Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לינק לכתבה בדה-מארקר:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=dsh20100110_938746

חבל שאין את הרשימה המלאה, ויותר מזה חבל שאיגוד יבואני הרכב לא טורח לפרסם את זה , אלא הנתונים נמסרו ע"י Jato. ובשום מקום ברשת לא הצלחתי למצוא את הנתונים המלאים.

מספר נקודות מעניינות:

1. יונדאי i30 במקום השלישי ולמעשה רכב ההאצ'בק הנמכר ביותר בישראל.

2. רק סופר מיני אחת (מאזדה 2) בעשרת הגדולים.

3. למרות כל הקטילות שהיא סופגת בפורום, שברולט אוויאו במקום ה-2 בקטגוריית הסופר-מיני.

4. מאזדה מקום ראשון גם בסופר מיני, גם בקומפקטי/משפחתי וגם במנהלים.

5. 291 סוזוקי אלטו נמכרו בסה"כ. לא ברור לי איך לאחר שנמכרה כמות כזאת לקוחות צריכים לחכות עד יוני כדי לקבל רכב.

6. כמה פורד פיאסטה באמת נמכרו? :-)

יהיה מעניין לראות רשימה כזאת שמבוססת על מכירות ללקוחות פרטיים בלבד.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לרגל פרסום כתבה הרבה יותר מקיפה ומעניינת באותו נושא במגזין אוטו.

בין הנתונים המעניינים:

123 שירוקו - לפי הנוכחות בכבישים הייתי בטוח שהרבה יותר.

אלפא מיטו הכי ממכרת בסגמנט - פשוט לא ייאמן.

נמכרו יותר סוזוקי ספלאש מאלטו : 415 לעומת 291.

ולשאלתי - 206 פיאסטות חדשות עלו על הכבישים בארץ ב2009. ככה זה כשהיבואן מרוויח על מאזדה 2 הרבה יותר :roll:.

פורסם

אגב 1500 מהיונדאי I30 שנמכרו באותה שנה היו מגרסת הסטיישן.

ובכלל אני כבר רואה יותר I30 סטיישן חדשות מהאצ'בק. (מדבר על סיומות 69 ו-72 שהסטיישן התחילה להמכר).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בין הנתונים המעניינים:

ולשאלתי - 206 פיאסטות חדשות עלו על הכבישים בארץ ב2009. ככה זה כשהיבואן מרוויח על מאזדה 2 הרבה יותר :roll:.

המיטו בהחלט ממכרת (כן, אני יודע שלא לזה התכוונת) ומה שלא יאומן עוד יותר זה שהיא נמכרת עם גיר ידני בלבד. חבל שהם פתחו עיניים גדולות והעלו את המחיר ב 7 אלף שקל.

emotion of motion

פורסם
לינק לכתבה בדה-מארקר:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=dsh20100110_938746

5. 291 סוזוקי אלטו נמכרו בסה"כ. לא ברור לי איך לאחר שנמכרה כמות כזאת לקוחות צריכים לחכות עד יוני כדי לקבל רכב.

.

ההמתנה לסוזוקי אלטו היא לדגמים הידניים, לא לאוטומטיים.

האספקה של האלטו הידני התחילה רק בינואר ונראה לי שלא כלולה בסיכום הנ"ל...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

בין הנתונים המעניינים:

מיטו אכן הכי ממכרת :)

פורסם

בלינק שהבאת יש מסירות לפי מותגים ולא לפי דגמים. אי אפשר לדעת מהנתונים שם כמה מאזדה 6 נמכרו וכמה מאזדה 3. לצערי אני לא מכיר שום אתר שמביא את המסירות לפי דגמים כפי שמוצג בכתבה, וחבל מאוד שאיגוד יבואני הרכב לא מספק את המידע.

