Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי באזור התעשיה נשר לכיוון מפעל שטראוס ויש שם גשר ושלולית עמוקה. רציתי לאסוף את אמא שלי וכשראיתי תשלולית עשיתי פרסה .ולפני כן ראיתי רכבים אחרים עושים פרסה גם כן.עצרתי בצד התקשרתי לאמא שלי אמרתי שאני לא עובר שם אין מצב.

אבל היא עצבנית ומתבכיינת שהיא נוסעת מפה לשם ואין לה כוח ללכת ברגל ואמרה שהיא רואה רכבים עוברים שם אבל היא התכוונה בכלל לשלולית אחרת.אמרתי טוב אם קורה משהו את משלמת על מנוע חדש הכל עליך. תרקתי מעצבנות תטלפון ונסעתי אבל בצד שאני עברתי בו יותר עמוק מצד שמאל ראיתי רק ג'יפים עוברים שם טוב עברתי הגעתי אליה נסענו חזרה והיא ראתה תשלולית התחילה לפחד אמרתי לה תראי כמה מים בזמן שחצינו והמים השפריצו על השמשה ונכנסו מלא לכיוון הרטיאטור. אחרי נסיעה של 3 דקות אני כולי עצבני ורואה אדים מכיוון תא המנוע אז עצרתי בצד ופתחתי מכסה מנוע כל אזור תא המנוע רטוב מעלה עשן מהמים הרותחים שהשפריצו לשם.. בדקתי אם הצינור היניקה רטוב והוא לא היה רטוב ממש מבפנים. אז נסעתי הביתה והגעתי תוך 10 דקות.

בבית פתחתי מכסה מנוע ומכסה של הפילטר ואיפה שהצינור של היניקה מתחבר עם הקופסא היה רטוב קצת והיו טיפות קצת על הפלסטיק אבל הפילטר היה יבש.

כל המים שהיו במגע עם דברים חמים התאדו אבל יש הרבה מקומום שיש עליהם מים כמו חוטים ועל כל מה שקר.

החלפתי נורת חניה על הדרך וקיבלתי זרמים כשנגעתי בחוט ובשלדה.

מה אתם אומרים זה יעשה לי בעיה עכשיו שהכל רטוב שם

לא נגרם נזק למנוע? לא הספקתי לראות את האגזוז אם נכנס מים. שחכתי..

הרגשתי גם שינוי ברעש של המנוע והסחיבה או שזה פסיכולוגי לא יודע

מה אתם אומרים? יש חשש כלשהו לחלקים ברכב?

פורסם

התופעה של הזרמים שהרגשת היא טבעית לגמרי פשוט מים וחשמל לא מסתדרים כל כך טוב, נזק למנוע לא אמור להיגרם אלא אם נכנסו מים וכמו שתיארת הבית פילטר והפילטר היו יבשים ככה שנראה לי שאין סיבה לדאוג, לגבי האגזוז כל עוד לא כיבית את האוטו לא סביר שיכנסו לך מים,אם אתה רוצה עדיף לבדוק את החיבורים החשמליים לייבש אותם ולשים ספריי שיימנע קורוזיה , חוץ מזה לא נראה לי שיש ממה לדאוג

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אין כמו אמא :-P גם לי זה קרה,אל תדאג,בגלל שנסעתה לקחת את אמא תהיי בטוח שהכל יהיי בסדר.

עכשיו קצת לדברים: כמו שאמר d-mad ,יש לייבש את המקומות בהן נגעו מים בחשמל עם ספריי מגעים! ולחכות שהתייבש קצת לפני שאת מדליק את הרכב.אם הגעתה הביתה הכל בסדר אל תדאג זה נראה בסדר גמור,עכשיו למה לנקות? כי ברגע שלא תנקה,יהיי לך שם קרוזיה,וזה יגרום לך לקצרים בעתיד.תסתכל פחות או יותר איפה המים הגיעו ותנקה.עניין של 10 ,15 דקות עבודה. תגיד תודה לאל שהכל בסדר ,חוץ מזה שגשם זה ברכה,בטוב וגם ברע,כל עקבה לטובה :wink: יצא לי חרוז.

פורסם

אני דווקא אוהב גשם וליסוע בגשם

נסעתי בלילה לעבודה והכל התייבש בפנים,השארתי את המנוע מונע והפעלתי מאווררים ועכשיו יש כתמים של מים לא נקיים על כל הפלסטיקה. עד שניקיתי את זה עכשיו צריך לנקות שוב עם מגבונים לחים :).

אתמול הרגשתי כמו בשטח בצבא עם סופה והאמר.

ומה זה הספריי המגעים הזה כמה עולה ואיפה קונים? מה המטרה שלו בדיוק?

פורסם

ספריי מגעים זה בעצם ספריי לנקות שיירי שמן וחלודה על מגעים חשמליים,כמובן שהחומר מתאדה לאחר שעשה את שלו כדי לתת מוליכות טובה יותר,אם אני לא טועה המחירים נעים מ 20 ש"ח עד 60 תלוי בסוג החומר וביצרן,ניתן להשיג בכל חנות אלקטרוניקה,וגם במקומות שמוכרים חלפים ומוצרים לרכב

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...