Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני עומדת לפני רכישת רכב וזאת לאחר חיפוש ארוך ומתיש ולכן אשמח לעצתם של מומחים..

מדובר בטויוטה קורולה שנת 03 עם 86 אלף ק"מ יד 2 ממוסכניק אל מול פורד פוקוס 06 יד 1 מליסינג עם 126 אלף ק"מ באותו מחיר של הטויוטה, בערך 56-57 אלף ש"ח.

אני בחורה ולכן אין לי צורך בביצועים מיוחדים של הרכב, אני נוסעת 150 ק"מ ביום בבינעירוני +ק"מ נוספים בתוך העיר. ולכן אני מעוניינת ברכב חסכוני. אני נהגת יחידה. כמו כן, מה שחשוב הוא תחזוק יעיל,זול וזמין של הרכב.

החלטתי על טויוטה כיוון שנאמר לי שזה רכב אמין וחסכוני, הציעו לי את הפוקוס בדקה ה-99 ומכאן ההתלבטות.

אשמח לעזרה והכוונה.

תודה, שרון.

פורסם

טויוטה משנת 2003 לא שיא האמינות.

יש בעיות של בוצה במנוע / ממירים שמתפגרים טרם זמנם ומחשב ניהול מנוע שהולך לעולמו.

אם אחד מהם לא הוחלף ברכב שאת מתעתדת לקנות צפי להוצאה של הרבה אלפים.

אם כבר הוחלפו המכלולים האלה, אז לא צפויות בעיות.

כל הנ"ל מתייחס לשנתונים 2003 - 2004 של טויוטה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

באופן עקרוני הפוקוס טובה מהקורולה ברוב הפרמטרים, גם אמינות הדגם הספציפי הזה של טויטה שרויה במחלוקת.

עם נסועה כמו שלך את צריכה לשקול אפשרויות אחרות כגון נסיעה ברכב דיזל.

פורסם

עם נסועה של כ 40K בשנה רק למקום העבודה , רכב דיזל הוא בגדר הכרח עבורך אלא אם כן את רוצה לתרום לטובת בעלי חברות הדלק.

במידה ורכב דיזל הינו אופציה עבורך יהיה טעם לפרט דגמים ספציפים.

בנוגע לרכבים המדוברים, הפוקוס לטעמי עדיפה , ובהחלט ניתן להשיג רכב עם נסועה נמוכה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום

אנו מתארגנים לתביעה ייצוגית נגד טיוטה.

האם אתה מכיר אנשים עם רכב עם בעיהת בוצע?

תיצור בבקשה קרש לטלפון 0502065893

[email protected]

תביעה ייצוגית נגד טיוטה

• תוכן חדש...