Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

קודם כול קצת רקע על הרכב:

הרכב בעל גלגלים 195/55/15(ברישיון 175/65/14), מונמך על ידי סט קוילאוברים, אגזוז זרימה חופשית, פילטר פתוח+צנרת, קסנון, מתיזי מים של החלון הקידמי עם לדים והפנסים הקדמים+האחורים הם לא המקוריים.

היום בדרכי לעבודה נעצרתי על ידי שוטר\בוחן תנועה\רכב.

לאחר שביקש את הרישיונות רכב+נהיגה, הוא עשה סיבוב מסביב לרכב, ביקש לפתוח תא מנוע, פתחתי.

אחרי כמה מבטים למנוע פנה אלי ואמר:" יש לך מספר ליקויים ברכה לכן אני מוריד לך את הרכב מהכביש עד שתסדר אותם ותגיע להראות לי בתחנת משטרה".

הליקויים הם:

מנורות הקסנון(ללא הפנס, הפנס תקין, למרות שלא עבר טסט)

המתזים של המים.

והגלגלים.

לא אכפת לו מהאגזוז, פילטר, או שהרכב כ-5 ס"מ מהרצפה.

ובזמן שהוא רושם לי את הליקויים 20 מטר מאחורינו היתה תאונה בצומת, שלפי מה שהבנתי מישהו עבר באדום מלא!.

ולו לא אכפת, הוא בשלו רושם לי את הדו"ח.

מה שכן יאמר לזכותו הוא לא רשם לי שום קנס, רק נתן לי הורדה מהכביש.

תגובות דעות או כול דבר שיעלה למוחכם אשמח לשמוע.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחזיר הכל למקורי תחזור לשוטר להראות לו שיחזיר לך את הרישיון רכב ותחזיר שוב את השיפורים.

אין טעם להתווכח או לגשת למשפט או לערער, ייקח הרבה זמן וכאב ראש וגם לא מעט כסף.

תגיד רק תודה שהוא לא נתן לך קנס ואמר שהפילטר הוא בעצם טורבו לא חוקי כמו שהרבה שוטרים נוטים לחשוב.

בנוסף אין מה לחדש בנוגע לעבודתם ה"טובה" של שוטרי ישראל.

פורסם

לא התווכחתי ולא כלום, ידעתי שאין אם מי לדבר.

ישבתי בשקט נתתי לו לרשום מה שבא לו.

תקרא שוב תראה שלא התכוונתי לערער ולא כלום, מה שהצעת זה מה שאני מתכוון לעשות.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עוד לא הבנת שאין בארץ שום חוק ומכל בוחן שיעצור אותך תקבל הורדה על משהו אחר? אחד יוריד אותך על אגזוז והשני יגיד שאגזוז חוקי ויוריד אותך על פנסים. תתרגל.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין הרכב שעבר באדום בצומת לליקויים שהבוחן מצא ברכב.

אתה מציין שהרכב שלך לא כמו שכתוב ברשיונות ויש עליו שיפורים ותוספות, אתה לא היחיד שעושה את זה וגם לא האחרון שיורד מהכביש על ידי בוחן/סייר תנועה, זה לא משהוא חדש לך ואני לא מגלה לך תגלית, אבל מי שמבצע שינויים צריך לדעת שהוא עלול בשלב מסויים להתפס עליהם ולקבל דוח או הורדה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מבין מה אתה רוצה מהשוטר. בסופו של דבר יצאת עם נזק חלקי ובזול. ההנחיות שהוא מקבל הן לא באחריותו ולא הוא קובע מה הוא אוכף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מידת צמיגים שלא תואמת את הרשום ברשיון - לא חוקי

קסנון לא מקורי - לא חוקי

תאורה נוספת - לא חוקי

עכשיו תשקר ותגיד שלא ידעת את כל זה.

פורסם

אני שמעתי על מישהו (מעניין אם הוא קורא את זה :wink:) שהורד מהכביש על גגון לא מקורי בקנגו :lol:

אחחח, אם רק היה השוטר יודע איזה רכב יש לו לסופי שבוע...

