Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי מודעת מכירה ביד שנייה להגה המדובר,התלבטתי אם לקנות ובסוף שלחתי הודעה למוכר שסיפר לי שההגה בן חודש עם אחריות והכל,פשוט קנה ולא משתמש בו.

בקיצור,המוכר אמור להגיע אליי עוד איזה 4 שעות עם ההגה,אבל אני רוצה לפני כן לקבל חוות דעת ממישהו שהתנסה איתו,האם הוא באמת כזה טוב ?

פשוט היה לי בעבר את ההגה הפשוט של לוג'יטק עם הפורס פידבק והוא זכור לי ממש לרעה, התחושה ממש לא היתה כמו של הגה אמיתי ולא היה שום דיוק בין סיבוב ההגה לבין מה שקורה במשחק,עד כדי כך שאחרי 2-3 נסיונות כושלים לשחק איתו נתתי אותו במתנה למישהו.

תודה על העזרה,

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תריץ חיפוש כאן בפורום, דובר עליו המון. לפי דעתי אם המוכר מגיע אליך אין דבר פשוט יותר מלנסות אותו על המשחקים החביבים עליך ולחוש אם הוא מתאים לך. קח בחשבון שידית ההילוכים יכולה לעבוד במצב "מעלה מטה" או כמו אמיתית אבל האופציה השניה זמינה רק בחיבור למחשב ולא לפלייסטיישן (ההגה מותאם לשניהם). סהכ הדעה הרווחת היא שזה "ה"הגה לחולי משחקי נהיגה. וככל שהמשחק מציאותי יותר (לא NFS‏ על גרסאותיו) כך ההנאה ממנו אמורה לגדול.

תתחדש!

בברכה!

יונתן.

פורסם
פשוט היה לי בעבר את ההגה הפשוט של לוג'יטק עם הפורס פידבק והוא זכור לי ממש לרעה, התחושה ממש לא היתה כמו של הגה אמיתי ולא היה שום דיוק בין סיבוב ההגה לבין מה שקורה במשחק,עד כדי כך שאחרי 2-3 נסיונות כושלים לשחק איתו נתתי אותו במתנה למישהו.

קודם כל, גם הגאים אמיתיים יכולים לתת לך תחושה מאוד שונה אחד מהשני - הדוגמאות הכי קיצוניות שאני נתקלתי בהן היו קארט 4 פעימות לעומת רנו מגאן 2 עם הגה חשמלי...

אבל יותר לעניין: יש ללוג'יטק שני סוגים של הגאים בסיסיים, אחד עם FF אמיתי והשני עם "רטט" שלא ממש הופך את המידע הפיסיקלי שהוא מקבל מהמחשב לכוחות בהגה. מה הדגם המדוייק של ההגה שהיה לך?

בנוסף, אין אף הגה שייתן לך תחושה שהיא ממש כמו הגה אמיתי כי יש להם את המגבלות המכניות שלהם, וכוח שמיוצר על ידי שני מנועים חשמליים לא ייתן אותה תחושה של כוח שמועבר באמצעות מערכת היגוי אמיתית. מבין ההגאים שיש בשוק ה-G27 באמת נחשב למאוד איכותי ותתקשה להשיג הגה טוב ממנו (במיוחד בישראל).

יש עוד עניין שיכול להשפיע על התחושה של ההגה - באיזה משחק/סימולטור אתה משתמש, גירסת הדרייבר של ההגה, והכיולים השונים של ההגה - גם בתוכנה שמגיעה עם הדרייבר וגם בתוך המשחק. הדברים האלה יכולים לגרום להבדלים מאוד משמעותיים בתחושה של ההגה.

לא ניסיתי את ה-G27 בעצמי אבל השתמשתי כמה שנים בהגה FF פשוט של לוג'יטק ואז עברתי ל-DFP שאמור להיות טוב ממנו בהרבה. למרות שאני באמת מעדיף את ה-DFP, הוא גרם לי להעריך הרבה יותר את ההגה הקודם שלי שעשה עבודה טובה מאוד במחיר ממש נמוך. אם היה לך הגה עם FF אמיתי ולא אהבת אותו, קשה לי להאמין שתאהב את ה-G27 הרבה יותר.

