Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנווה ירק בזמנו, הורידו רכבים כי קצה האגזוז בלט מקצה הרכב ( ואפילו הביאו סרגל, מדדו בכמה בולט וציינו את זה בדו"ח) :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב שדיווחת לנו, אני לנווה ירק הזה לא אגיע ברכב,גג בעגלה עם חמור.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
בנווה ירק בזמנו, הורידו רכבים כי קצה האגזוז בלט מקצה הרכב ( ואפילו הביאו סרגל, מדדו בכמה בולט וציינו את זה בדו"ח) :shock:

היו זמנים....אחח היה כיף בנווה ירק. (טוב נו,גם באזור תעשיה של יבנה)

פורסם

אני לא מאמין שהתוספות ששמת וכל הכסף שהשקעת לא חשבת על הורדות. יצאת בזול! אבל מאוד בזול, תאר לך שהיית מקבל הורדה על הצנרת, אגזוז, הנמכות וכו'.

תחשוב שעכשיו היית צריך להתקין את הצנרת המקורים עם הדודים וכו' (אני לא רוצה לחשוב על זה במידה ואין לך אותם), תחשוב מה זה עכשיו לפרק את הבולמים ולהרכיב את המקוריים.

בקיצור כל העבודה היותר קשה הוא התעלם ממנה, שפריצרים צמיגים וכו', זה שטויות, אתה יכול עצמאית להחליף. במידה והוא היה נותן הורדה לרכיבים שהזכרתי, אני מאמין שגם היית מוציא לא מעט כסף על כל ההסבה למקורי.

בכל אופן דעתי היא, שכל אחד ומה שהוא אוהב, אלה סתם סטיגמות לפי דעתי לשייך לדים וכו' לערסים, מה זאת הגדרה של ערס?

אחד ששם "אגזוז לחץ" באוטו? 90% מהפורום הזה עם דודי זרימה חופשית, הסטיגמות לא לעניין, כמו שאני מתעצבן שישר שופטים אותי שאני ערס, בגלל שאני שחום ויש לי זקן.

ואם בניתי מתקנים לפלורוסנטים קטנים מתחת לדשבורד (איפה שהרגליים) של אולטרה? זה אומר שאני ערס? כי יש לי אולטרה באוטו?

או שאני נוהג על מיצובישי קולט עם בד - בוי, זה גם עושה אותי ערס? כל אחד והקו מחשבה שלו, זה כמו שאני יגיד כל מי שקורא לבנאדם ערס הוא בד"כ ממוצא אשכנזי (גם סטיגמה - מעצבן לא?)

בכל אופן, תהיה חזק, יצאת בזול!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

טל כל עוד לא קוראים לך חמיד אל עזוז אסור לך לשים לדים על השפריצרים!!

מה אתה רציני?? זה המראה הכי זול שיש! אפילו מעלה גיחוך!

מה השלב הבא? לכסות את הדשבורד בפרווה מנומרת??

נפלת על בוחן עם טעם טוב לשם שינוי!

אני לא מבין איך אנשים שמים את הזבלה הזה.

לסיכום:

תשלם כמה שקלים מתחת לשולחן ותוציא אישורים לצמיגים,

תוריד את הקסנון ותשים במקום זוג נורות 5000K - יפה כמעט באותה מידה,

תחכה לל"ג בעומר וזרוק את השפריצרים למדורה דחוף!

בהצלחה חביבי,

• תוכן חדש...