Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש סאב ומגבר וחבר הציע לי מגבר של V12 שיגביר סאב של רוקפורד R1 או dub 12" 400 rms ב950 שקל רציתי לדעת אם זה שווה או שאני יכול לרכוש משהו יותר טוב במחיר הזה ואני מוכן להשיק גג 1000 עד 1000 מאה שקל..תודה מראש לכל העוזרים..

פורסם

יש לי חבר שיש לו סאב של דאב 400 RMS ורמקולים אחוריים של קליף דיזיין שמוגברים ע"י מגבר ספיד קינג, והרמקולים הקידמיים קומפוננט 4' מוגברים ע"י המערכת והוא רוצה לקנות מגבר לסאב לבד ולחבר את האחוריים והקידמיים ביחד למגבר הקיים,הוא קיבל הצעה: מגבר של V12 + חיווט ב500 האם המגבר מתאים לסאב ולמחיר.

תודה מראש לעונים

פורסם

מה זה מגבר V12? אלפיין?

אתה תצתרך מונו ל400 RMS.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אם זה חיקוי , והסאב זה p1 זה לא משתלם בכלל , המגבר סיני , וחדש יעלה לך פחות.

תתן תקציב , האם אתה פתוח ליד 2 , מה שאר הרכיבים , ומה הייעוד של מה שאתה מחפש ? איזה הגברה וכו'.

פורסם

טוב מהתחלה אני רוצה לקנות סאב + מגבר שיגביר רק תסאב לא משנה לי אם זה יהיה מונובלוק או מגבר רגיל, התקציב הוא עד 1100 שקל ואני רוצה שהסאב יפיק לי צליל מדוייק של מכת פטיש לא צליל נמרח.

עכשיו הציעו לי עסקה שכוללת: מגבר של אודיו פלטינום V12 ו2 סוגים של סאב לבחירה, הראשון-dub 12' 400 rms ,השני-מונובלוק R1 הכל כולל התקנה ב950 שקל.

העסקה משתלמת או שיש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 1100 שקל לכל היותר?

אני מאזור רחובות.

תודה מראש לעונים אלירן לוי:-).

פורסם

סאב שהוא מונובלוק?מאיפה ההמצאה הזאת.

בקיצור ב1100 שקל לא תוכל לצערי להביא משהו נורמלי,תוכל לקחת קיקר C12+תיבה+CS60.4 מגבר 4 ערוצים ב1150 ולא יותר מזה.

פורסם

לדעתי האישית אם אתה לא מחפש עוצמה מירבית אבל אתה כן מחפש סאבה ברמת שמע מעולה בתקציב שיש לך.

תקנה

P112S4 Rockford

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=38288

תיבה זה עוד 150 שקל בערך.

ואם תמתח את עצמך בעוד 200 שקל.

תקנה גם את המונו בלוק הזה.

Rockford P3001

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=36754

אגב אם אתה רוצה לחסוך טיפה אז באתר קמהקמה מצאתי אותו מתצוגה ב 700 שקל.

http://www.kaudio.co.il/Product.asp?Pid=3001&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=178

למרות שהוא מתצוגה הוא מגיע עם אחריות לשנה אז הייתי הולך על זה.

פורסם

אם אין לך מגבר לרקולים קדמיים אז כדאי לך ללכת על מגבר 4 ערוצים.

אם כן יש לך, תבאי מונובלוק, במידה ואתה מרוצה מהצליל של רמקולים.

V12 זה מגבר, סליחה על המילה, חרא.

אני מציע לך לקחת כמה סאבים בתקציב שלך.

כמו שאמרו פה:

C12, P1

תשמע אותם במפגש אודיו, מה שנשמע לך יותר טוב, תקנה. זהו.

בהצלחה.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי מערכת קומפלט שכוללת:2 מגברים 4 ערוצים- הראשון CRUNCH דגם: P1800.4 והשני SPL BVC4.1.

רמקולים אחוריים-TX69.5 Clif Designs 120rms והקידמיים- קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO607C JBL.

סאב-rockford R1.

הרמקולים הקידמיים והאחוריים מחוברים לcrunch והסאב מחובר לspl.

מה אתם אומרים? (טוב? לא טוב? עצות לשיפור.)ובפרט בלי שום קשר שאלה על הclif designs אמרו לי שהם יותר טובים מפיוניר זה נכון?

פורסם

מזה משנה מה נגיד אם כבר קניתה-תתחדש ותהנה,בלי לבאס יכלתה לקחת רכיבים טובים בהרבה,כניראה הפיתוי גבר עלייך ומיהרתה לקחת משהו שבכלל אתה לא יודע מעמד של כל רכיב במיוחד לא למחיר ששילמתה עליו!

• תוכן חדש...