פורסם

מה זה DPF ?

לא יודע מה הדגם של ההגה הישן שלי, אני זוכר שהחישוק שלו היה בצבע אדום משולב עם שחור (אם אני לא טועה),מה שכן,אני זוכר שהיה כתוב על האריזה FORCE FEEDBACK.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעניין.

לי יש את ההגה הישן של מיקרוסופט.

רכשתי אותו לפני הרבה שנים. עדיין עובד יופי.

ה-בעיה שהייתה לי איתו, זה שהוא לא מסתובב כמו הגה אמיתי.

כלומר, יש לך רבע סיבוב לכאן ולכאן.

אם לא היה לי רישיון, ולא היה לי מושג בנהיגה, ייתכן והייתי מתרגל אליו.

אבל הבעיה הייתה שבבואי לקחת פניה עם הרכב במשחק, הייתי לרוב נכנס בקירות/עצים/מכוניות.

היה מאד קשה.

שיחקתי עם ההגה הזה לדעתי 4 פעמים וזנחתי אותו. כמה אפשר כבר ?!

האכזבה הייתה קשה. הוא עלה לי המון !

בזמנו עד כמה שזכור לי, לא היו חלופות טובות.

ההגאים המדוברים פה זה הגאים שיש להם סיבוב וחצי כמו ברכבים רגילים ?

אם לא, זו מגרעה קשה לאנשים נוהגים לדעתי.

פורסם

יש לי את G25 הגרסה הקודמת של של ה-G27 זה ההגה השני שלי ההגה הראשון היה של מיקרוסופט שהיה הגה מצויין למשחק ברגע שיחקתי סימולטורים אמיתיים יותר כמו LFS הבנתי שיש לו מגבלות

היתרונות של הלוגיטק G25 ויורשו ה-27:

*חומרים אייכותים עור ומתכת

*דוושות כבדות עם קושי שונה לכל דושה כמו ברכב אמיתי

*דוושת מצמד (משנה את כל החויה)

*סיבוב של 900 מעלות חשוב מאוד בתיקון היגוי בפניות וכן לדריפטים

*הילוכים נפרדים

אם אתה משחק בסימוטורים ראליסטים יותר כמו LFS או R FACTOR

בהחלט מדובר על שידרוג היכולות השליטה שלך ברכב.

אם אתה משחק במשחקים בסגנון PLAY STATION לדעתי מיותר לחלוטין.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

LFS ניתן להוריד רק דמו מהאתר הרשמי שלהם. לא קיים כזה פרוץ לפי מה שאני יודע כי זה מסתמך על קניית רישיון נהיגה למשחק מה שגורם לפתיחה של המשחק ספציפית לאותו השחקן. ככה אתה יכול ללכת לחבר ולשחק אצלו חוקית עם הרישיון שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

DFP זה Driving Force Pro, ההגה הכי זול של לוג'יטק מבין אלה שיש להם טווח סיבוב של 900 מעלות.

קרוב לוודאי שההגה הישן שלך היה מהדגם עם FF אמיתי.

פורסם
מאיפה ניתן להוריד את R FACTOR או LFS ?

אני שומע על ה-LFS הרבה זמן ומסקרן אותי המשחק הזה.

תודה :)

אצלי יש LFS פרוץ. היתרון - אפשר לשחק בכל המכוניות וכל המסלולים. החסרון - אי אפשר לשחק ברשת. מתישהוא אקנה אתה המשחק. הוא פשוט כל-כך טוב.

http://www.liveforspeed.com

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עידן יא גזור - מכרת לי את ההגה :lol:

מה שנכון זה היה כמעט בחינם :lol: :lol:

בכל מקרה, ההגה עדיין אצלי. למרות שהוא עובד ממש מעט אצלי (שנתים בתקופת האוניברסיטה - לא נגעתי בו) אני מאוד מרוצה ממנו.

הוא עובד נהדר בLFS ובסימולטור של BMW M3.

החיסרון היחידי שאני מוצא בו (או שזה בכל ההגאים) שהמשחק מגיב חצי שניה לאחר שאני מבצע פעולה.

זה לא ממש קריטי אבל שמים לב.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...