Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקומפ' היה חדש עם אחריות ושבאתי אליהם עם התלונה שלי הם לא הסכימו לישמוע אפילו אמרו שזאת חוסר אחריות מצדי ושזה לא יתכן שחיבור רמקולים ישרוף אותם,וכם המגבר עובד רגיל חוברו אליו עשרות רמקולים מאז ליבדוק שאין לו בעיה. קניתי מהאינטרנט מנינג'ה פולו אין לא מוחנים להקשיב לי הם אומרים שעשיתי חבלה בכוונה כדי להיזדקות על המחיר. מה אני יכול לעשות?

אתם יודעים מה יש לי בצד 1300שקל שרציתי לשים על מונו :( אני יקשיעה אותם בבקומפ' וזהו אין לי בררה בלי במה קידמית אין לי סאונד בכלל.אז מה אתם אומרים עד 1300 ככה אבל רק חדש ואין לי אפשרות להימתח יא אלה אני בקנטים מהתקלה הזאת.

1300 לקומפ מה יש הצעות?

משו מעניין שלא שמענו עדיין....

ג'ינו.

מציע לך קודם כל תגש לחשמלאי רכב שיבדוק לך את מערכת החשמל במידה ותימצא תקינה תבדוק שוב את המגבר ובמידה והמגבר גם תקין אז היתה בעיה ברמקולים וצור קשר עם הנינג'ות וספר להם שהכל נבדק ונמצא תקין ברכב ובמגבר לכן זהו פאק בייצור של הקומפוננט ותדרוש החלפה וךלא זיכוי במידה ולא יסכימו תתבע אותם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודקים אין ברירה אני ילך מחר לחשמלאי רכב ולמתין מערכות נעשה בדיקה היקפית ונגיע עליכם עם תשובה מה נעשה...

ובאמת אני מכווה שאולי יקרה נס אלוהי והם יקומו לחיים:-P

ואם לא אני ממש לא בנוי לתביעות וכל הריגושים האלו אני יקנה סט חדש אומנם יותר פשוט או זול..אבל אני יאבחן את הבעיה.

אבל בקשר למגבר אני בטוח במאת האחוזים שהוא תקין הוא ממש ממש כמו חדש . אולי אשכול לימכור אותו ואם אשכול זאת אני יציעה כאן בפורום במחיר מצחיק או אפילו בחינם לא משנה לי העיקר ליבדוק מה הייתה הבעיה אצל החשמלאי. מקווה שהמגבר תקין אבל שוב, אם קרה המיכרה אני יתן תמגבר לראשו שירצה .

פורסם

האם אתה בטוח שקנית אצל נינג'ה פולו כי לפי מה שראיתי עכשיו הם בכלל לא מחזיקים FOCAL

http://www.ninja-polo.com/index.php/il/catalogsearch/result/?q=FOCAL&x=29&y=9

וגם תבדוק טוב אם הסט אינו זיוף סיני כי לסדרה הזו במיוחד יצאו הרבה זיופים וגם נמכרו ואפילו נמכרים עד היום בחנויות.

פורסם

ג'ינו אני משתתף בצערך.

לך תבדוק את הרכב אצל חשצלאי שיבדוק שהכל בסדר לך תעשה בדיקה למגבר.

ואז תתו למי שקנית את הסט את ההצהרות במידה ולא מוכנים להחליף לך את הסט פשוט צריך לתבוע אותם.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

כן כן מהם, הסט ניקנה חדש מכמה אחרונים שהיו להם היתקשרתי והיו כמה במחסן אחרונים אז קפצתי על המציעה וכן גם אני ראיתי שאין להם כבר כי רציתי להזמין את זה שוב. ובאמת יתכן שזה היה זיוף סיני? אבל איך הם מוכרים את זה בחנות כזאת עם זה זיוף אני שורף להם תמועדון:-P:twisted: אבל עזבו את זה רעיונות לסט חדש ולתקלה זרקו מה אתם חושבים עד מחר שאני אלך לחשמלאי הזה.

פורסם

FOCAL K2P במחירים מחשידים בדרך כלל הם זיופים.

יש כאן בפורום הסבר איך לזהות את הזיוף (לא קל).

היה לי קומפוננט של מורל דוטק אוביישן שעבד על מגבר של ממפיס שנקנה מחבר פורום.

מה אני יגיד לך? תענוג. באמת. מבחינתי זאת הייתה שלמות.

לצערי הרב הציוד כבר לא איתי. (בני בליעל לקחו אותו יחד עם האריזה קומפלט).

אני מאוד ממליץ על השילוב.

פורסם

1+ גם אני חשבתי על השילוב הזה. יש עוד מה לישקול אולי מישו יד שניה בפורום משו מעניין שלא שמענו אלי..?

• תוכן חדש...