Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי פיוניר במסגרת האחריות שהתקלקל, סוג התקלה לא ידועה לי.

בחנות שקניתי אומרים שיש אחריות והמכשיר נשלח לבדיקה, ובמידה ויתגלה שיש בעיות ביציאות הRCA אני יחוייב בתשלום.

המכשיר ( 7000BT ) היה מחובר לשני מגברים והותקן כראוי וכנ''ל המגברים, ולפתע התחיל להוציא קולות מוזרים ( בומים של

סאב, ורישרושים מהרמקולים, לא ניתן להגביר, אין הבדלי עוצמה, ושליטה לקויה. ) הבדיקה שאני ערכתי כללה -

1.ניתוק המגבר I ובדיקה מחדש-לא עזר.

2.ניתוק מגבר II וחיבור מגבר I - לא עזר.

3.ניתוק הרדיודיסק מהחשמל ( איפוס ) והחזרתו - לא עזר.

4.ניתוק שני המגברים, חיבור 2 רמקולים מקוריים של אוטו ( מאחורה ) ואיפוס - עדין לא עזר.

המסקה שלי היית שיש בעיה במכשיר ולא באחד האלמנטים האחרים, ושיציאות הRCA תקינות מכיוון שהמגברים לא השפיעו על העניין

הצליל ברמקולים מקוריים.

חשוב לציין שכשאר חיברתי את הרדיו המקורי של הרכב לרמקולים האחוריים של הרכב כמו שנעשה בבדיקה 4, הם עבדו תקין.

-זה הגיוני שאני יחוייב על תיקון שכזה במסגרת האחריות?

-מה העלות שצריך לעלות התיקון אם כן?

-איך אני יכול לדעת בוודאות שקיימת בעיה ביציאות והמוכר לא מנסה לעשות עליי עוד קצת כסף?

מצטער על החפירה פשוט אני חייל עכשיו וממש לא בא לי לשלם גם אם זה עוד 200-300 שקלים על תיקון שכזה.

תודה לעוזרים.

פורסם

הבדיקה הכי םשוטה?

קח רדיו דיסק אחר חבר אותו (תיקח פיוניר ככה גם הצמת חשמל זהה ברוב המקרים).

תפעיל תראה אם הכל תקין הבעיה היא ברדיו שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני משער שההצהרה שלהם לגבי ה-RCA קשורה לבעיה הידועה במכשירי פיוניר (רעשים עקב בעיית סיכוך - נכתב על כך רבות בפורום). בדרך כלל הבעיה נוצרת עקב חיבור/ניתוק של מגברים תוך כדי פעולה של המערכת - מה שלמעשה שולל את האחריות עקב שימוש לא נכון.

בכל מקרה - נשמע שיש לך בעיה אחרת לגמרי (מופיעה גם בשימוש במגבר הפנימי של ה-HU).

האם הם ינסו לדחוף לך תיקון כזה בכל זאת? - אי אפשר לדעת, אנחנו עדיין בישראל.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

של מי האחריות?עוזי רדיו?יבוא מקביל?

אם התיקון לא בחינם וותר, אתה לי חיב אותו,גישור מינוס לRAC פותר את הבעיה בוודאות

פורסם

אין צורך לשלם כסף על תיקון{במידה וידרשו}

מנסיון עם הרדיו דיסקים של פיוניר המינוס של הRCA שלהם נשרף בקלות כמו שצינו ניתוק וחיבור RCA כשהמערכת פועלת.

כך סתם כבל חשמל חבר אותו מצד אחד לגוף הרדיו דיסק ומצד שני לאחד מהRCA במתחברים לרדיו.

הרעשים יעלמו ב95%.

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אני לא מדבר על רעשים כמו שריקה מהאלטרנטור ( יללת אלטרנטור ידועה ) אלה על רעשי חשמל , ופתאום דפיקות חזקות מאד של

הסאב גם בווליום נמוך.

הגברה / הנמכה לא משפיעה, ווליום שישים נשמע כמו ווליום 5.

הפתרון עדין תקין?

לעוד שאלה- איך אני יכול בוודאות לדעת אחרי תיקון מה תוקן ומה ניסו לדחוף לי ?

פורסם

בעניין דומה אבל שונה.

לפני הרבה שנים שמחשבים ניידים עלו המון כסף...התקלקל ה IBM של חברתי שהובא מ NY עם אחריות בינלאומית.

נתנו את המכשיר לתיקון ואחרי כמה ימים הודיעו לנו שלוח האם מת, אבל מישהו התעסק במכשיר (יש עליו הלחמות) ולכן הוא לא באחריות. לא עזר כלום.

שבוע אח"כ הגעתי ל NY, שלחתי אותו לתיקון ואחרי שבוע הוא חזר תקין בלי שאלות ובלי בעיות.

זו רמת השרות בארץ.

תתרגל, איפה שאפשר ינסו להשחיל אותך.

תעדכן אין נגמר הסיפור שלך

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כדי לפתור לבד את התקלה במכשיר עליך לפתוח את הברגים בבית הפנל ובגב המכשיר להרים מכסה ,להוציא את המנגנון (שחרור של 3 ברגים )ולהוציא את הבורד בעדינות( עוד 3 ברגים ) .באזור יציאות הRCA אתה תמצא רכיב SMT שמסומן במילה FUSE ע"י מלחם תוציא אותו ותגשר בין החיבורים (הרבה יותר פשוט ממה שכתבתי כאן ) .וזהו

פורסם

אותו דבר היה אצלי וכמה חנויות שמחזיקות מעצמם כמו לה קאר וגריז בראשון לציון לא ידעו מה הבעיה והפילו את זה על מגבר לצורך העיניין אמרו שזה בגלל שהמגבר סתם מוצר סיני זול ופשוט.

אחרי כמה נסיונות הלכתי לחבר והוא עשה את גישור המינוס כמו שהסבירו כאן והבעיה נעלמה.

מציע לך בכל זאת לנסות לבד אין לך מה להפסיד!

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...