אין לך מה להיתרגש, גדולים וחכמים ממך קיבלו הורדות על דברים הרבה יותר שטותיים כגון פילטר פתוח ואפילו על סופית לאגזוז מניקל.

תוריד הכל, גש לשוטר ומייד אחרי זה תחזיר את כל מה שהורדת.

רק את הקסנון אל תחזיר, זה מאוד מושך את העין והשוטרים ניטפלים לזה.

פורסם

רק את הקסנון אל תחזיר, זה מאוד מושך את העין והשוטרים ניטפלים לזה.

בניגוד ללדים על המתזים? :|

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תחזיר אותה למקוריות, הרכב שלך לא באמת צריך את כל הקשקושים האלו.

מאיפה אתה יודע מהרכב שלי צריך ומה לא?

תן לי להתעסק בעיצוב של הרכב.

מידת צמיגים שלא תואמת את הרשום ברשיון - לא חוקי

קסנון לא מקורי - לא חוקי

תאורה נוספת - לא חוקי

עכשיו תשקר ותגיד שלא ידעת את כל זה.

ראית שכתבתי משהו כזה אני יודע שזה לא חוקי

לא מבין מה אתה רוצה מהשוטר. בסופו של דבר יצאת עם נזק חלקי ובזול. ההנחיות שהוא מקבל הן לא באחריותו ולא הוא קובע מה הוא אוכף.

לא רציתי כלום מהשוטר

לא הבנתי מה הקשר בין הרכב שעבר באדום בצומת לליקויים שהבוחן מצא ברכב.

אתה מציין שהרכב שלך לא כמו שכתוב ברשיונות ויש עליו שיפורים ותוספות, אתה לא היחיד שעושה את זה וגם לא האחרון שיורד מהכביש על ידי בוחן/סייר תנועה, זה לא משהוא חדש לך ואני לא מגלה לך תגלית, אבל מי שמבצע שינויים צריך לדעת שהוא עלול בשלב מסויים להתפס עליהם ולקבל דוח או הורדה.

ל'

סתם ציינתי שבזמן שהוא בדק לי את הרכב 20 מטר מאחורינו רכב עבר באדום מלא ופגע ברכב שהתחיל בנסיעה בירוק, אין שום קשר לליקויים ברכב

להבהרה וסיכום:

אין לי בשום צורה שום דבר נגד השוטר!

בבקשה לא לתקוף אותי ולא לצאת בהצהרות מיותרות, פתחתי את השרשור הזה כדי לשתף את חברי הפורום, בשביל זה יש את הפורום הנ"ל.

אני לא חיי באשליה שכול מה שיש לי על הרכב חוקי, כי אני יודע שזה לא חוקי ואני ידעתי מהיום הראשון שאני יכול לקבל הורדה מהכביש.

בברכה טל

פורסם
מאיפה אתה יודע מהרכב שלי צריך ומה לא?

תן לי להתעסק בעיצוב של הרכב.

אין בעיה, אבל שהלדים על השפריצרים והקסנון שלך יסנוורו אותי אני אראה לך מה זה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מצטער להגיד לך הלדים חלשים מדי כדי לסנוור אותך, והקסנון מכוונים לרצפה ככה שהם לא יסנוורו!

קיבלתי כמה סינוורים מקסנונים ואני מבין אותך, בגלל זה דבר ראשון שעשיתי אחרי התקנת הקסנונים זה לכוון אותם!

בברכה טל

פורסם

בחרת לשתף אותנו, מה לעשות שלחלק יש הערות/הארות

למה אתה נוסע עם צמיגים שלא רשומים ברשיון? שוטרים שמים לב לזה דבר ראשון.

למה אתה נוסע עם קסנון? שוטרים מחפשים גם על זה.

אם אתה לא רוצה לבלוט בשטח, סע עם דברים כמה שיותר חוקיים או לא חוקיים (אבל מוסווים טוב).

הבוחן פשוט עשה עבודתו הפעם, בלי לשגל לך את המוח יותר מדי על טורבו , סעפת של אימפרזה ומזרקים של בימר. לפחות זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...