Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמן לא שכחתי את ההגה שמכרתי לך,זה היה ההגה הראשון שלי,גם בו שיחקתי איזה פעמיים ואחרי שהתבאסתי עליו שהוא לא ממש "אותנטי" מכרתי לך אותו (לא זוכר בכמה,אבל יחסית למצב שלו (חדש) זה היה מחיר די מצחיק).

אחריו היה לי עוד הגה,קניתי אחד אחר כי חשבתי שהוא יהיה קצת יותר מעניין,גם הוא לא שרד אצלי הרבה זמן כמו שאתה מבין...

בכל אופן, התרשמות ראשונה לאחר ניסוי ההגה ב-2 משחקים:

1.NFS SHIFT-ממש לא משהו,אין שום דיוק,השטח המת של ההגה (הנקודה שלפני תחושת ההתנגדות) מאוד גדולה.

2.GT5 PRO'-מגיב לא רע בכלל ולמרות שהפוזיציה שישבתי בה ממש היתה לא נוחה עבורי (על כרית על השטיח בריצפה כשההגה על השולחן של הסלון והדוושות על השטיח) נהנתי ממנו,הוא מגיב במשחק הזה הרבה יותר טוב וקרוב למציאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוריד את הדמו של LFS יש שם 3 מכוניות עם 2 מסלולים

אז תראה את היתרונות האמיתיים של ההגה בנוסף יש סט אפים שונים של

ההגה ושל המכונית.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יש צפי מתי ההגה יגיע לארץ?

איביי לא אופציה לדבר שכזה בגלל מחיר משלוח וסיכוי גדול לעצירה במכס

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תהיה זוית גלגול אדירה כי הם נראים ממש רכים.

תעלה לפה קישור לטובת שאר המתעניינים ב-"סקירה" ל-G27

in the face

with a chair

פורסם

אני תוהה מה הייתה הסיבה שהם בחרו בה כמגישה את הפרטים על ההגה...

זה כנראה בגלל כל הידע המעמיק שלה במשחק ובמוצרים של לוג'יטק...

אהבתי את המתקן של visionracer. תמיד חלמתי על אחד כזה כשהייתי יותר קטן והייתי חורש על משחקי מירוצים.

בברכה!

יונתן.

פורסם

תסתכל שבהתחלה שמראים שזאת לא הפעם הראשונה שלה שהיא מראיינת\מסקרת דברים מהסוג הזה.

אתה מכיר אותה אישית ויודע מה הידע שלה בתחום?

in the face

with a chair

פורסם

ג'סיקה הצטרפה לצוות של inside sim racing לא בגלל הידע שלה בתחום אלא בגלל שהיא מצאה חן בעיניי דארין ושון, שני הבחורים בצוות. בהתחלה הם עשו את התוכנית בלעדיה ואז הם חשבו שצריך לצרף עוד מישהי. גם אני חושב שהיא בחירה לא רעה בכלל.

בפורום של התוכנית יש תת-פורום שמוקדש רק לה, והיא כותבת שם שלפני שהיא התקבלה לתוכנית היא לא התעניינה במיוחד בתחום, אבל היא נהנית ממנו היום (אבל מעדיפה ללכת לים ולבשל).

http://insidesimracing.tv/forums/viewforum.php?f=105

• תוכן חדש...