Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPIN USB

k1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי HU של אלפיין דגם 103BT הUSB שיש לי הוא USB קידמי וזה דיי מציק לי האם אין אפשרות במכשיר הנ"ל לחיבור כבל של USB מאחורה?

ועוד שאלה ראיתי באתר אינטרנט ישראלי שרשום שיש למערכת הנ"ל פאנל נופל ואני לא מצאתי אופציה כזאת במכשיר האם מישהו יודע על זה משהו?

תודה

פורסם

מישהו?

קיים אולי כבל שמתחבר ליצאה של הIPOS ובצד השני הוא USB? ככה בעצם אני יוצר USB אחורי במערכת..

תודה

פורסם
מה זה אף אחד לא יודע או שלא בא לכם לעזור לי?

הדגם הנ"ל מגיע עם כניסת USB בלבד....לא חושב שניתן לעשות עם זה משהו...

אין לו פנל נופל מכיוון שהזנת הדיסק גלויה ולכן אין צורך בפנל נופל.

חוץ מזה אתה מרוצה?

פורסם

אני מרוצה.. אבל ה USB הקדמי מציק לי בעין ויש לפאנל הנ"ל כניסות ל IPOD מאחורה השאלה היא אם יש איזה כבל שמתחבר לכניסת ה IPOD ובצד השני הוא כניסת USB.

תודה

פורסם

הUSB מציק לך בעין ?

בחיים לא שמעתי דבר כזה.

איך יכול להיות שזה יותר נוח שהUSB יהיה מאחורה ?

כשזה מקדימה אתה יכול לחבר כל דבר שאתה רק רוצה בשניות.

פורסם

ל USB אחורי מחברים כבל שמועבר לתא הכפפות או למקום אחר שנוח לך ושם אתה מחבר את ה DOK

שהUSB מקדימה זה לא בא יפה בעין ומה גם שזה מקום שמפריע לך לזוז בתוך האוטו ואתה יכול לשבור את ה DOK

בגלל זה אני מחפש כבל שימיר מחיבור IPOD לחיבור USB

תודה

• תוכן חדש...