Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב, ההתלבטות של הבית היא האם להביא פאג'רו קינג קצרה שנת 2001 טורבו דיזל לבין איסוזו טרופר קצרה בנזין 2001.

השאלה שעלתה היא מי תהיה יותר קלה לתחזוקה ?

מבחינת דלק זה לא כזה משנה כי שניהן אחד ל7-8 לערך אבל העניין הוא שהטרופר כמה שהיא יותר פשוטה בתוספות שלה היא בנזין שנראה לי שיותר קל לטפל בו, עכשיו השאלה היא האם המיצובישי עד כדי כך שונה מהאיסוזו בנסיעה ששווה לכיס להשקיע עוד 30 אלף רק על הקניה של האוטו.

עוד משהו הוא שאני מרוויח חמש אלף לערך לא כולל דלק שמשלמים לי האם כדי להיכנס להרפתקאה הזו? או להישאר בפרייבט?

האוטו ישמש ביום יום לנסיעות של 60קילומטר כביש החוף נסיעות בתוך העיר של עוד 10 קילומטר וזהו עד הסופי שבוע שירדו עם הרכב לשטח. אגב גם השטח לא שטח סלעי ומוגזם אלא טיולי משפחה ו דברים לא קשים מדי אבל עדיין זה פעם בחודש הוא ירד לטיול שטח של יומיים באזורי רמת הגולן והגליל.

עוד שאלה היא האם שווה להשים ברכבים אלה גפ"מ?

פורסם

תקציב הטיפולים והתיקונים לרכב כזה הוא גבוה למדי גם אם הרכב זול, לא נראה לי שזה בהישג ידך. תחשוב על מה קורה אם הולך גיר או תמסורת, לא נראה לי שתוכל להרשות לעצמך את זה, ותיאלץ למכור את הרכב בהפסד ניכר.

אני מתקשה לראות איך מחזיקים פרייבט בתקציב שלך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחי נראה לי הגזמת אבל ממש הגזמת, לפי התשובה שלך כל מי שמסתכר בשכר מינימום או טיפה מעליו לא יכול להרשות לעצמו רכב, ממש עפת על עצמך.

עזוב גיר מנוע דיפרצניאל וכאלה דברים השאלה הייתה יותר לכיוון של טיפולים תקופתיים וכאלה .

• תוכן חדש...