Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד שנת 91 מנוע 1000

במהלך נסיעה אתמול דומם לי לפתע המנוע.

הייתי היום במוסך והוא אמר שהלכה לי רצועת הטיימינג ואולי גם הראש מנוע.

בנוסף אמר שבמידה וזה רק הרצועה זה עניין של כ-600 ש"ח ובמידה וזה הראש מנוע אז זה שיפוץ והעלות לא תעלה על

2000 ש"ח.

האוטו שווה היום כ-3000 ש"ח.

האם זהו מחיר אידיאלי והאם בכלל כדאי לי לבצע את השיפוץ הזה או פשוט לוותר ולהתחיל לחפש רכב אחר.

אני סטודנט ויש בעיית נזילות מזומנים.

בנוסף האם במצב הנוכחי אני יכול לתת את האוטו למדינה עם הפרוייקט החדש של הגריטה או שהאוטו חייב ליסוע.

בתודה מראש לכולכם על העזרה.

פורסם

תקח אותו בגרר לשם, תקבל את השוברים של הנסיעות :-D. 4000 ש"ח זה סכום טוב לסטודנט .

צריך להיות בו טסט תקף רק.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הרכב היה שווה 3000 כשהיה במצב נסיעה ,היום הוא כבר לא :roll:

ההיתרון של השיפוץ הוא,שאפשר לפרוס לתשלומים,ורכב אחר שתקנה בסכומים כאלה סביר להניח שגם יהיה כבר לקראת

ראש מנוע או שיפוץ רציני אחר ... תעשה את ההחישובים ,מקווה שעזרתי )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

ל shoke8

לא הבנתי,אני יכול להביא את הרכב למדינה במצב הנוכחי ויתנו לי על כך את התשלום למרות שהוא לא עובד באמת?

פורסם

תשמע, אני יגיד לך משהו כזה, אם הרכב בכללי במצב טוב ואתה מרוצה ממנו עדיף לתקן,

כי אם כבר השקעת בו סכום מסויים והוא תקין חוץ מהראש מנוע עדיף לתקן כי ככה לא תשקיע בו בתקופה הקרובה.

כמו שכבר אמרו לך, כול רכב שתקנה בסכום הזה אתה תשקיע עליו בערך סכום דומה רק כדי שהוא יגיע למצב נורמלי.

פורסם
ל shoke8

לא הבנתי,אני יכול להביא את הרכב למדינה במצב הנוכחי ויתנו לי על כך את התשלום למרות שהוא לא עובד באמת?

שכחתי להגיד לך שהתוכנית מיועדת לכלי רכב מגיל 20 ומעלה.

ורכבך בן 19 ,צעיר.

אגב איפה הוא משרת (כנראה בקרבי בגלל זה נקרע לו הטיימנג):wink:

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...