Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותנו סיאט טולדו 1600 שנת 2001, מאחר שהרכב התחיל קצת לזייף ולבקר במוסכים בזמן האחרון החלטנו להחליף אותו.

התקציב שעומד לרשותנו הינו 100,000 ש"ח.

.

הרכב בעיקר מיועד בעיקרו לאישה אשר לא נוסעת הרבה (15,000 ק"מ בשנה), אבל כן נהנת מרכב עם אחיזת כביש.

חשובה לנו מאוד האמינות, טיפולים זולים, אחזקה זולה, ביטוחים זולים (אני מניח שזה חשוב לכולם...)

הרכבים שחשבנו עליהם הם:

בראש ובראשונה סובארו b4 2.0 שנת 07-08

הונדה סיויק

מזאדה 3

ניסאן פרימרה

וישנו גם הרכב שברולט קרוז 09 שניתן למצוא במחיר כזה עם 0 ק"מ...

אני מודה מראש על העזרה!

תודה רבה

זהר

פורסם

אחזקה זולה לא תמצאו אצל ה-B4. צריכת הדלק גבוהה עקב ההנעה הכפולה והביטוחים והטסט יקרים מהמשפחתיות הרגילות משום שהסובארו היא משפחתית גדולה/מנהלים.

אני ממליץ על מאזדה 3, מכונית נפוצה שידועה כאמינה ולא קורעת את הכיס.

אופציה נוספת היא פולקסוואגן גולף או ג'טה שמציעות תאי נוסעים נעימים ואיכותיים יותר.

בנוסף, לא ציינת האם רוב הנסיעות הן עירוניות או בין עירוניות וכמה אנשים נוסעים ברכב בדרך כלל.

• תוכן חדש...