Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים הבאתי אופנוע BMW אספנות, נכנסתי למכס עם פחד בלב והכל הלך חלק כמו חמאה, הכירו לי בחשבונית שילמתי את המכס ויצאתי עם האופנוע.

חזרתי על הניסיון עם רכב שילמתי עליו ב-EBAY מחיר מכוחך של 730 $ וכאן התחיל הסיוט של החיים שלי.

פסלו לי את החשבונית העריכו את הגרוטאה ב-4500 $

לא מאפשרים לי לבצע לרכב בדיקה לפני קניה וכל יום עולה לי 22 ש"ח.

בנוסף לכך ביום שהרכב הגיע אבי אושפז לניתוח מאוד קשה והיה מאושפז כמעט חודש, תודה לאל אבי כבר בסדר אבל יש לי מין תחושת בחילה מכל ההתעסקות עם המכס.

פורסם

חזרתי על הניסיון עם רכב שילמתי עליו ב-EBAY מחיר מגוחך של 730 $ וכאן התחיל הסיוט של החיים שלי.

פסלו לי את החשבונית העריכו את הגרוטאה ב-4500 $

לא מאפשרים לי לבצע לרכב בדיקה לפני קניה וכל יום עולה לי 22 ש"ח.

בנוסף לכך ביום שהרכב הגיע אבי אושפז לניתוח מאוד קשה והיה מאושפז כמעט חודש, תודה לאל אבי כבר בסדר אבל יש לי מין תחושת בחילה מכל ההתעסקות עם המכס.

JOIN THE CLUB ..

תקרא בבקשה שני שרשורים מהימים האחרונים בנושא הזה בדיוק .

תפנה גם בבקשה לקאדילק 58..

בהצלחה!

פורסם

לא נעים..

מה אומרים המחירונים המקובלים (NADA, קראוס ) לגבי שווי הרכב שהבאת?

האם 4500$ זהו סה"כ עלות המכס שאתה נדרש לשלם או שזהו רק המחיר שבו הוערך שווי הקניה בחו"ל ועליו יתווסף תחשיב עלות ההובלה?

האם אתה מתכון להגיש הערכת שמאי נגדית?

פורסם

לדעתי (וכאן אבהיר מראש - מתוך פוזיציה של מישהו שבעצמו לא היה מתעסק עם ייבוא בכלל, בגלל הבירוקרטיה), עד שמישהו לא ייקח את רשות המסים לבית משפט, זה לא ייגמר.

אין לך ברירה, אתה צריך לשלם, כנראה. אחרת כל יום עולה לך, ולהקשיב לך בזמן הזה - אף אחד לא מקשיב. אחרי שתשלם (אני מקווה שיש לך מהיכן לשלם), תוכל להביא שמאות נגדית ולתבוע את ההפרש בחזרה, ואם היא לא תתקבל, לקחת את רשות המסים המושחתת לבית משפט. שם כמובן כבר תוכל לשאול שאלות - מי מינה את השמאי של רשות המסים? האם הוא זכה במכרז? האם יש מספר שמאים או רק אחד על פיו יישק דבר? מדוע לא התקבלה השמאות הנגדית שהבאת? האם יש עילה סבירה לא לקבל את החשבונית המקורית שהצגת? מה העילה הסבירה בגינה חשדו בך כי אתה רמאי? וכן הלאה.

חבל שהמצב הגיע לכדי כך, אבל מישהו (או התארגנות של כמה שאכלו אותה ביחד) ייאלץ להרים את הכפפה. והמדינה לא מוותרת בקלות, אף פעם (הם פוחדים מתקדימים), אז צפה למאבק ארוך ויקר.

(וזה לא היה בשביל לייאש אותך, אלא מתוך ראייה מפוכחת של מישהו שעסוק לא מעט במריבות עם רשות המסים סביב דברים דומים בעקרון אם כי שונים במהות)

אסף.

• תוכן חדש...