Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, וברוכים הבאים לי. זוהי הודעתי הראשונה בפורום. מזה זמן מה אני קורא הודעות בפורום זה, והוא הפך ל"פורום הבית" שלי בכל הנוגע ליעוץ לגבי רכבים.

לאחרונה החלטתי להגיד שלום לחברת הליסינג במקום עבודתי ולקנות רכב פרטי. מכיוון שאנחנו משפחה בת 5 נפשות, התבייתתי על רנו סניק II, שנתון 2006-2007 כעל הרכב הרצוי.

כעת עומדות בפני שלוש אפשרויות בדמותן של שלושה דגמים כדלקמן:

1. דגם משנת 2006, 1600 סמ"ק, מליסינג, עשה כ-60000 ק"מ, במחיר כ-60000 ש"ח

2. דגם משנת 2007, 2000 סמ"ק, מליסינג, עשה כ-77000 ק"מ, במחיר כ-80000 ש"ח

3. דגם משנת 2007, 2000 סמ"ק, מפרטי, עשה כ-35000 ק"מ, במחיר כ-90000 ש"ח

מה לדעתכם כדאי לי לבחור?

תודה, ויום טוב נטול חביות נפץ.

פורסם

קודם כל, מה התקציב שלך?

שנית כל, תיקח את הרכבים לבדיקה. במידה ושלושתם במצב דומה כמובן שהייתי בוחר באפשרות השלישית(בהנחה והתקציב מאפשר).

פורסם

תודה על התשובה.

כמובן שהכל בהנחה שכל הרכבים במצב טוב לאחר בדיקה.

האפשרות השלישית מעט מעל התקציב, ופה השאלה - האם לחרוג (האפשרות קיימת), או לא. לפי התשובה שלך - כדאי לחרוג בשביל רכב פרטי עם קילומטרג' נמוך יותר.

פורסם

גם הקילומטראז' של הסניק 2006 הוא לא גבוה.

הפרש של 30000 ש"ח בין ה1600 שנת 2006 לבין ה2000 שנת 2007 נראה לי גבוה מדי,במיוחד כשמדובר על חריגה מהתקציב.

כמו כן,להשקיע כסף כדי לבדוק את שלושתם נראה מיותר.קח את זו שתחליט,ורק אם לא תהיה מרוצה מתוצאות הבדיקה,קח את הבאה בתור.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בהנחה שהרכבים במצב טוב אכן לדעתי עדיף למתוח את התקציב(שוב, במידה וזה אפשרי. לא ממליץ לקפוץ מעל הפופיק) וללכת על האפשרות השלישית. היות והק"מ נמוך יותר ונניח והרכב במצב טוב יותר אתה תקבל חבילה טובה יותר. (מנוע חזק ואני מאמין שעם המנוע החזק מגיעים גם פיצ'רים שלא מגיעים בדגם ה1.6)

פורסם

במידה והרכב ימצא תקין , אני בהחלט הייתי הולך על הסניק 2006 ב 60K .

לא נראה לי הגיוני לשלם 30K יותר על רכב מודל 2007 , למרות שהוא מיד פרטית, יתרה מזו כאשר הדבר מחייב שימוש בהלוואה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...