Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה!

הייתי רוצה לקבל המלצה על מקום לעשות בו טיימיג.

ההתלבטות היא בין מורשה פג'ו בנצרת ששם הם רוצים 1200 שקל יחד עם עוד כמה חלקים קטנים בדרך,

והאפשרות השניה היא מוסך של אחד שאני מכיר (לא חבר) טיפלתי אצלוכמה טיפולים קטנים והוא רוצה 700 שקל (רק טיימינג).

המחירים כולל עבודה.

מה אתם אומרים?

השאלה העיקרית עם לסמוך על מוסך לא מורשה בטיפול טיימינג או שלא מומלץ?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אם אתה סומך על המוסך "השני" והמחיר כולל חלקים מקוריים או תחליפיים איכותיים - לך על זה.

אני בניגוד לאחרים לא נר לרגלי המוסכים המורשים של פיג'ו. יש מספיק בעלי מקצוע טובים שאינם עובדים במוסכים המורשים ויכולים לעשות יופי של עבודה במחיר נמוך משמעותית.

דרך אגב, ההחלפה צריכה לכלול גם מותחן (לפחות אחד, בחלק מהמנועים יש שניים) ואולי גם משאבת מים (תלוי במודל ובקילומטראז'). וודא עם שני המוסכים שהמחיר שקיבלת כולל את כל הדרוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אתה סומך על המוסך "השני" והמחיר כולל חלקים מקוריים או תחליפיים איכותיים - לך על זה.

אני בניגוד לאחרים לא נר לרגלי המוסכים המורשים של פיג'ו. יש מספיק בעלי מקצוע טובים שאינם עובדים במוסכים המורשים ויכולים לעשות יופי של עבודה במחיר נמוך משמעותית.

דרך אגב, ההחלפה צריכה לכלול גם מותחן (לפחות אחד, בחלק מהמנועים יש שניים) ואולי גם משאבת מים (תלוי במודל ובקילומטראז'). וודא עם שני המוסכים שהמחיר שקיבלת כולל את כל הדרוש.

במורשה זה כל משדרוש כולל עבודה ועוד חלקים על הדרך.

במוסך השני זה רק הטיימינג כולל עבודה בלי חלקים על הדרך.

טוב נראה לי אני יעדיף מורשה עדין לא סומך על השני ב100% וטימינג זה רציני אז..

• תוכן חדש...