Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולא משנה מה יגיד דריש אין ללטבים שום קשר לרוסיה לפני, בזמן ואחרי 91 !

בסדר... וריגה מעולם לא דיברה רוסית ולא השתייכה לברה"מ. :roll:

מרוקאי זה הכי אחי

ותימני זה הכי יאכי! (אם אני זוכר נכון את הסטיקר משנות ה-90)

פורסם

אחלה שרשור.

אבל אולי חלאס עם הריב על מה מוגדר רוסי ומה לא?

ברית המועצות כשמה כן היא, הורכבה ממספר מדינות.

יש אוקראינים, מולדובנים, לטבים, רוסים, גרוזינים(גאורגים) ועוד.

כל אחד שהתחבר למה שמדבר אליו, וזה לא משנה מי אמר מה ולמה.

ולעניין.

אני נולדתי בארץ.

גם הורי נולדו בארץ.

מבחינת חלוקה אני 100 אחוז אשכנזי:), שמורכב ממגוון הבא.

הצד של אבא שלי פולנים מ2 הצדדים.(ורשה)

הצד של אמא שלי זה חצי רומנים וחצי גרמנים.(ברלין)

כלומר, חצי פולני, רבע רומני ורבע גרמני.

under construction..

פורסם

מרוקאי שלם.

האוכל טעים, אבל צריך לפתח כישורים בתפיסת נעליים (פריזבי מרוקאי מה שנקרא) וכמובן אטמי אוזניים לא יזיקו פה ושם :-D

פורסם

אני תימני שלם.

שני ההורים צברים ונולדו בארץ.

סבא ז"ל וסבתא שתזכה לחיים ארוכים עלו מתימן לאחר מסע מפרך ומייגע.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

נולדתי בארץ, הוריי עלו מסוריה והתחתנו בארץ, השורשים לפני סוריה נפרסים על פני האיזור, חלק טורקיה, חלק צפון עירק וחלק ליד איזור רוסיה (שכחתי את השם).

פורסם

בקעתי מהביצה בארץ.

הורים ממוצא רומני.

אולי בגלל זה אני גנוב ...:loco::mm_tongue:silly::multi:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לבנות שלי יהיו חיים קלים עם עבודות השורשים. יש ספר על המשפחה שלי שמגיע עד לאהרון אל ראשיד.

אתה במקרה התכוונת להארון אלרשיד, הח'ליף?! זה שמשורר החצר שלו היה אבו-נואס?!

יש לי סיפור אדיר על הצמד הזה :roflmao:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
חצי מרוקאי חצי עירקאי .

מרוקאי זה הכי אחי

איך מרוקאי יכול להיות הכי כשהוא בדיוק חצי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נולדתי במולדובה, עליתי בגיל שנה וחצי בערך.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

אבא ואמא ילידי הארץ.

ההורים של אמא טענו שהם מרומניה, למרות שהיו יותר מדי סימנים מעידים שהם בכלל הונגרים (האוכל, לא נעלמים דברים בבית אחרי ביקור של המשפחה, סבא רבא נהרג במלחמת העולם הראשונה כחייל אוסטרו הונגרי, מתי הנאצים הגיעו לאסוף אותם וכו'). עד היום הגרסה הרשמית היא רומניה.

מצד אבא ס"טים, סבתא ממשפחת ניניו, סוחרים מאיזמיר, וסבא יוגוסלבי (סרבי), והקצין האחרון בצד הזה של המשפחה. שירת בצבא המלכותי היוגוסלבי בתור קצין פרשים, וכשניתנה ההוראה להסתער על הטנקים הנאצים, הסתכל על הסוס והחרב, הסתכל על הטנקים, ועשה אחורה פנה זריז באזימוט כללי אלבניה. השפה המדוברת בצד הזה של המשפחה היא עברית, ואילו השפה הנצעקת היא לדינו (החבר'ה קוראים לה ספניולית).

בארץ שתי המשפחות שוכנו במושב בצת שהורכב בעיקרו מרומנים ויוגוסלבים. ובעוד שהרומנים התמידו בחקלאות, סבתי הטורקיה הבינה שילך יותר טוב במסחר, וניהלה את השוק השחור עוקף תנובה בתקופת הצנע. כשטבעת המצור של החוק התהדקה, עזבו את המושב ופתחו מכולת.

מסתבר גם שבאחד החורפים, סבתי ההריונית עם אבא שלי שקעה בבוץ ולא הצליחה לזוז, וסבי לעתיד מצד אמא שמע את צעקותיה, שלף אותה מהבוץ בעוד שהמגפיים נשארו שם, ונשא אותה לביתה קומפלט כולל חתנו לעתיד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...