Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון אני ביקשתי תגובות דעות.

אך לא ביקשתי שיתקפו אותי, ההרגשה פה כאילו תוקפים אותך.

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא חיי באשליה שכול מה שיש לי על הרכב חוקי, כי אני יודע שזה לא חוקי ואני ידעתי מהיום הראשון שאני יכול לקבל הורדה מהכביש.

לזה קוראים - ביקשת קיבלת. גם את הדוח, שהתוספות הבולטות על הרכב שלך מתחננות להעצר ע"י שוטר, וגם את התגובות המובנות מאליהם, שתוריד את השטויות האלו מהרכב ותפסיק לחפש צרות.

נ.ב. התוכנית לקבלת תגובות פוציניו-מוציניו לבקשתך בוטלה לפני שנתיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כנראה זה לא הובהר מספיק.

אני לא מחפש רחמים אני לא מחפש כלום!

בסך הכול אני משתף!

לפי דעתך זה שטויות לפי דעתי זה יפה, פעם אחרונה שבדקתי זאת מדינה חופשית, וכול אחד יכול להביא את עצמו כמו שהוא רוצה.

זאת הדרך שלי להביא את עצמי(למרות שחלק מזה לא חוקי), לפי דעתי זה יפה ולא אכפת לי מה כולם אומרים.

אז בבקשה תפסיקו לתקוף אותי על איך שהרכב נראה .

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

גם אני בסה"כ משתף אותך בדעתי שזה מכוער ומיותר וסתם מייצר צרות עם המשטרה.

פורסם
נכון אני ביקשתי תגובות דעות.

אך לא ביקשתי שיתקפו אותי, ההרגשה פה כאילו תוקפים אותך.

מסכים איתך, אבל זאת הרוח של הפורום. אפילו אם תפתח נושא ותכתוב בו שעברת באור ירוק במהירות מתאימה ועם חגורה והכל בסדר ורכב עם טסט לשנה מרגע זה - תמיד יבוא הצדיק התורן ויגיד שהתיק שלך שנמצא על המושב האחורי לא היה חגור והיה יכול לגרום לך נזק במקרה של בלימת חירום. :-D

פורסם
גם אני בסה"כ משתף אותך בדעתי שזה מכוער ומיותר וסתם מייצר צרות עם המשטרה.

הקנטה חסרת טעם.

מיותר ? אולי.

מכוער ? לא.

דעתי.

פורסם

הרכב שלך פשוט דורש התייחסות ולא כי הוא יפה (לדעתך) או נדיר.

קסנון בערך כמו הגרעינים של המשטרה הם ממש מחפשים את זה, הלדים מקדימה קשים לפספוס וכנראה זו הסיבה שהותקנו, הלדים על השפריצרים WT?

אפשר להגיד שממש ניצלת ויצאת ב"קנס זול", שמור על רכב נקי מקשקושים ומנסיון עדיף ונראה יותר טוב.

פורסם
as

לפי דעתך זה שטויות לפי דעתי זה יפה, פעם אחרונה שבדקתי זאת מדינה חופשית, וכול אחד יכול להביא את עצמו כמו שהוא רוצה.

זאת הדרך שלי להביא את עצמי(למרות שחלק מזה לא חוקי),

הדרך שלי להביע את עצמי זה להרביץ לילדים קטנים ברחוב.

במדינה חופשית אתה יכול לעשות מה שבא לך כל עוד זה חוקי ולא פוגע באחרים.

אני בעד קסטומיזציה וביטוי עצמי, לדעתי אורות ניאון מתחת לאוטו זה מגניב למרות הסטיגמה שיש על דברים כאלו.

בטא את עצמך בדרך חוקית. תאשר את הצמיגים ותהיה פטור מקישקושי שכל של בוחנים (או ענייני ביטוח במקרה של תאונה חס וחלילה). זו כמובן דעתי האישית כי אני פשוט מעדיף שלא יעכבו אותי ויורידו לי את הרכב מהכביש ואני מוכן לשלם בזה שאני מוותר טיפה על הלוק המיוחד של הרכב שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איך הלדים שלי במכסה מנוע שלי פוגעים באחרים?!

זה לא פוגע באף אחד!

פורסם

זה אחת הסיבות שכאשר קניתי את האיביזה ,דאגתי להיפטר מהמסיכות מקדימה ומהבקליות המושחרות ,ודאגתי כמובן להוריד את ההשחרה בחלונות מאחור,במראה חטוף מבחוץ,היא ניראת די סטנדרטית ולא מושכת תשומת לב.זה מה שרציתי זאב בעור של כבש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה לא פוגע באף אחד!

זה לא פוגע באף אחד, אבל הבעיה עם חוקים זה שהם מתקשים לקבוע מדרגות. אתה שם לד אחד שלא מפריע, אחר שם אורגן אורות. החקיקה מתקשה להפריד ביניכם, אז האיסור גורף. בסופו של דבר, עומס בתאורה בוהקת הוא כן בעייתי משום שהוא מסיט תשומת לב.

אבל אתה יודע שזה אסור ואתה יודע שבסופו של דבר יחפשו ויימצאו אותך, אז מה כל כך מרגש בנורית בשפריצרים ששווה את כל עוגמת הנפש הזו?

פורסם

זה לא פוגע באף אחד!

הם פוגעים כי מספיק שהם יפגעו ביכולת הראייה שלך אפילו באחוז בודד כדי שזה יהיה האחוז שיבדיל בין זה שתראה את הבת שלי חוצה את הכביש לבין זה שתמרח אותה על הקסנונים.

אתה צריך להבין גם שחייבים לקבוע קו ברור וחד משמעי מה מותר ומה אסור. אתה תשים לדים של 1W שלא יפריעו, השני ישים 10W אבל ישים עליהם כיסוי שיפחית את עוצמת האור והשלישי ישים זרקור חת"מ בארגז של הטנדר שלו. המחוקק לא יכול להתחיל להיכנס למה מפריע ומה לא ולכן הוא חייב לקבוע קו נוקשה ואחיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל אתה יודע שזה אסור ואתה יודע שבסופו של דבר יחפשו ויימצאו אותך, אז מה כל כך מרגש בנורית בשפריצרים ששווה את כל עוגמת הנפש הזו?

מה שנכון נכון.

חבל בשבילך סה"כ.

עוגמת הנפש בהיתקלות עם שוטר, הדפיקות לב כשרואים כל ניידת ....

פורסם

קסנון מושך אש זה ידוע

אבל מעניין שהוא לא אמר כלום על הפילטר וההנמכה

בסופו של דבר יצאת דיי בזול

• תוכן חדש...