Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו בתקציב נמוך. את הרנו אני אוהב בגלל הנוחות. היתה לי פעם מגאן ואח"כ מזדה. איך שהתחלתי לנהוג על המזדה התחילו לי כאבי גב שנשארו עד היום. אז, רנו סניק נראית לי מפנקת באותה מידה כמו המגאן. אני גם מעוניין במיני ואן כבעל משפחה.

מצד שני יש את עיניין השוק לא מי-יודע-מה אבל מה שאני מעוניין לשמוע זה איך האמינות הטכנית של האוטו מהשנים האלו. מדובר ברנו סניק שנת 2001 עם 140,000 ק"מ.

מה דעתכם?

פורסם

לדודה שלי היה רנו סניק נראה לי שנת 2005-6, היא קנתה מהיבואן - יד ראשונה וכל הזמן היו לה בעיות, הבעיות צצו כבר מהשנה הראשונה והמשיכו לשניה ובשנה השלישית היא החליטה למכור לפני סיום האחריות, והיא היתה נהגת יחידה ולא נסעה הרבה - רק בתוך העיר.

בכל מקרה מה שכן, זה אוטו ממש מרוווח גבוה ונוח.

פורסם

לפי מה שאני יודע הרנו סניק הוא אחלה רכב בתור רכב משפחתי.

אני ממליץ עליו.

לקחת את הרכב לבדיקה? אני ממליץ לך להיכנס למוסך מורשה של רנו, ולשלם להם על בדיקת הרכיבים האלקטרונים ברכב(לא עושים זאת במכון בדיקה), הרכיבים האלקטרונים עולים לא מעט.

קובי

פורסם

אוי ואבוי לך , היה לנו רנו סניק.

כל כך הרבה תקלות , ואתה יודע מה הכי נורא? היינו בכל מוסך ואף אחד לא הצליח להסביר לנו מדוע האוטו פתאום באמצע נסיעה נכבה למספר דקות. איזה פאדיחות !!!!! מסכן מי שקנה אותו מאיתנו, באמת מרחם עליו.

לא סתם יש להם פרסומות חדשות שלא רואים מוסך.

לא נראה לי שלמישהו יש כיום אומץ לקנות רנו.

פורסם

תחסוך מעצמך את עוגמת הנפש והכיס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפי מה שאני יודע הרנו סניק הוא אחלה רכב בתור רכב משפחתי.

אני ממליץ עליו.

לקחת את הרכב לבדיקה? אני ממליץ לך להיכנס למוסך מורשה של רנו, ולשלם להם על בדיקת הרכיבים האלקטרונים ברכב(לא עושים זאת במכון בדיקה), הרכיבים האלקטרונים עולים לא מעט.

מה זאת אומרת "לפי מה שאני יודע" - העניין בפורום הזה ובכלל בפורומים זה להביא דוגמאות מהחיים לא משמועות, את השמועות אנחנו כבר יודעים, השאלה האם הם מופרחות.

אם "לפי מה שאני יודע" זה ממקור מהימן שאתה ספציפית מכיר אז תשכח מה שאמרתי,

• תוכן חדש...