Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם כדאי להחליף GT על WRX?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימפרזה טורבו GT שנת 99 האוטו שמור אחרי גיר וכו.

בכול מקרה יש לי הצעה להחליף על WRX מחירון על מחירון הכוונה שאני מוסיף לו 12 אלף.

האוטו נראה שמור ואני רוצה להתקדם קצת בשנתון כי הGT מיושנת בפנים.

אבל אני חושש שאני אתבאס מזה שהרכב הרבה יותר כבד מהGT,_ה-GT שוקל באיזור 1200 וה-WRX 1800.

מאיפה הגיעה כול תוספת המשקל הזאת?:roll:

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בקשר למשקל.

תבדוק שוב,כי אתה טועה.

זה בטח משקל העמסה כולל,ז"ת המקסימום שמותר לרכב הזה,כי אני יודע שמשקל הWRX הוא כ1240 ק"ג

פורסם

ה-WRX לא שוקלת 1.8 טון, אבל השאלה היא עדיין שאלה טובה. קח סיבוב על הרכב שלו ותראה. ע

ם זאת, אני נוטה לייעץ לא להחליף. ה-WRX לא ממש משהו מבחינת תא הנוסעים ואין פה איזה שדרוג משמעותי. מבחינה דינמית, לעומת זאת, היא נחשבת צעד גדול לאחור (לפחות בגירסת הפנסים העגולים).

בנוסף, הרכב שלך שמור ואתה יודע את מצבו, מה אתה יודע על ה-WRX המוצעת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הWRX לא שוקלת 1.8 טון, נו באמת.

1.8 זה המשקל הכולל שלה אולי , לא העצמי.

הWRX שוקלת כ1350 קילו למיטב זכרוני.

יחי ההבדל הקטן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...