פורסם

מגזיני הרכב מקבלים חוברת עבת כרס עם הפירוט המלא מאיגוד יבואני הרכב. אם חסר לכם נתון כזה או אחר בכתבה מהשנתיים האחרונות (לא יודע איפה שמו את השנים הקודמות...) אז תגידו ואמצא לכם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מגזיני הרכב מקבלים חוברת עבת כרס עם הפירוט המלא מאיגוד יבואני הרכב. אם חסר לכם נתון כזה או אחר בכתבה מהשנתיים האחרונות (לא יודע איפה שמו את השנים הקודמות...) אז תגידו ואמצא לכם.

רוני

מעניין כמה סופרב וכמה 6 נמכרו , ב 2009-10 .

אם אפשר את הנתונים הנ"ל .

ומדוע אין מבחנים של הסופרב מול המאזדה 6 בגרסאות הרגילות וה 2.5 ( הן נמצאות בממוצע שווי כספי )

( מצאתי הרבה מבחנים , אבל מבחן ישיר לא מצאתי )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מעניין כמה סופרב וכמה 6 נמכרו , ב 2009-10 .

אם אפשר את הנתונים הנ"ל .

ומדוע אין מבחנים של הסופרב מול המאזדה 6 בגרסאות הרגילות וה 2.5 ( הן נמצאות בממוצע שווי כספי )

( מצאתי הרבה מבחנים , אבל מבחן ישיר לא מצאתי )

אייל .

אין גם מבחן השוואתי בין סופרב לסוסיתא שנת 72 ....

פורסם
אם מישהו רוצה נתונים רשמיים מדויקים לשנת 2009 , ולמעשה לכל שנה החל מתחילת המאה , בבקשה :

ניתן למצוא נתוני מסירה גם לחודשים ינואר / פברואר 2010 . החסרון היחיד שהקיבוץ לפי מותגים/חברות ולא לפי דגמים.

http://www.vehiclesnet.org.il/stat.php

רק אצלי הקבצים לא נפתחים?

פורסם
אין גם מבחן השוואתי בין סופרב לסוסיתא שנת 72 ....

הרכבים הנ"ל - מאזדה 6 וסופרב נמצאים בממוצע שווי כספי ופלח שוק .

אם יש השוואה של המונדאו מול ה6 ומונדאו מול סופרב - מדוע לא להפגיש את המאזדה 6 2.5 מולן :roll:

אני מתפשר גם על השוואה עם ה 2 ליטר הרגילות - ומעניין מה תהיה התוצאה .

ועדיין אין נתוני מסירה של הרכבים -

ועדיין לא ברור , כמה בפורום בכלל נהגו ב 6 מחוץ לעיר יותר משעה ..

מבחן בין שני הרכבים הנ"ל , יראה לנו אמת מידה בין רכב עם טכנולוגיה חדשה ומעניינת - הסופרב

ובין רכב עם התנהגות דינמית וקשר טוב לנהג - מאזדה 6 .

אני בעד ההתקדמות הטכנולוגית , עם קצת חששות ממחלות הילדות הראשונות , ולדעתי VAG עומדים בהן בכבוד עד כה .

מבחן ישיר בין שני הרכבים הללו , יעזור לאנשים אשר מתענינים בפלח הנ"ל באמת ( וליושבי היציע - לאוהדים תמיד מותר לצעוק :lol:)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רשימת ההפתעות שלי:

בקטגוריית המיני- אני הופתעתי לטובה מזה שמכרו יותר I10 מסך כל ארבעת המתחרות שסיימו אחריה.

בנוסף הפתיע אותי המיקום של הפיאט 500 למרות מחירה השערורייתי, ואיפה לעזאזל נעלמה הפיז'ו 107 החמודה?

בקטגוריית הסופרמיני- הפתיעה אותי לרעה העובדה שהיונדאי גטס נכנסה לרשימת חמשת הגדולים.

בקטגוריית המשפחתיות- הופתעתי לטובה מהמיקום של הקורולה למרות הגיר הבעייתי והעובדה שרק בחודש מרץ הגיעו הקורולות עם הגיר האוטומטי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...