Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריכה להחליט איזה רכב לקחת בליסינג במקום העבודה.

האופציות הן:

קבוצה 1: שברולט אבאו, יונדאי גטס

קבוצה 2: יונדאי i30, מאזדה 3, סוזוקי SX4, קיה סיד, שברולט אופטרה, מיצובישי לנסר, פורד פוקוס, רנו מגאן.

הנתונים הם:

יש שני ילדים ב"ה, נסיעות בעיקר בתוך העיר.

חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי ונוח להפעלה.

איזו מכונית מומלצת?

האם במכוניות מקבוצה 1 ניתן להושיב בספסל האחורי שלושה ילדים? (2 בוסטרים + כיסא לתינוק)

תודה

פורסם

האבאו, גטס, אופטרה והמגאן אלה רכבים שהם די ישנים בתחום הליסינג, לכן הייתי ממליץ לך דבר ראשון ללכת יותר לכיוון של אוטו עם באגז' (4 דלתות), שזה המאזדה/לנסר/SX4/פוקוס

1. הפוקוס יקרה בליסינג והיא די דומה למאזדה לכן היא די יורדת מהפרק.

2. אם מדובר על הלאנסר החדשה היא יכולה להיות אופציה טובה, במידה ומדובר על הדגם היוצא אז הוא דגם מיושן עם מנוע חלש.

3. SX4 לפי מה ששמעתי נוחה לנהיגה עם ביצועים סבירים ואף יותר טובים מזו של הלאנסר.

4. ועל המאזדה באמת שאין לי כוח לדבר, שמה הולך לפניה בתחום הליסינג, אני אישית הייתי הולך עליה בעיניים עצומות במיוחד שמדובר במשפחה עם שני ילדים.

Polo 2012

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק אם תוכלי לקבל את היונדאי I30 קרוס וואגן (CW)

היא מציעה מושב אחורי מרווח יותר ושונה משל הדגם הרגיל וכבונוס גם תא מטען ענקי וגג שמש בדיוק במחיר של ה-I30 הרגילה.

פורסם
4. ועל המאזדה באמת שאין לי כוח לדבר, שמה הולך לפניה בתחום הליסינג, אני אישית הייתי הולך עליה בעיניים עצומות במיוחד שמדובר במשפחה עם שני ילדים.

שמה "הולך לפניה" בגלל המחירים שהיבואן נותן לחברות הליסינג, לא בשל היותה מרווחת ו/או בטיחותית ו/או נוחה ו/או נאה במיוחד.

לגופה של שאלה: הפוקוס היתה הבחירה שלי, או המגאן (שמוחלפת כבר, בעצם) אם נוחות (יחסית) חשובה לך, משום שלדעתי בדגמי הליסינג המושב שלה טוב יותר מאשר של המתחרות. גם ההמלצה של מייק היא אפשרות טובה, אבל לא נהגתי על הרכב הזה כך שאין לי ניסיון אישי עימו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...