Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמי, אחיי ואני ילדי הארץ (משמע צברים).

אבי וההורים שלו + הסבתא, מצד האמא ילידי בריה"מ (אוקראינה).

סבי ז"ל, מצד אמי הוא יליד פולין.

אז תחליטו אתם :D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלרוסי אורגינל עליתי בגיל שנתיים ב1990,יותר נכון הביאו אותי,כרגע גר בטורונטו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
ומה עם אלו שדיברו יידיש ברומניה וברה''ם? הם למדו אותה בטלוויזיה?

מה גם שיש גנים ספציפיים לכל עדה, לאשכנזים (בוודאות). עושים בדיקות לפני כניסה להריון וכד'.

הרבה מהם באו מאשכנז לפני זה , אבל אם תלך עוד אחורה בסוף כולנו באנו משבט יהודה (חוץ מחלק מההודים ואתיופים ), אם אתה רוצה לעשות פילח של הפורום לפי עדות אז האופי של סבא מגרמניה שונה מאופי של סבא מצרפת או מרכז פולין וכמובן שונה מסבא מאוקרינה, אשכנז זה מרכז ארופה, ואני עדיין מנסה להבין איך המאכל היחיד שהצליחו לפתח שם זה גפילטה .

וסימוכין:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%A0%D7%96

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מרוקאי שלם

מרוקאי שלם.

האוכל טעים, אבל צריך לפתח כישורים בתפיסת נעליים (פריזבי מרוקאי מה שנקרא) וכמובן אטמי אוזניים לא יזיקו פה ושם :-D

אכן כן :lol:

פורסם
אם תלך עוד אחורה בסוף כולנו באנו משבט יהודה (חוץ מחלק מההודים ואתיופים )

אני דווקא צאצא של קוז'אק בשם וולדק וצוענייה בשם קלרה, שאומצה ע"י יהודיה ממוצא כוזרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הרבה מהם באו מאשכנז לפני זה , אבל אם תלך עוד אחורה בסוף כולנו באנו משבט יהודה (חוץ מחלק מההודים ואתיופים ), אם אתה רוצה לעשות פילח של הפורום לפי עדות אז האופי של סבא מגרמניה שונה מאופי של סבא מצרפת או מרכז פולין וכמובן שונה מסבא מאוקרינה, אשכנז זה מרכז ארופה, ואני עדיין מנסה להבין איך המאכל היחיד שהצליחו לפתח שם זה גפילטה .

וסימוכין:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%90%D7%A9%D7%9B%D7%A0%D7%96

קודם כל, נתחיל מהסוף, ויקיפדיה זה לא סמכות לכלום וכל אחד יכול לכתוב שם מה שהוא רוצה וכל עוד הוא לא כותב "חיים משה בן Zונה" או "ביתר שולתת!!!!!!!!11", לא יערכו ולא ישנו את זה עד שמישהוא יתלונן על התוכן(אם בכלל).

הלאה, ההפרדה האמיתית נקבעת לפי התחקות אחר ההיסטוריה של הקהילה ונסיון לקבוע אם מדובר בקהילה ממקור גרמני או מגלות ספרד. לא תמיד זאת מלאכה קלה לביצוע ולכן יש שיטה מאוד קלה ולא מסובכת כמו הקשקוש שכתוב שם.

אם הבית כנסת של הקהילה מסודר בצורה ספרדית והם מתפללים בהגיה הספרדית, אז הפלא ופלא, הם ספרדים.

מצד שני ובניגוד מוחלט, אם בית הכנסת של הקהילה מסודר בצורה האשכנזית והם מתפללים בהגיה האשכנזית, אז למרבה התדהמה, הם אשכנזים. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ומכיוון שרוב יהודי ברה"מ לשעבר (פרט לבוכארים וקווקאזים בעיקר) מתפללים על פי מסורת אשכנז - הנה נפתרה לה הבעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

100% מרוקאי,נולדתי בארץ,הוריי ממרוקו :).

(אומנם מזויף מעט,כי אני לא אוכל חריף,ולא מתעצבן מהר :cry:)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אם נעזוב לרגע את ה"פוליטיקלי קורקט", אז לא.

ישראלי זה הגדרה כללית לתושב ישראל.

"רוסי" (הכוונה ליהודי יוצא רוסיה כמובן) זה עדה, ומי שמקורו מרוסיה, ישאר בן עדה רוסית גם בעוד 100 שנה.

בדיוק כמו שיש מרוקאים, תימנים, פארסים וכו', יש גם רוסים. כולם ישראלים.

איפו אתה רואה בעיה כאן ?

אז זהו, שאני לא רואה מרוקאים, תימנים, פארסים וכולי. אני רואה אנשים. ושופט כל אחד מהם בהתאם להיכרות איתו, ולא לפי מאיפה סבא-של-דודה-של-אח-של-הכלב שלו עלה לארץ.

זה לא שפת האם של סופרמן?

LOL'S!!! קרעת אותי כאן!:lol::lol::lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
(אומנם מזויף מעט,כי אני לא אוכל חריף,ולא מתעצבן מהר :cry:)

עוד חיקוי MADE IN CHINA ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ממתי מוסיפים לפרסים א'? הם באים מפרס, לא מפארס.

אתה שואל אותי? תשאל אותו, הוא התחיל...

בדיוק כמו שיש מרוקאים, תימנים, פארסים וכו',

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...