Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלושה ימים החלו לי גמגומים מהטוויטרים של הקומפוננטים הקידמיים שלי, יש לציין כי הם גימגמו כיומיים ונראה שעכשיו חדלו מלעבוד לחלוטין.

הסטאפ הוא מגבר של מקאודיו שמחובר לסאב JBL GTO ולזוג קופוננטים דראגסטר מקדימה, כאשר ה-HU מחובר לזוג רמקולי 6\9 אחוריים 400W של פיוניר.

יש לציין כי הסאב עובד כרגיל וגם זוג הקומפוננטים הרגילים, גם הרמקולים 6\9 עובדים כרגיל, רק זוג הטוויטרים הפסיקו לעבוד פתאם לאחר גימגום של יומיים, בהתחלה חשבתי שנשרפו אבל קשה לי להאמין שזוג נשרפו פתאם, מה גם שלאחרונה המערכת נחה לחלוטין מבחינת עוצמות (כמו רוב הזמן האמת).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תבדוק.

כודם כל האם המידים של הקומפוננט עובדים?

אם כן תנסה לחבר טויטרים אחרים.

אם לא תנסה להחליף יציאות מהמגבר (כמובן גם את ה RCA של יקבלו את תחום הסאב)

אח"כ תעלה את תוצאות הניסוי.

מתחדשת*

פורסם

נראה כי יחידת הקרוס אובר של הקומפוננט הלכה... יש אפשרות לטווטרים עם קרוס אובר מובנה באיכות גבוהה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

פרט את שאר רכיבי המערכת, אולי תוכל לקפוץ לעבודה אקטיבית בלי השקעה גדולה מדי.

מתחדשת*

פורסם

מזתומרת עבודה אקטיבית ?

ופירטתי כאן :

הסטאפ הוא מגבר של מקאודיו שמחובר לסאב JBL GTO ולזוג קופוננטים דראגסטר מקדימה, כאשר ה-HU מחובר לזוג רמקולי 6\9 אחוריים 400W של פיוניר.

:)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

חיפוש וקריאה בדביקים יענה לך על כל השאלות בנושא.

אבל על פניו נראה שתצטרך להשקיע לא מעט כדי לעשות את המעבר.

במקומך הייתי בודק מה הבעיה בקרוסים, כמעט תמיד יהיה זול ופשוט יותר לתקן/להחליף אותם מאשר לעבור לעבודה אקטיבית.

מתחדשת*

• תוכן חדש...