרות שזה לא ניראלי נכון,

ואת הפקק פתחתי באותו היום שקניתי והוא היה נקי (יכול להיות שהמוכר ניקה אותו)

פורסם

אם השמן ניראה טוב ואין סימנים של מיים עם שמן על המדיד אז תתחיל בלעשות טיפול לרכב, נקה הייטב את פקק השמן וכל מה שמסביב ותיראה מה קורה בהמשך אחרי הטיפול. כמו כן שים לב על כל עשן בצבע חריג שיוצא מהאגזוז, ואני לא מדבר על הנעות בוקר כשהרכב קר ויוצא אדים מהאגזוז. בדוק זאת שהרכב חם בטמפרטורת עבודה.

:)
פורסם

הנושא הזה עלה מספר פעמים בפורום וכדאי לעשות חיפוש.

כעקרון מעט אמולסיה של שמן ומים בפקק מילוי השמן לא בהכרח מעיד על בעיית מנוע, אלא התעבות של לחות עקב נסיעות קצרות.

שלב ראשון, עקוב אחר מפלס נוזל הקירור. אם חסר נוזל קירור באופן קבוע, כנס למוסך לבדיקת אטימות מערכת הקירור ומצב אטם הראש.

פורסם

הייתי בבוקר במוסך הוא אמר לי שזה רק לחות:lol:, הוא אמר גם שהשמן במנוע חדש ולא שרוף, אז עכשיו אני רגוע כנראה שזה שמכר את האוטו דבר אמת8)

• תוכן חדש...