Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר אחד כבר חיברתי 2 רמקולים עכשיו פירקתי את כל המערכת ואני קונה רכב אחר ואני מעוניין לקנות מגבר מונו עם סאב עכשיו איך אני מחבר 2 מגברים?

פורסם

כמו צורת חיבור מגבר אחד.

שני כבלי מתח (אחד לכל מגבר או אחד עבה מן המצבר ופיצול בבגז' לכל מגבר)

כבלי אר סי איי לפי הרדיו שלך ..לכל מגבר לפי היציאות שיש לך.

מינוס מכל מגבר לשלדה הקרובה ביותר.

רימוט אחד עד לבגז' ושמה לפצלו לשני המגברים.

זהו בעיקרון..שאלות נוספות תשאל בכיף.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מזאת אומרת לכל מגבר מינוס? יש לי כבל מתח + במצבר למגבר ומינוס זה במצבר לבד לא הצלחתי עדין לעשות 2 מגברים כבר מורכבים אצלי עם 2 כבלי מתח כמו שאמרת מהמצבר לכל מגבר מה הלאה?

ותודה רבה על העזרה

פורסם

מינוס לכל מגבר זאת אומרת לקחת כבל בעובי הפלוס (יכול יותר) ולחבר אותו לנקודת מינוס, לעשות את זה לכל מגבר.

לא הבנתי אם יש לך שתי כבלי +נפרדים או אחד עם מפצל?

פורסם

חשבתי שאתה כבר שואל איך גורמים לשני מגברים לעבוד בקלאסטר :-D

מגברי מונובלוק של סאן דאון מתאפיינים ביכולת המשעשעת הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל מגבר מינוס משלו מהמגבר עצמו לנקודת שלדה קרובה ביותר אליו כלומר,איזשהו בורג קרוב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

יש לי כבל אחד למגבר עכשיו יש לי 2 כבלים בגלל שקניתי עוד מגבר עכשיו המינוס שהיה לי מגבר 1 זה היה לשילדה מהמצבר וכבל אחד מתח למגבר מה צריך גם מינוס מהמגבר? אני ינסה לעלות תמונה סתם ככה איך זה עבד לי שאין לי עוד מינוס למגבר?חוץ מזה של המצבר

• תוכן חדש...