Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שהמכשיר שלך תומך בwma וaac

בשניהם אפשר לבצע קידוד לוסלס

תבדוק את זה

בכל מקרה לא משנה מה תעשה mp3 גם ב320 קיי מאבד איכות לעומת קבצי lossless ששומרים על ביטרייט של 700-1500kbps

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מצאתי תוכנה קלה לשימוש להמרת קבצים ל MP3 או לכל סיומת אחרת,עכשיו כשאני ממיר את זה יש את האיכות שאותה אני משנה ל 320K ויש חלק שכתוב עליו-SAMPLE RATE והוא עומד על 44100 מה זה אומר? אני יכול להעלות אותו ל-48000,עדיף להשאיר או לשנות?

סליחה על החפירה אבל אני באמת רוצה להבין את זה אחת ולתמיד.

Scan Speak

פורסם

אם החומר הוקלט ב44.1 ( מה שקורה עם דיסקים רגילים ) אין שום טעם להעלות אותו ל48

אי אפשר ליצור חומר שלא קיים במקור

מה זה אומר? ממליץ לך לבצע חיפוש קצת בגוגל על bit rate / sample rate

בגדול

bit rate - קצב הנתונים של המידע הקיים - המידע הגולמי בדיסק מוזיקה ( pcm ) הוא לרוב 1400kbit , קבצי lossless הם בין 700 ל1400 אם אני זוכר נכון וmp3 הכי "איכותי" הוא בעל קצב נתונים של 320 קילוביט

sample rate - קצב הדגימה , בדיסקים רגילים זה 44.1 קילוהרץ , ככלל התדר הכי גבוה בטרק לא יכול לעלות על חצי מקצב הדגימה כלומר התדר הכי גבוה ב44.1 הוא בסביבות ה20khz ( שהוא תחום השמיעה העליון של בני האדם שלאט לאט קטן עם הגיל )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...