Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ינו אולי תמכור לי אותו ;)? ככה אני ישלים סט

כרגע אני מחזיק את הMCA3004 שנקנה מפטריק עוד לא חיברתי אותו בקרוב מאד:roll:

ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=233561&highlight=MCA3004

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

UP

קניתי את הקומפוננט של פוקל 165K2POWER ולצערי הרבה לאחר שכסחתי הרבה,אני מחבר אותם למגבר והפלא בפלא הם עושים רעשי שרפה לא יודע מה לעשות? אני מפחד לא לישרוף אותם והכיוונים במגבר לא עוזרים לא יודע מה הבעיה?

החיווט מעולה הכל הכל ניבדק עשרות פעמים לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני לא יסלח לעצמי אם אני יהרוס את הסט הזה בבקשה עזרה!:cry:

פורסם

+1

מזה רעשי שרפה?

קנית אותם יד שניה? איך חיברת אותם?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

Deuce-יש לי אותו כבר אם אתה מדבר על עיניין הכסף,אני קניתי מחבר שהמליץ לי ממנו ביד שניה בכ500ש"ח והוא שוכב אצלי עכשיו באמת לא יודע מה לעשות בגלל מה שקרה לי.

מיצטער לא ידעתי איך להגדיר את זה,זה עשה רעש של קצר חשמל,אבל הכל היה נורמלי מחובר מכוון ל אהייתה סיבה לשום תקלה,והינה אני עכשיו עם המגבר הזה ועם הסט השרוף פשוט מאוכזב זוועה מה שקרה . מה אתם חושבים קרה?

פורסם

ברור הכל תקין היה אצלו הוא בקושי אימץ אותו גם זה מה שמטריף לי תמוח לא היה עילה לשום תקלה אני חייב לדעת מה קרה למרות שהם כבר הלכו (הקומפוננטים). :(

פורסם

כמה העלת את הגיין? האם עד הסוף?

האם היה הגעת למצב שהרמקולים מעוותים את הצליל?

יכול להיות שהבעיה גם במגבר והוא שורף את הרמקולים,נסה להשיג רמקול מעפן שאין לך שימוש בו ושהוא לא שווה כלום ותחבר למגבר,תתן הגברה קלה ותתן לזה לעבוד בעוצמה נמוכה,תחכה קצת תעלה את הגיין עוד עד שתשמע עיוות מהרמקול ותוריד את הגיין ותתן לרמקול לעבוד.

פורסם

גולן-הגיין היה בכוונה ליפני שחיברתי מונמך בכוונה שלא לישרוף וכולי,והרמקולים לא הגיעו לעיווט זה המעניין שסתם כך הם נשרפו להם ממש מרתיח.

ארזה-כן הקופוננטים כן נשרפו בדקתי אותם על מגבר אחר,הם הם היו בשלב האחרון של חייהם,הם חירחרו שניה ומתו כולל הטוויטרים המיד הכל. תתארו לכם את התיסכול שעומד לי בראש והתסביך שאני אוכל ממה זה קרה זה מטריף אותי.חבל על הכסף סתם ככה עד שחסכתי.

אבל עכשיו אני ניזכר במשו...באוטו שלי סקודה פליסיה 1.6 יש לי מידי פעם כמו מכות של חשמל יתר,לא משו רציני למשל שנישרפה לי מנורת התאורה בתוך האוטו בגג מרוב חשמל יתר שהוא קיבל אבל חוץ מזה...לא זוכר משו מחשיד . אני חייב שתמשיכו לחשוב איתי על הבעיה. את הרמקולים אי אפשר להשיב ממש מצער אותי תבינו אבל אם אמצע את הבעיה אהיה רגוע לפחות שאני ידע ממה זה.

ג'ינו.

פורסם

עדיין מומלץ לחבר עוד רמקולים זולים שאין בהם צורך למגבר,לדעת אם המגבר שרף את הרמקולים או שהבעיה היתה ברמקולים,כי חבל שתקנה רמקולים חדשים והם גם ישרפו.

פורסם
גולן-הגיין היה בכוונה ליפני שחיברתי מונמך בכוונה שלא לישרוף וכולי,והרמקולים לא הגיעו לעיווט זה המעניין שסתם כך הם נשרפו להם ממש מרתיח.

ארזה-כן הקופוננטים כן נשרפו בדקתי אותם על מגבר אחר,הם הם היו בשלב האחרון של חייהם,הם חירחרו שניה ומתו כולל הטוויטרים המיד הכל. תתארו לכם את התיסכול שעומד לי בראש והתסביך שאני אוכל ממה זה קרה זה מטריף אותי.חבל על הכסף סתם ככה עד שחסכתי.

אבל עכשיו אני ניזכר במשו...באוטו שלי סקודה פליסיה 1.6 יש לי מידי פעם כמו מכות של חשמל יתר,לא משו רציני למשל שנישרפה לי מנורת התאורה בתוך האוטו בגג מרוב חשמל יתר שהוא קיבל אבל חוץ מזה...לא זוכר משו מחשיד . אני חייב שתמשיכו לחשוב איתי על הבעיה. את הרמקולים אי אפשר להשיב ממש מצער אותי תבינו אבל אם אמצע את הבעיה אהיה רגוע לפחות שאני ידע ממה זה.

ג'ינו.

הקומפוננט היה חדש? במידה וכן אוליי יש אחריות?

במידה ולא (האם נבדקו לפני הקנייה)תלך לאומגה אודיו באזהת חולון והם מתקנים רמקולים וגם מייצרים.

פורסם

הקומפ' היה חדש עם אחריות ושבאתי אליהם עם התלונה שלי הם לא הסכימו לישמוע אפילו אמרו שזאת חוסר אחריות מצדי ושזה לא יתכן שחיבור רמקולים ישרוף אותם,וכם המגבר עובד רגיל חוברו אליו עשרות רמקולים מאז ליבדוק שאין לו בעיה. קניתי מהאינטרנט מנינג'ה פולו אין לא מוחנים להקשיב לי הם אומרים שעשיתי חבלה בכוונה כדי להיזדקות על המחיר. מה אני יכול לעשות?

אתם יודעים מה יש לי בצד 1300שקל שרציתי לשים על מונו :( אני יקשיעה אותם בבקומפ' וזהו אין לי בררה בלי במה קידמית אין לי סאונד בכלל.אז מה אתם אומרים עד 1300 ככה אבל רק חדש ואין לי אפשרות להימתח יא אלה אני בקנטים מהתקלה הזאת.

1300 לקומפ מה יש הצעות?

משו מעניין שלא שמענו עדיין....

ג'ינו.

פורסם

גינו-לאט לאט ידידי.

אני מבין לליבך וכולנו פה עברנו דברים דומים פחות או יותר.

ממליץ לך בכל פה ללכת למתקין מקצועי שיאבחן לך את הבעיה.

אתה עלול לשרוף עוד סט ופשוט חבל.

מעל דפי האינטרנט כולנו חכמים וכולנו נבונים ומאד רוצים לעזור אבל,אין טוב ממראה עיניים וכדאי ללכת למתקין מקצועי שיאבחן ויעזור לך.

• תוכן חדש...